בס"ד בנות יקרות

בס"ד בנות יקרות

אני חייבת לשתף אותכם,אתמול התגרשתי מבעלי בשעה 3 בצוהורים הייתי כבר גרושה מאוד קשה לי ואני מאוד עצובה ובוכה הרבה זה לא מצב שהיה אפשר להמשיך לחיות איתו,אני עדיין בהלם ולא מאמינה שנישואיי הסתיימו אחרי 6 שנים, אני צריכה דחוף כח ועידוד בנות יש למישהו למסירה דחוף ביותר ירד לי כל הביטחון העצמי,אני מיואשת אשמח לעזרה מכם בנות יקרות לעבור את הימים הראשונים הקשים תודה מראש לכולם

עפרה 22

New member
../images/Emo201.gifמה שאני יכולה לתת לך זה רק

חיבוק גדול ואוהב

בס"ד תודה עופרה22 יקירתי

זה מאוד עוזר ומרגיע מזל שיש לי אותכם אם לא מה הייתי עושה אני מרגישה שכל עולמי חרב עליי תזכי למצוות נשמה ה' יברך אותך שבת שלום ומבורך לכולנו

naoh

New member
מצטרפת לחיבוק ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נכון שהימים הראשונים קשים אך צריך לזכור שלכל סוף חש התחלה חדשה. מאחלת לך התחלת חיים חדשים עם הרבה אושר ושמחה . צעדי קדימה ללא חשש ותראי שדברים מסתדרים.עברתי את זה בחיי והיום אני מאושרת וחייה את חיי בשמחה.זה לא סוף העולם. אוהבת אותך ענת. ושוב
. וזכרי שהחיים לא נגמרו אם מתחילים עכשיו אם רק תתני לזה לקרות .ענת.

טליW

New member
כל סיום הוא התחלה חדשה../images/Emo24.gif

תפוח רקוב לא אוכלים בכל זאת, רק בגלל שקנינו אותו, נכון? לא היה טוב. נגמר. עכשיו את אדון לעצמך - צאי לעולם ותעשי מה שאת רוצה!

ella59

New member
קבלי.../images/Emo24.gif ואולי הגיעה הזמן להתחיל מחדש..

זה נכון לא קל ..אבל אולי זאת הדרך הנכונה עכשיו.. גם אני גרושה זה 6-שנים והתגרשתי לאחר 20 שנות נישואים היה קשה ..בכיתי. ניסגרתי..אבל החיים התחילו מחדש.. האור האושר והשמחה עם הילדים .. כל התחלה היא קשה..אבל תסתכלי על הכוס המלאה..אולי כך טוב יותר.. שתהיי לך התחלה שניה טובה יותר ומוצלחת.. צאי לעולם עם ידיים פתוחות קבלי אותם כאילו ורק עכשיו התחלת לחיות..זה לא קל אבל לאט לאט תיראי את החיים בעיין אחרת וזה אולי יקל עלייך את הכאב.. החיים האלה הם שלך קחי את הכח להתחיל מחדש ולבחור במה שברצונך לעשות ותעשי זאת היטב קחי את הכח -לאהוב בחיים את מה שברצונך לאהוב קחי את הכח -לשלוט בחייך איש לא יעשה זאת בעבורך קחי את הכח -לעשות את חייך מאושרים יותר ממה שהיו.. כי החיים יפים הם ..צאי אל העולם עם חיוך רחב על השפתיים.. ומאחלת לך חיים שקטים נוחים וטובים יותר..אמן

שוקולתה

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדראנכנו איתך

תתחילי חיים חדשים נכון קשה ובאמת כואב . אבל תחשבי קדימה . צודקת כל מילה שאמרו לך כאן

רותה לי

New member
ורד 558 - ישועת השם כהרף עין, נכון???

בוודאי שנכון. כל מה שקורה - קורה לטובה. את מכירה את זה. אמר פעם גמזו - גם זו לטובה... מכירה את הסיפור של גמזו... גם כשאנו חושבים שהגרוע מכל קורה לנו - מה אנחנו הרי מבינים.... אנחנו הקטנים , הגפרורים, האפסים בעולם הזה....גרגירי הפלפל השחור... גרגירי מלח.....אבק על הטלוויזיה..... הפרורים שתקועים בין המקשים של המקלדת ולא רוצים לצאת.... אנחנו מבינים בכלל משהו בעולם הזה????? אבל דבר אחד ברור: הכל מסודר חמודה....הכל לטובה.... ומה שצריך לקרות קורה - זה הגיון של כתה א' הרי אז בין דמעה לדמעה תמלמלי - ישתבח שמך לעד, כל מה שאתה עושה זה טוב. ואז הדמעות גם הופכות קצת פחות מלוחות..... וגם אם נדמה שזה סוף העולם שמאלה - אז כמו שאמרו פה החברים - זו התחלה חדשה בעזרת השם יתברך תעשי ותצליחי ותזכי לישועה גדולה ולאור ושמחת חיים. אמן. שבת נפלאה אישה

נירה63

New member
ורדדדדד שלחי לי במסר את הטלפוןשלך ונדבר...

אני מבינה מאוד את הריקנות פתאום , גם אם רצית אולי להתגרש...מנסיוני ומנסיונם של אחרים, תראי שהתקופה הזו תחלוף, הכל ענין של התבוננות וקבלת הדברים בחיינו...שלחי לי טלפון ונמשיך לדבר....ביי מתוקה.

emu99

New member
../images/Emo24.gif מקווה שמעכשיו הכל יהיה טוב ../images/Emo24.gif |כ

למעלה