בעד נגד הפעלות מים?

Tree Hugger

New member
בעד נגד הפעלות מים?

בטח הנושא כבר נדוש בעקבות הקיץ.. אבל אני לא קבועה פה, אז אתם בעד או נגד פעולות מים? אני בכל אופן החלטתי מחר לכבוד הפעולת סיום לעשות לחניכים שלי פעולת מים ואני חייבבבבבבבבבבבת הפעלות אז אם תביאו לי הפעלות מניסיונכם הרב אני אודה לכם מאוד ^-^

אני אישית נגד

הפעלות מים מלמדות איך לבזבז מים במקום איך לחסוך. איך את ממש רוצה אפשר לעשות פעולה בבריכה או בים, ואפשר גם לשלב את זה עם ניקיון המועדון או משהו כזה.

לא מסכים...

אפשר לעשות פעולת מים אמנם זה יבזבז יותר מאשר כל פעולה רגיל אבל תלוי מה עושים ואיך אפשר אפילו לעשות בנושא חיסכון במים עם מטודות רטובות (נשמע מגרה)

fresh mishmesh

New member
בדיוק... אפשר להפוך את זה לפעולת

חיסכון במים... אפשר לשחק משחקים שהמטרה שלהם היא לבזבז כמה שפחות מים (כמו המשחק למשל של העברת מים מכוס לכוס לכוס לכוס ואז בסוף שופכים את כל המים לקערה, והקבוצה שיש לה יותר מים בקערה מנצחת- צריך לשמור על המים) או לשחק משחקים שתלויים במים בכלל... שהניצחון תלוי בכמה מים נשארים (כמו במשחק הקודם) או אם נשארו מים בכלל (נגיד שעושים מלחמת מים "בקטנה", ומעייפים קודם את החניכים, ואז כשהם ירצו לשתות- לא ישארו להם מים
) סתם... אין לי רעיונות כרגע, אבל אני לגמרי מסכימה עם רועי, שבמקום בזבוז אפשר לחנך פה לחיסכון

Tree Hugger

New member
המטרה היא להנות, כן?

אני לא חושבת שהחניכים היקרים שלי כמה שהם זאטוטים יהנו מלשפוך מים כוס-לכוס לכוס (ולא, גם לא עם קשיות ולמלא דלי..) אני לא התכוונתי למשהו כמו: "אני אתיז עליהם עם צינור" אלה באמת משחקים :/ כמו בלון עם מים ולשחק 21 או משהו. או בסטייל פינטבול אבל תודה בכל זאת..

fresh mishmesh

New member
זה משחק, כנראה שאתה לא מכיר אותו

זה משחק של תחרות בין שתי קבוצות, ובכל הפעמים שראיתי שעושים אותו, לכל קבוצה שראיתי שעושים אותו- הקבוצות נהנו ונכנסו לרוח המתאימה... מה זה "באמת משחקים"?... מה שהצעתי לך לא היה "בכאילו משחק"...

kedeman

New member
לא אוהב פעולות מים...

את הנושא הזה דווקא לא דיסקסנו בזמן האחרון.. היה עליו שרשור בשנה שעברה אבל לא שאלו עדיין השנה פעולות מים... אם אפשר לעשות את הפעולה בבריכה או בים זה טוב או לחילופין לעשות את זה על דשא במושב כשמפעילים עליו את הממטרות בכל אופן לא לעשות את זה כשמפעילים במיוחד את המים או כשמזבזבים מים אפשר לחילופין לעשות פעולה על חיסכון במים - אני מניח שזאת לא הפעולה שאת מחפשת.... תגידי מה הכלים שיש לך ונוכל לעזור לך יותר... אם תיהיו בבריכה או בים או בדשא או במועדון אפשר לעשות דברים אחרים בכל מקום...

bobby6killer

New member
תקני 100 בלונים ותעשו מלחמת מים

ותהרסו את המועדון שלכם... עבד אצלי
נמשכנו ככה בזריקת בלונים ושפיכת מים במקבוקים ריקים 2 וחצי... וכן בזבזנו המון מים,אבל הכינרת התמלאה החודש...

bobby6killer

New member
לא

למרות שזה היה כיף,מאוד לא חינוכי...ערערנו מהיסוד את הבסיס של הדוגמא האישית...

זורקה

New member
אם כולם יחשבו ש..

"טוב אפשר לבזבז מים כי גם ככה הכנרת מתמלאת" לא נגיע רחוק ולא תישאר כינרת... חבל
(עד כדי כך התעצבנתי שהגעתי למצב שכתבתי פה...
)

bobby6killer

New member
שמע

חסכנו במים,זה בטוח...לא שפכנמו ליטרים על גבי ליטרים... העיקרון הוא פשוט,בעבר לא היה מוסרי לעשות את זה והשנה הכינרת השתקמה,אז מותר טיפה...לא אמרתי לשפוך כמויות,אבל מותר קצת... לדעתי...

זה בגלל שאתם זוג סתומים

ככה עושים לקבוצה שלכם.. נו באמת "הכנרת התמלאה החודש" אגב.. זה היה החדר הדרכה והמועדון של ד'-ו' לא המועדון שלכם

bobby6killer

New member
../images/Emo13.gif

נו מה המועדון שלכם,אבל תדעי לך שניקינו את ה"חדר הדרכה" שאלון כתב על הרצפה!!!!

למעלה