חלק 7
בעוד ברתה מביטה בנו מן המסך ומעודדת את פאמלה, החלה האחרונה להצליף בעדינות על רגלי. הצלפה אחרי הצלפה היא הגבירה את העצמה בהדרגה, כשבתחילה היא מצליפה בעיקר על השוקיים ולאט לאט היא עולה לעבר הירכיים. אינה אומרת דבר, מצליפה ומביטה בי, כשברתה היא היחידה הדוברת בחדר, באנגלית הכבדה שלה, היא מעודדת את אחותה, ומדברת אלי, מבטיחה שההצלפות תהיינה כואבות יותר ויותר ומפצירה בי לחדול מסרבנותי ולהעמיד למענן את הזיין שלי, כאילו שהיה ביכולתי לעשות זאת.
"אינני יכול" אמרתי לעבר ברתה
"בוודאי שאתה יכול וגם תעשה זאת. עוד פעם אחת נחלוב אותך וזהו, תהייה ילד טוב" ספק בפיתוי ספק באיום
"האמיני לי, אין מצב שהזיין הזה יוכל עוד לעמוד היום. לקחתן כל מה שהיה לי" אמרתי, מביט במסך
ברתה, שעד כה השתתפה באירוע באופן פאסיבי, שלפה את נשק יום הדין. היא התרחקה מעט מן המסך, כך שיכולתי לראות את פלג גופה העליון והתפשטה כשהיא חושפת זוג שדיים גדולים, הרבה יותר גדולים מן הזוג של פאמלה, זקופים בגאווה ומציגים זוג פיטמות שחורות המביטות אל על. היא החלה לעסות את זוג השדיים שלה, כשהיא מעניקה טיפול מיוחד לפיטמות שהלכו והזדקרו והתארכו. נאנחת בתשוקה, מדברת אלי ומבטיחה לי שאם אתנהג יפה היא תבוא אלי ותראה לי את גן העדן. היא תיארה לי את כל מה שתוכל לעשות עבורי במיטה אם רק אזדקר לכבודה ואתן לאחותה לחלוב אותי עוד פעם אחת.
פאמלה, ככל הנראה קצת מופתעת מן הצעד הנואש שנקטה ברתה, התרשלה מעט בהצלפותיה שנעשו מעט חלשות יותר ותכופות פחות. הבטתי חליפות במסך ובפאמלה, חושב לעצמי איזה תענוג יכול היה זה להיות, פשוט לעשות סקס עם שתי האחיות הללו ביחד. מפנטז על שתיהן ביחד במיטה כשפאמלה מוצצת לי את הזיין בעוד ברתה נותנת לי ללקק ולמצוץ את הפיטמות הארוכות והזקורות שלה. זו היתה פנטזיה מגרה, אך הזין, מיאן להתרומם. יש גבול למה שכלב זקן יכול לתת, לא?
ברתה, המשיכה לעסות את שדיה כשהיא נאנחת וגונחת ובמבטא הגרמני הכבד שלה, מתארת כיצד היא מתכוונת להזדיין איתי, ומה היא תעשה לי כשניפגש. פאמלה, התעוררה מן התרדמה וחזרה להצליף במרץ. זה כאב. כאב צורב אך מעורר. היא החליקה את רצועות העור של השוט על אשכי מביטה בי ומקפידה בינתיים להצליף רק על הירכיים. התחושה שלי היתה תערובת של פחד עם גירוי והנאה. חששתי שמא היא תגביר את עוצמת ההצלפות, ובמיוחד חששתי שמא תיפגע באשכים. ידעתי עד כמה הצלפות באשכים יכאיבו לי. לא אמרתי דבר. הבטתי ישר בעיניה של פאמלה, באדישות מדומה. כאילו אין ההצלפות שלה נוגעות לי. פאמלה, קצת נרגזת, החלה לאיים:
"אתה יודע שאני יכולה להצליף הרבה יותר חזק, נכון? אתה יודע שאם אני ארצה אני יכולה לפשוט את העור שלך עם ההצלפות שלי. אתה יודע שעוד מעט אני אתחיל להצליף על האשכים שלך, ואז זה ייכאב באמת. תן לו לעמוד, למה לך לסבול, תעמיד בשבילי את הזיין שלך"
"אבל את יודעת שאינני יכול" עניתי תוך שאני חש שהכאב יחד עם הפחד, גורמים .
"אני רואה שכשמדברים איתך לעניין את מתחיל להבין" אמרה פאמלה, כשבידה הימנית המשיכה להצליף בעוד ידה השמאלית חופנת את הזיין הרפוי, שמגלה סימני התעוררות, יחד עם שני האשכים.
