בסין הענינים כרגיל...

פספורט

New member
בסין הענינים כרגיל...

צנזורה - בלוגרים היזהרו !!! שלטונות סין שוקלים לקדם הצעת חוק שתחייב את כל מי שפותח אתר ברשת לציין את פרטיו האישיים באופן מלא , בנוסף, החוק ידרוש מכלל הגולשים לציין את פרטיהם המלאים בכל הודעת דואר אלקטרונית שתישלח מהתיבה האישית שלהם . לאחר כניעתה המבישה של ענקית החיפוש גוגל לצנזר תכנים המבקרים את השלטון הקומוניסטי , המשטר מחפש דרכים נוספות להדק את הצנזורה . הקונגרס האמריקני דן בקצירת איברים בסין כ- 41,500 אנשים בריאים פעילי הפאלון גונג הפכו לקרבנות בעל כרחם של המשטר האפל בסין , כך לפי דו"ח שהוצג בפני הקונגרס , בתי חולים בסין הפכו זאת לעסק רווחי ומשגשג למכירת איברים והשתלתם. הפרות חמורות של זכויות אדם בסין זוכות ליחס סלחני בשל הקשרים העסקיים עם הענק הסיני הרשע. טיבטים נורו למוות בכל שנה מנסים אלפי טיבטים להימלט לנפאל מאימת המשטר הסיני , הצבא לא מהסס לפתוח באש חיה לעבר הנמלטים , בחודש ספטמבר האחרון הצבא ירה למוות ב-5 נמלטים ביניהם ילדה ונזירה צעירה , גורל 30 נמלטים לא ידוע ויש חשש לחייהם .

yaelisam

New member
פספורט- זהו מידע מעניין../images/Emo132.gif

אכפת לך לחשוף את מקורותיך?
הייתי מעוניינת לקרוא עוד...

פספורט

New member
אתם בפורום סין - שפה ותרבות..

טוענים שהכל השמצות ושקרים . הרי את מאוד מעריכה את המשטר הסיני , עכשיו שאת לא מצליחה לפתוח את הבלוג שלך ואת האתרים החסומים נו...מה את אומרת ? אגב , יש אפשרות לעקוף את " חומת האש " הסינית הארורה , אבל לא ניתן לחשוף זאת כאן .

yaelisam

New member
מעולם לא אמרתי דבר

על השמצות ושקרים. מעולם לא אמרתי שאני מאד מעריכה את המשטר הסיני. את עניין האתרים החסומים אני מכירה כבר מהפעם הקודמת שגרתי כאן- לפני שנתיים. יש לי בטן מלאה על הסינים- אבל כמו בכל דבר בחיים - כשזה נוגע לך באופן אישי אתה בודק את זה הרבה יותר בדקדקנות לפני שאתה מתלונן. תאמין לי שכשאתה גר כאן יש כ"כ הרבה דברים שמפריעים לך בסינים האלה ובמדינה הזאת- אבל אם הייתי כל הזמן מתלוננת ומחפשת מה מפריע לי - היית שואל אותי למה אני בכלל כאן. אז 1. בדוק את העובדות שלך לפני שאתה טוען שאתה יודע משהו עלי 2. בסה"כ שאלתי מאיפה אתה קורא את מה שאתה קורא- כי למרות שנראה לך שלא- אכן מעניינים אותי הדברים האלה- פשוט כאן מסין שומרים על פרופיל נמוך בכל מה שקשור לדברים אנטי ממסדיים. ותודה על שיתוף המקורות שלך ועל רוח החברות.

פספורט

New member
רגעאחד..לא כל דיון חייב..

להסתיים במלחמת עולם בין הסינים לתאילנדים .
נניח שטעיתי פה ושם , ככה צריך לירות בי צרורות ולעשות לי וידוא הריגה?
המקורות שלי הם גלויים לכל גולש אינטרנט בעולם . פעם זה וושינגטון פוסט , דיילי מירור , מעריב , ניו יורק טיימס וכו ' . אני מניח שלגולשים מסין יש בעיה להגיע למאמרים המבקרים את השלטון הסיני עקב שיתוף פעולה של גוגל , יאהו ועוד בחסימת תכנים שאינם מוצאים חן בעיני השלטונות . אני מבין את הבעייתיות שלכם בסין והרצון לשמור על פרופיל נמוך ביחס להפרת זכויות אדם ומדיניות חוץ של שלטון הרשע בסין . לא נותר לי אלא להצטער על אי ההבנה ולקוות שהשלום יחזור לשרור בינינו. ד"ש ל Rob והצלחה בלימודייך בשנגחאי .

yaelisam

New member
|יונת שלום|

בזמן האחרון אני קוראת הרבה ספרים שכתבו סופרים סינים ובייחוד מעניינת אותי ההיסטוריה המודרנית של האומה. לכן התעניינתי במקורותיך. ובכל זאת אני משתדלת לא לקרוא דברים כאלה באינטרנט בכל שפה שהיא לא עברית (שעד שהם ימצאו להם מישהו שיסכים לתרגם להם את האתרים בעברית- אני חושבת שיש לנו קצת זמן
)

למעלה