זה חצי אוטוביוגפרי אז במובן מסוים הוא כן משחק את עצמו פשוט זה הוא חבוי מאחורי דמות שפשוט הפליצו לה שם חדש ועיוותו לה קצת את החיים כדי שזה לא יהיה גירסה טהורה של "אלו הם חיי"
אני מבהירה למה התכוונתי ומחדדת את הדברים כי להגיד כם הוא כן זה אידיוטי ודבילי לחלוטין צריך להסביר את עצמך! ואמרתי ברור שלא יקראו לו ברוס מאת'רס השלישי כי אחרת זה יהיה סרט "אלו הם חיי" משעמם שבד"כ מוקרן בערוץ 8 בבקשה לקרוא עד הסוף את ההודעות כל התשובות כבר כתובות שם...
הוא לא משחק את עצמו! בואו נבהיר דבר אחד כמשחקים את עצמו אז זה משהו אחר קחי את וודי אלן לדוגמא או מדונה הם גם נקראים ככה בסרט בלי קשר לעלילה אז הוא לא משחק את עצמו גם proof שמשחק שם לא משחק את עצמו גם xibit לא...
זאת לא בת של ג´ימי... זאת אחותו... לשחקנית קוראים קלואי בכלל... יש שם מלא חברים של אמינם במציאות כמו אקזיביט, פרוף, יאנג זי ועוד... שמו המלא של אמינם הוא מארשל ברוס מאט´רס ה-III
תודה זה מה ששאלתי... ורדתי תסרט והרמקולים שלי חרא אני צריך לקנות חדשים אז חלק לא הבנתי (למרות שהקובץ עצמו באיכות...) ועוד דבר מארשל ברוס מאט'רס ה-III?! ברצינות? אם כן אז אין פלא שהוא החליף שם!!!