רפאל המתנזר
New member
בסי-קפה (מוקדש ל..)
מוקדש למי שרק היא יודעת שהוא מוקדש לה
בסי-קפה
ישבתי לי על הדלפק, בקפה סי בכביש 6 הלאפטופ פתוח לפני והצצתי בתמונות פורנו שעלו לי באמייל. לידי ישבה לידי אישה שהציצה אליהן. לקח לי כמה דקות להבחין בה. אשה שחורה, שיער מקורזל, קטנה, כבת 50, רזה, עם שדיים קטנות כמעט ילדותיות, לובשת חולצת גוף עם כתפיות צרות ומכנסי ג'ינס אופנתיים. לא, היא לא נראית ישראלית. הבטתי בה, היא חייכה אלי. קירבה את הכסא הגבוה אל שלי.
"אוהבת?" שאלתי באנגלית
כן, ענתה באנגלית קצת לקוייה, במבטא גרמני. אוהבת מאוד הוסיפה והצביעה על תמונה של אשה עם 3 גברים צעירים.
"אז זה מה שמדליק אותך?" שאלתי
"הכל מדליק אותי" ענתה. "אני מולטיטאלנט" הוסיפה בחיוך
"נפלא, אז מה את חושבת על זה, ועל זה, ועל זה" הצגתי לה תמונות מן האלבום המפואר שאני שומר תמיד איתי בלאפטופ למקרה חירום.
"יש לך טעם מאוד אקלקטי" אמרה "אני מקווה שלא רק בתמונות" הוסיפה, והניחה את ידה על ירכי
"לא, ממש לא, אני מפורסם בכל מרחב הסייברנט כמי שאין לו טעם הכלל" אמרתי
היא חייכה. חושפת שני טורי שיניים צחורות וגומות חן ילדותיות משהו
נעים מאוד, הצגתי את עצמי, גליאן
העונג הוא כולו שלי, ענתה. פאמלה. הציגה גם היא את עצמה.
ידה על ירכי היתה בעיצומו של מסע להכרת הירך. אצבעותיה עיסו את ירכי בעוצמה.
חשתי בכוח העצום האצור בכפות ידיה.
"קום" היא פקדה, בוא אחרי
"לאן?" שאלתי
"אתה שואל יותר מדי שאלות" היא ענתה
היא קמה, ידה אוחזת בידי והוליכה אותי למגרש החניה שמאחור.
שם, בחניה למשאיות, עמדה משאית ענקית, 22 גלגלים, לבנה מבהיקה, עם קבינה עצומה.
היא פתחה את דלת הנוסע וסימנה לי להיכנס.
נכנסתי, מאחורי מושב הנהג היתה מיטה זוגית גדולה, ומטבחון. ממש סווטה קטנטונת
"שכב" היא אמרה והצביעה על המיטה.
לא ברור לי למה, אבל נשכבתי על הגב בלי אומר
פאמלה, בזריזות של קוסם, שלפה שני זוגות אזיקים ואזקה אותי לשתי טבעות מתכת שהיו מאחורי המיטה.
הבטתי בה בסקרנות. מה היא מתכננת עכשו?
לא הייתי זקוק לזמן רב, פאמלה ניגשה אלי ואחזה ברגלי פישקה אותן ומשכה אותן קצת לאחור. תוך שניות גם קרסולי היו אזוקים.
"טוב, עכשו אפשר להתחיל" היא אמרה בקול מתוק
"מה בתכנית?" שאלתי
"הערב, אילתורים" היא ענתה
מתוך ארגז הכלים היא שלפה זוג מספרים ענקיות, מן הסוג המשמש בחנויות של בד מסחרי. בזריזות היא גזרה את מכנסי ותחתוני משאירה אותי עירום לחלוטין בחצי הגוף התחתון.
"נו אתה יכול כבר לנחש?" שאלה בקול הדבש המתוק שלה ובחיוך שאינו מש מפניה הושיטה את ידה לארגז ההפתעות שלה, ושלפה סטראפאון עור אדום שבתוכה כבר מושחל הדילדו שלה. דילדו מתחתי מבהיק. לא גדול, מחודד בקצהו, וזקור כמו זין של נער בן 15. היא לא נתנה לי להתלבט זמן רב מדי בשאלה מה בדעתה לעשות.
היא מרחה את הדילדו המבהיק בקרם שהעים מעט את זוהרו, אך הדיף ריח של ורדים שהתפשט בחלל הקבינה. היא התקרבה ובאיטיות יחסית, נגעה עם קצהו המחודד של הדילדו ישירות בפי הטבעת שלי תוך שהיא מתפתלת מסביבי כך שהדילדו ממש חופר לו דרך לתוך הפתח האחורי שלי.
זה לא לקח יותר משלוש דקות והדילדו כבר היה שקוע עמוק בתוכי. הכאב וההנאה מעורבים זה בזה גרמו לי להסתובב ולהתפתל סביב אזור החלציים של פאמלה. היא מצידה, שעונה על ירכי הביטה בי בחיוך המתוק שלה ושאלה:
"נו, מה אתה אומר, גליאן?"
"שחררי אותי ותיראי מה אני אומר" עניתי
"עוד חזון למועד" ענתה בעודה מקדמת את גופה הקטן קדימה, כך ששדיה הקטנות ארוזות בתוך חולצת הגוף ההדוקה, נמצאו עתה ממש מול פני.
"טוב, תני לטעום" אמרתי
בשמחה, אמרה בחיוך המקסים שלה, ובשתי ידיה הרימה את חולצת הגוף שמתחתיה לא היה דבר, מעל ראשה תוך שהיא משליכה אותה לעבר קצה המיטה.
