בסיפריה

רינת200

New member
בסיפריה

הלכתי לסיפריה עם שלושתם, היתה שם אישה מוכרת, אמרתי שלום בנימוס, אבל לא ממש זכרתי מאיפה אני מכירה אותה. ואז היא הזכירה לי שאנחנו מכירות מחוג הבלט שהגדולה שלי היתה שם לפני שנים ואמרה היית אז בהריון, והסתכלה על הילדים שלי לראות מי התוצר של ההריון ההוא. אמרתי לה שמההריון ההוא לא יצא ילד. לקחתי את הסוכריה שלי חיבקתי אותו ואמרתי לה שזה מההריון האחרון שלי. ולהפתעתי לא כאב לי, לא הרגשתי צורך לבכות, נישארתי רגועה גם מבפנים. היתה לי תחושה של קרוב לשלמות, 3 ילדים בריאים, זה ממש לא רע.

נייטי

New member
זה מעולה - טפו

גם אני כבר הרבה זמן לא בוכה ולא נחנקת ולא מהססת להגיד את זה פן משהו יבגוד בי. יש הקלה גדולה להיות חופשי מהכאב כמעט, כמעט לגמרי. ההודעה שלך הקפיצה אותי לתגובה כי כ"כ הרבה זמן לא הזדהתי ככה עם תחושת אובדן או יש לומר אובדן התחושה.

עדיקים

Active member
רינת ../images/Emo24.gif

איזה כייף לקרוא שאת במקום הזה- שמחה בשבילך.

ממש לא רע? לי זה נשמע מצוין

טפו על כל 3 הילדים הבריאים שלך
וכיף גדול לקרוא אותך ככה. כמו שכתבתי גם ליעל - רק לקנא ולשמוח בשמחתכן.

נאשא

New member
יו רינת

זה ממש סוג של חלום שלי להיות מסוגלת ככה. להיות במקום הזה שלא מחייב אותך לגולל את כל הסיפור. מאד רחוקה משם ושמחה מאד בשבילך שאת (לפחות כרגע) שם.

בהיגיון של רחוב סומסום, אם את רחוקה ואני רחוק

ה משם, אז לפחות זה אומר שאנחנו קרובות (-:

רינת200

New member
מדויקת כרגיל

כן, אני שם כרגע, מקווה לרגע ארוך במיוחד... ומקווה שתצתרפו אלי,

happy

New member
כמה טוב לשמוע

אני המון פעמים כבר לא אומרת כי אין לי כוח לשאלות. בהריון ההוא עשיתי את התואר השני של באונ' היתי בשנה אחרונה אז אף אחד לא ידע שלא נולד ילד. ולכן שרואים את ליהי הם לא באמת מסוגלים לעשות חשבון עברו כבר המון שנים. שמחה בשבלך וחייבת לציין ששלושה ילדים חיים ובריאים זה ממש לא רע זה המון וזה מ ו ש ל ם

למעלה