גחלילית זוהרת
New member
בעבלך הצעת ייעול!
אתם יודעים מה זה בעבלך נכון?? נו השעועית הזו ששמים בחמין ואוכלים בתענוג גדול. הבעיה היחידה היא דרך היציאה.
בשעה 16.30 שעון תל - אביב נשמעה אזעקה ברחבי העיר, מזל שכבר הייתי אחרי המקלחת יכולתי לצאת מבלי להבהיל את כל השכנים
(למחוק שם מהר חיוכים!)
לבשתי לי חלוק אדמוני נעלתי נעל ירוקה עם פייטים (זה מה שהיה הכי קרוב
) וכמה נוצות מיוחדות (נזכרתי שסבתי עליה השלום תמיד אמרה שלא יודעים את מי פוגשים ברחוב לכן תמיד צריך להראות טוב
)
עמדתי לי בחדר המדרגות ולאט לאט הגיעו שאר השכנים, הבומים נשמעו דיי מהר, אבל פיקוד העורף אמר להמתין 10 דקות, אני נשמעת להוראות.
אבל אז נשמע שוב בום עדין יותר וריח הגז עלה באפי אברשהההההה השכן בן ה-90 הודיע בקולי קולות שהוא מתנצל אבל הוא אכל בעבלך בצהריים בטשולנט שעשתה חברתו שתחייה (יש לו חברה ברוב חוצפתו
מה הם עושים בגיל הזה?!)
נו שויין מה אגיד לכם כיפת הברזל עשתה עבודה מעולה, הבעיה שריח הבומים של אברשה היה קשה מנשוא
לכן אני ממליצה בחום לב לאנשים שמשתמשים בחדר המדרגות כמקום מיגון לאכול אוכל קל
שיהיה שבוע טוב ושקט על כל תושבי בית ישראל! - אמן!
רק טוב!!!
אתם יודעים מה זה בעבלך נכון?? נו השעועית הזו ששמים בחמין ואוכלים בתענוג גדול. הבעיה היחידה היא דרך היציאה.
בשעה 16.30 שעון תל - אביב נשמעה אזעקה ברחבי העיר, מזל שכבר הייתי אחרי המקלחת יכולתי לצאת מבלי להבהיל את כל השכנים
לבשתי לי חלוק אדמוני נעלתי נעל ירוקה עם פייטים (זה מה שהיה הכי קרוב
עמדתי לי בחדר המדרגות ולאט לאט הגיעו שאר השכנים, הבומים נשמעו דיי מהר, אבל פיקוד העורף אמר להמתין 10 דקות, אני נשמעת להוראות.
אבל אז נשמע שוב בום עדין יותר וריח הגז עלה באפי אברשהההההה השכן בן ה-90 הודיע בקולי קולות שהוא מתנצל אבל הוא אכל בעבלך בצהריים בטשולנט שעשתה חברתו שתחייה (יש לו חברה ברוב חוצפתו
נו שויין מה אגיד לכם כיפת הברזל עשתה עבודה מעולה, הבעיה שריח הבומים של אברשה היה קשה מנשוא
לכן אני ממליצה בחום לב לאנשים שמשתמשים בחדר המדרגות כמקום מיגון לאכול אוכל קל
שיהיה שבוע טוב ושקט על כל תושבי בית ישראל! - אמן!
רק טוב!!!