רצועות העור המשיכו לצרוב בבשרי בעוד ברתה מפעילה את קסמיה מן המסך ופאמלה, חופנת את הזרג הרכרוכי ואת הביצים בעדינות ורכות שכל כך נגדו את הצליפות של השוט שבידה הימנית. לאט לאט חשתי בהתרוממות קלה המתרחשת בתוך כף ידה של פאמלה.
"נו, אתה רואה שכשאתה רוצה אתה יכול?" אמרה במתיקות מבלי לחדול מן ההצלפות אפילו לרגע והחלה להעביר את האצבעות שלה על הזיין שלי, מנסה להפיח בו רוח חיים מחודשת.
היא בהחלט לא היתה מרוצה מן התוצאות והביטה בי בחומרה: "תקשיב, אתה העבד שלי, ואתה תעמיד את הזיין הזה אם אתה רוצה או לו, ברור?"
ובעודה מצליפה בידה הימנית, ניתרה מעל גופי והתיישבה שוב על פני. מסיט בזריזות את ריתמת העור, הציבה מעל לשפתי את ישבנה העסיסי. כשהיא מנמיכה את עצמה יותר ויותר כלפי פי, יכולתי לחוש בפתח האחורי שלה כשהוא מתייצב היישר מעל שפתי. כשפניה פונות לעבר רגלי, היתה כעת פאמלה בעמדת שליטה שלא הותירה לי הרבה ברירות.
"לקק" ציוותה
לא עשיתי דבר
"לקק, אמרתי" חזרה על דבריה כשהיא מעניקה לי הצלפה הגונה במיוחד על הירך הימנית
לא עשיתי דבר
"תשמע גליאן, אתה תכניס את הלשון שלך לתחת שלי ותיתן לי את הרימינג של חייך, או שאתחיל להצליף על האשכים, אני ברורה?" אמרה בקול רם וצלול
"כן, תעשה מה שהיא אומרת, אני כבר ראיתי אותה מפשיטה עור של גבר שלא מילא אחרי פקודותיה" אמרה ברתה שלא חדלה מללטף את שדיה
הבנתי, לא היתה לי ברירה אלא לציית, הוצאתי את לשוני והתחלתי ללקק את החור המהודק של פאמלה. מחדיר, מסובב מלקק. כל מה שהיא רצתה. היה לי ברור שהיא השולטת
"ככה, יפה, תמשיך, יותר עמוק, עוד. תן לי להרגיש את הלשון שלך, עבד" הנחתה אותי פאמלה בקולה הבוטח.
תחושת השליטה המוחלטת שלה, האופן שבו פקדה עלי והכריחה אותי לציית, היתה מגרה באופן בלתי רגיל. יכולתי לחוש כיצד הזיין שלי מתרומם לו לאט בתוך ידה השמאלית שלא הפסיקה מלטפל בו בעדינות מפתיעה – ביחס לשאר הפעילויות שלה.
ידה החליקה במורד הזיין וכעת היא חפנה את האשכים בלבד, משחררת אצבע אחת ששוטטה לה במישור הזעיר שבין נקודת החיבור של שק האשכים לבין חור התחת. היא איתרה שם את נקודת הג'י של הגברים, מעין שקערורית זעירה שאצבעה לחצה עליה כעת בעוצמה. להפתעתי, הזיין המשיך להתרומם, ועוד מעט קט ותחת ידה האמונה של פאמלה, היה כעת זיין בחצי התורן. גם בגיל 20, אינני זוכר הרבה מקרים בהם גמרתי 4 פעמים, וכעת, תחת הפיקוד הבלתי משתמע לשני פנים, עמדתי לעשות זאת. חשתי בלחץ של הנוזל מן האשכים כשהוא ממלא את צינורית השפיכה ועומד לצאת בכל רגע. פאמלה, מיומנת ומהירה, חשה בכך אף היא, ותוך שהיא משליכה את השוט הצידה, שלפה כוסית פלסטיק חדשה וקירבה אותה לחריר הפוקח את עינו בקצהו של הזיין החצי זקוף, ולשמע פקודתה הרמה: "גמור" שפכתי לתוך המבחנה של פאמלה וברתה, את המנה הרביעית.
בעודה סוגרת את המבחנה ומכניסה אותה למקרר הקטן, התכופפה פאמלה, נשקה ברוך את קצה הזיין וטפחה על ירכי: "עבד טוב, גליאן, עבד טוב"