בס"ד בנות יקרות

בס"ד בנות יקרות

ראש חודש טוב לכולם נעלמתי בעל כורחי הבן שלי הגדול בן ה-14.5 שבר את הקרסול בישיבה במשחק כדורגל חודשים קשים עם גבס ,הולך עם קביים כסא גלגלים,ה' ישמור מה שעברנו בבית, הוא היה מטפתל מכאבים ולוקח משככי כאבים ,הוא היה ממש חסר אונים ,מסכן שלי ואז הוא אמר שזה עונש על מה שהוא עשה לי,על הצער שהוא גרם לי,אמא תמיד סולחת ואני מטפלת בו לבד אין לי בעל שיעזור ,להרים ילד בגיל הזה לבד זה מאוד מאוד קשה,ה' עזר לי לעמוד בזה וברוך ה' הילד הוריד את הגבס,והיום צריך לעבור פיזיוטרפיה עד שהרגל תחזור לאט לאט למצב נורמלי ואת קריאת התהילים שלקחתי לעצמי עד ימות המשיח,הבן שלי היה קורא מתוכם כל יום 2 פרקים באופן קבוע שיהיו לכולם בשורות טובות ושאף אחד לא ידע צער אמן ואמן

יפית מן

New member
לורד היקרה ברוך שובך ורפואות וישועות לבנך

גם אני שברתי רגל(קרסול)לפני שנתיים ואחרי פזיוטרפיה ב"ה נרפאתי ועבר הכאבים, הם בעל יתואר כאבי תופת לא קל להתחיל אחרי חודשים שהרגל לא היתה בפעולה ולכן לא לותר על פיזיוטרפיה כי זה עוזר המון סבלנות והכל יחזור לקדמותו. חודש אדר הוא חודש של רפואות: א-אני ד- ד'שמו של הקדוש ברוןך הורא אדושם ר-רופאך שבת שלום שבת היא מלזעוק ורפואה קרבה לבוא שמחה שחזרת אלינו בשלום ..ממני יפית שאוהבת אותך

חודש טוב ומבורך מלא בבשורות טובות ../images/Emo140.gif

רפואות וישועות ונחמות עם כל טוב לך ולכל אחת ואחת מהחברות היקרות

למעלה