בעד מי אתם???

Montoya

New member
בעד מי אתם???

כן מדובר במירוצי מכוניות היוקרתיים FORMULA 1. ובכן אני יוצא מהנחה שרובכם (כמוני) אוהדי פרארי... אבל בקשר לנהגים? האם גם כאן רובכם בעד שומי? (או שיש מיעוט כמוני שיש לו מוערץ מקורי יותר?)
 

kirk hammet

New member
מה רע בשומי ?

היו לי אינספור ויכוחים עם חבר שלי שאוהב את מיקה האקינן על העניין הזה , הוא פשוט מסרב להבין ששומי עולה בעשרות מונים על מיקה. ומונטי ? מונטי נהג משוגע וזה עולה לו בתחרויות הרבה. בגלל זה הוא גם נוהג לאבד מרוצים רבים , נדמה לי שהוא סיים מרוץ שלושה פעמים עד היום השנה. וחבל. אם הוא היה דואג להיות קצת פחות משוגע , יש לו עתיד ענק !
 

מצמץ

New member
אני גם..

חושב ששומאכר נהג מצוין (גם ראלף), האמתי שלדעתי הוא הנהג הכי טוב שאי פעם היה (מעריצי סנה בטח חושבים אחרת). ואם אתה שואל מה רע בשומי אז לידיעתך הוא ממש "אוהב" יהודים. פגשתי אותו בשוויץ (יש לו "וילה" ליד מונטרו במחוז ז´נבה), אבל דעותיו על יהודים ידועות ברבים.
 

kirk hammet

New member
פגשת את שומי ?!

אני אכול קנאה. ואיפה ראית את דעותיו על יהודים ?
 

מצמץ

New member
בשביל

לפגוש אנשים כמו שומי אתה צריך לנסוע לתערוכות רכב בעולם, שם אפשר לפגוש סלברטים מעולם הרכב. יש לי הרבה חברים ומכרים בשוויץ ומונקו שהם שכנים שלו (הם לא יהודים). ואני מניח שאתה יודע ששומאכר הוא לא אחד מהטיפוסים ש"כלואים" בביתם ושאף אחד לא שומע מהם ציוץ (כמו מיקל ג´קסון למשל).
 

ac cobra

New member
למה אתה חושב שהוא.....?

אנטישמי??? למה בגלל שהוא גרמני?? בוא נתחיל לשנאות את המכניות הגרמניות ( פורשה , מרצדס,BMW, ואופל) ואת כל התרבות הגרמנית , למה בגלל מה שקרה לפני 50 שנה שהיתה השואה ,אז היה איש חולה נפש ועם פגם קשה בראש( אבל באותה תקופה נראה לי שהיטלר עזר לVW בעזרת דגם החיפושית שהכינס לה ( די הרבה כסף) למה שהיא היום אולי החברה הגרמניה המצליחה ביותר ) והוא שנא יהודים ורצה להשימד אותם . והיום 50 שנה אחרי יש עדין ניאו נצאים שממשכים את דבריו אבל רוב גרמניה הם בכלל מתבישים מה היה באותה תקופה , ומנסים לשפר את היחסים עם יהודים אבל אם שומי ( שאני מעריץ ועוד..) היה אנטישמי והיה אומר את זה בגלוי בטלוויזיה אז זה היה הורס לו את הקריירה ואת שמו הטוב אבל בנתיים הוא לא אמר אז אני עדין מעריץ אותו עד להודעה חדשה אבל הדברים שלך הם על המוצא שלו = אתה גזעני כל פי גרמניה
 

מצמץ

New member
AC....

1.אין לי שמץ איך הגעתה למסקנה/דעה הזו עלפי מה שרשמתי אבל ביחוד בקשר לכך שאמרתי משהוא בקשר למוצא שלו (לא אמרתי כלום בקשר למוצא שלו). 2.זה לא היה הורס לו את הקריירה (לא ידוע לי על אדם שאמר בגלוי שהוא אנטישמי ושזה הרס לו את הקרירה {אפרופו עולם הרכב ראה הנרי פורד,משפחת מישלין, חברת רנו בתחילת דרכה [אפרופו האיש שעל שמו חברת רנו אתה יודע בכלל מי הוא היה?] ולא חסרות דוגמאות אחרות}). 3.לא אמרתי ששמעתי אותו אומר את זה ישירות ושזו עובדה, אבל כן שמעתי על כך מחברים ומכרים שלי שמכירים אותו (חלקם שכנים שלו, ולא מאדם אחד) ושבדרך כלל המידע שהם מספרים לי אמין ונכון (דרך אגב האם אתה יודע מה המרחק בין מונקו לשוויץ?). חוץ מזה הייתי יכול להגיד שזה פרנצן שאני בכלל לא מעריץ ולא אמרתי מילה בקשר לדעתו של ראלף אז בלשון נקייה ת ר ג י ע! כדי שלא תקבל התקף לב. 4.לא נראה לי שאתה יודע מה ההבדל בין אנטישמי לנאצי. 5.גם אם זה נכון זו לא סיבה למה לא להעריץ אותו בגלל מיומנות הנהיגה המדהימה שלו. 6.אם קראתה את תגובותי מן הסתם הייתה מבין שאני אוהב מאוד מכוניות תוצרת גרמניה. 7. אתה צודק שייצור החיפושית הכניס לפולקסוואגן כסף אבל הפאסאט ובתחילת שנות ה 70 גם הגולף,זו הסיבה העיקרית שבגללה פולקסוואגן פרחה. אודי תרמו לא מעט לקונצרן בתחילת שנות השמונים (החיפושית עדין מיוצרת במקסיקו וברזיל). מקווה שדברי מובנים לך AC. אני לא כועס על מה שאמרתה עלי אבל אני מתפלא שזו היתה מסקנתך. מצמץ, מרגיש רדוף WITHOUT ANY PROF.
 

ac cobra

New member
טוב

בסדר אולי הגזמתי קצת עם התגובה שלי ( בגלל מה שקורא עכשיו) על הנרי פורד שניהל עיתון שפרסמו בו כתבות אנטישמיות ולמדתי בשמך 3 חודשים על כל דבר שקשור לשואה ,מלחמת העולם ה1/2 ועוד תגובתי היתה דעתי האישית ואמרתי מה שאמרתי גם אתה יכול להגיד כל דבר פה אבל הדבר האחרון שאני רוצה זה תפסיקו לדבר פה על נצאים ,היטלר ,מלחמת עולם 2/1 ועוד ועוד( אתם מבינים אותי) כי זה לא המקום לדבר עליו תחפשו פורום על גזנות מלחמות ועוד פה זה לא המקום מבנים כאן אנחנו מדברים על מכוניות וגולשים לדברים שלא אמורים להיות פה
 
למעלה