בסרט שלו 8 מייל

• פותח הנושא hot17
  • פורסם בתאריך

hot17

New member
בסרט שלו 8 מייל

שלום! מי עוד משחק את עצמו חוץ מאמינם? הסרט מזה יפה וגם השירים שלו...

Friends G i r l

New member
כן הוא כן

זה חצי אוטוביוגפרי אז במובן מסוים הוא כן משחק את עצמו פשוט זה הוא חבוי מאחורי דמות שפשוט הפליצו לה שם חדש ועיוותו לה קצת את החיים כדי שזה לא יהיה גירסה טהורה של "אלו הם חיי"

Psycho BuZZ

New member
הארת לי את המציאות עכשיו...

אבל עדיין הוא לא משחק את עצמו שם!!! הוא לא משחק את מארשל ברוס מאט'רס השלישי שם! ואל תגידי "כן הוא כן", כי את סותרת את עצמך בהמשך ההודעה אפילו...

Friends G i r l

New member
לא....

אני מבהירה למה התכוונתי ומחדדת את הדברים כי להגיד כם הוא כן זה אידיוטי ודבילי לחלוטין צריך להסביר את עצמך! ואמרתי ברור שלא יקראו לו ברוס מאת'רס השלישי כי אחרת זה יהיה סרט "אלו הם חיי" משעמם שבד"כ מוקרן בערוץ 8 בבקשה לקרוא עד הסוף את ההודעות כל התשובות כבר כתובות שם...

Psycho BuZZ

New member
טוב...

אבל אף אחד מהשחקנים (כולל את אמינם) לא משחק את עצמו... כשאמרתי את זה (במילים אחרות כמובן) אמרת "כן הוא כן" וזה מספיק...

Altryne

New member
תגובה

הוא לא משחק את עצמו! בואו נבהיר דבר אחד כמשחקים את עצמו אז זה משהו אחר קחי את וודי אלן לדוגמא או מדונה הם גם נקראים ככה בסרט בלי קשר לעלילה אז הוא לא משחק את עצמו גם proof שמשחק שם לא משחק את עצמו גם xibit לא...

hot17

New member
אבל אמינם משחק שם...

ולשחקן יש גם בת (מענין מי זו...) האם זו היילי(האמיתית)? ומי עוד מהשחקנים הם חברים אמיתיים שלו? ועוד דבר מה השם האמיתי המלא של אמינם?

Psycho BuZZ

New member
בסרט...

זאת לא בת של ג´ימי... זאת אחותו... לשחקנית קוראים קלואי בכלל... יש שם מלא חברים של אמינם במציאות כמו אקזיביט, פרוף, יאנג זי ועוד... שמו המלא של אמינם הוא מארשל ברוס מאט´רס ה-III

hot17

New member
../images/Emo13.gif

תודה זה מה ששאלתי... ורדתי תסרט והרמקולים שלי חרא אני צריך לקנות חדשים אז חלק לא הבנתי (למרות שהקובץ עצמו באיכות...) ועוד דבר מארשל ברוס מאט'רס ה-III?! ברצינות? אם כן אז אין פלא שהוא החליף שם!!!

Psycho BuZZ

New member
הוא לא שינה את השם!

השם שלו זה מארשל מאט'רס והשם המלא זה מארשל ברוס מאט'רס ה-3 ברוס זה שם אמצעי

למעלה