בסין יש צו-8?

happydog23

New member
בסין יש צו-8? ../images/Emo195.gif

חזרתי עכשיו לסופ"ש אחרי כמעט שלושה שבועות של גיוס חירום (אוי ואבוי לנו אם ככה נראים גיוסי החירום שלנו - אבל אתם כבר שמעתם הכל בתקשורת, שום דבר לא חדש) והחשק לחזור לסין רק גבר. הדבר היחיד שאני יכול לספר שקשור לסין הוא שקראתי שם ספר בסינית וכולם מסביב שאלו אם אני קורא יפנית, אבל גם את זה כולכם מכירים. האמת אני לא ממש במצב רוח של כתיבה אז נראה לי שאני אחתוך פה, הצבא תמיד מוריד ממני כל טיפת יצירתיות מועטה שיש בי. אה כן, עוד משהו שקשור הוא שהסינים מוכרים נשק לאירנים, שבתורו מגיע גם לחיזבאללה, כמו ש mei כתבה פה לא מזמן, אני מניח שעכשיו רואים את המשמעות המעשית של כך.

Mei11

New member
אני שמחה לשמוע שאתה בריא ושלם

תנוח ואני מקווה שישחררו את כולם בקרוב...

Omiz

New member
בסין יש רק ../images/Emo105.gif

היה אמור להיות צב, אבל אין להם תמונה... באמת שמחים שחזרת בלי פגע, ושלא אתה ולא אף אחד יצטרכו לחזור לשם שוב ! ברוך הבא

אMור

New member
קראנו גם קראנו

כתבות, מאמרים ואיך לא, טוקבקים... עצוב לקרוא גם ממך שורה שכזו "הצבא מוריד ממני כל טיפת יצירתיות מועטה שיש בי". החודש האחרון החזיר לי פלאשבקים מהסרט Black hawk down ובלילה ראיתי אותו שוב. תמונה כואבת ועגומה על מה שעבר על הריינג'רס וכוחות הדלתא האמריקניים בלחימה עקובה מדם נגד לוחמי גרילה סומאליים במוגאדישו בתחילת שנות ה- 90. סרט חובה! אולי, אם הרמטכ"ל היה רואה אותו לאחר חטיפת החיילים ב- 12 ביולי, הדברים היו נראים אחרת. Welcome back, dog

למעלה