בתפקידים האלה משרתים בבסיסים פתוחים/סגורים ? חוקרת מודיעין אוויר?(כתוב - מטה ח"א...שזה אומר?..) חוקרת מודיעין ימי? מפענחת תצלומי אוויר? משקית ניווט ותחקור? (אשמח גם לקבל מידע על התפקיד עצמו) אלחוטנית חוף ובקרית שליטה ימית?
וחוצמזה זה לא כיף להישאר בזמן שכולם הולכים הביתה....אני רוצה להרגיש את הצבא ולהיות בבסיס סגור עם אנשים חברה זה לא שאני לא רוצה לחזור הביתה ואני לא רוצה להישאר בבסיס העיקר כדי לא לצאת הבביתה...חח
גם אני רוצה בסיס סגור בגלל הסיבות האלה, אבל אם לנים בבית החייל, אז זה עם עוד חיילים שגרים רחוק, ולא חסר כאלה... כמובן שעדיף בסיס סגור וזהו... אבל זה כבר תלוי בהעדפה שלך...
ובתפקיד הזה את יכולה להשתבץ בכל בסיס של חיל הים שקיים.. (חיפה,אשדוד,אילת) ת"א אין מצב כי זה קרייה והקריה זה בסיס פתוח, ולפי מה שכתוב בחוברת זה רק בבסיסים סגורים
הם בסיס סגור...(חיל הים הבסיסים סגורים לפי מה שאני יודעת) ומפענחת תצלומי אוויר גם נראה לי שזה סגור. זה גם תלוי מאוד בבסיס שבו תשובצי וגם במרחק הבסיס למקום מגורייך. (יכול להיות שאני טועה אני א בטוחה ב 100 אחוז תחכי לעוד תשובות ואחכ תסתמכי על מה שכולם אמרו לך)
2 מתוך המסלולים שבתצ"א מגיעים לקרייה בסופו של דבר אחרי הקורס, והמסלול האחרון שנותר מתחלקים בין רמת דוד [סגור] לקרייה. בעוד כמה זמן [אולי יותר משנה אולי פחות
זה מה שכתוב גם בחוברת.. ולא יודעת זה לא נשמע לי הגיוני שכולם ישרתו בקרייה... צריך לחלק חלק לפה וחלק לפה ולא לשים כמה אנשים באותו מקום כי אין טעם.. מתי את אמורה להתגייס? וקיבלת זימונים לתפקידים האלה או שאת פשוט צריכה לדרג?
אני בינתיים מתגייסת ב- 12-12-06 ויש לי שאלה - אם את יכולה להסביר לי איך זה זאני מתמיינת לתפקיד סמבצ"ית מודיעין דרך חמ"ן ומופיע לי התפקיד במנילה ללא מיונים ? זה הגיוני ? ממ כן וסליחה על הבורות חח