- המשך יבוא, במטיח
מוקדש למי שרק היא יודעת שהוא מוקדש לה
בסי-קפה
ישבתי לי על הדלפק, בקפה סי בכביש 6 הלאפטופ פתוח לפני והצצתי בתמונות פורנו שעלו לי באמייל. לידי ישבה לידי אישה שהציצה אליהן. לקח לי כמה דקות להבחין בה. אשה שחורה, שיער מקורזל, קטנה, כבת 50, רזה, עם שדיים קטנות כמעט ילדותיות, לובשת חולצת גוף עם כתפיות צרות ומכנסי ג'ינס אופנתיים. לא, היא לא נראית ישראלית. הבטתי בה, היא חייכה אלי. קירבה את הכסא הגבוה אל שלי.
"אוהבת?" שאלתי באנגלית
כן, ענתה באנגלית קצת לקוייה, במבטא גרמני. אוהבת מאוד הוסיפה והצביעה על תמונה של אשה עם 3 גברים צעירים.
"אז זה מה שמדליק אותך?" שאלתי
"הכל מדליק אותי" ענתה. "אני מולטיטאלנט" הוסיפה בחיוך
"נפלא, אז מה את חושבת על זה, ועל זה, ועל זה" הצגתי לה תמונות מן האלבום המפואר שאני שומר תמיד איתי בלאפטופ למקרה חירום.
"יש לך טעם מאוד אקלקטי" אמרה "אני מקווה שלא רק בתמונות" הוסיפה, והניחה את ידה על ירכי
"לא, ממש לא, אני מפורסם בכל מרחב הסייברנט כמי שאין לו טעם הכלל" אמרתי
היא חייכה. חושפת שני טורי שיניים צחורות וגומות חן ילדותיות משהו
נעים מאוד, הצגתי את עצמי, גליאן
העונג הוא כולו שלי, ענתה. פאמלה. הציגה גם היא את עצמה.
ידה על ירכי היתה בעיצומו של מסע להכרת הירך. אצבעותיה עיסו את ירכי בעוצמה.
חשתי בכוח העצום האצור בכפות ידיה.
"קום" היא פקדה, בוא אחרי
"לאן?" שאלתי
"אתה שואל יותר מדי שאלות" היא ענתה
היא קמה, ידה אוחזת בידי והוליכה אותי למגרש החניה שמאחור.
שם, בחניה למשאיות, עמדה משאית ענקית, 22 גלגלים, לבנה מבהיקה, עם קבינה עצומה.
היא פתחה את דלת הנוסע וסימנה לי להיכנס.
נכנסתי, מאחורי מושב הנהג היתה מיטה זוגית גדולה, ומטבחון. ממש סווטה קטנטונת
"שכב" היא אמרה והצביעה על המיטה.
לא ברור לי למה, אבל נשכבתי על הגב בלי אומר
פאמלה, בזריזות של קוסם, שלפה שני זוגות אזיקים ואזקה אותי לשתי טבעות מתכת שהיו מאחורי המיטה.
הבטתי בה בסקרנות. מה היא מתכננת עכשו?
לא הייתי זקוק לזמן רב, פאמלה ניגשה אלי ואחזה ברגלי פישקה אותן ומשכה אותן קצת לאחור. תוך שניות גם קרסולי היו אזוקים.
"טוב, עכשו אפשר להתחיל" היא אמרה בקול מתוק
"מה בתכנית?" שאלתי
"הערב, אילתורים" היא ענתה
מתוך ארגז הכלים היא שלפה זוג מספרים ענקיות, מן הסוג המשמש בחנויות של בד מסחרי. בזריזות היא גזרה את מכנסי ותחתוני משאירה אותי עירום לחלוטין בחצי הגוף התחתון.
"נו אתה יכול כבר לנחש?" שאלה בקול הדבש המתוק שלה ובחיוך שאינו מש מפניה הושיטה את ידה לארגז ההפתעות שלה, ושלפה סטראפאון עור אדום שבתוכה כבר מושחל הדילדו שלה. דילדו מתחתי מבהיק. לא גדול, מחודד בקצהו, וזקור כמו זין של נער בן 15. היא לא נתנה לי להתלבט זמן רב מדי בשאלה מה בדעתה לעשות.
היא מרחה את הדילדו המבהיק בקרם שהעים מעט את זוהרו, אך הדיף ריח של ורדים שהתפשט בחלל הקבינה. היא התקרבה ובאיטיות יחסית, נגעה עם קצהו המחודד של הדילדו ישירות בפי הטבעת שלי תוך שהיא מתפתלת מסביבי כך שהדילדו ממש חופר לו דרך לתוך הפתח האחורי שלי.
זה לא לקח יותר משלוש דקות והדילדו כבר היה שקוע עמוק בתוכי. הכאב וההנאה מעורבים זה בזה גרמו לי להסתובב ולהתפתל סביב אזור החלציים של פאמלה. היא מצידה, שעונה על ירכי הביטה בי בחיוך המתוק שלה ושאלה:
"נו, מה אתה אומר, גליאן?"
"שחררי אותי ותיראי מה אני אומר" עניתי
"עוד חזון למועד" ענתה בעודה מקדמת את גופה הקטן קדימה, כך ששדיה הקטנות ארוזות בתוך חולצת הגוף ההדוקה, נמצאו עתה ממש מול פני.
"טוב, תני לטעום" אמרתי
בשמחה, אמרה בחיוך המקסים שלה, ובשתי ידיה הרימה את חולצת הגוף שמתחתיה לא היה דבר, מעל ראשה תוך שהיא משליכה אותה לעבר קצה המיטה.
- המשך יבוא, במטיח