בסימן התקדמות - 2 ו- 2
בימים אלה של סיומים והתחלות מעבר לפינה, מוצאת עצמי מהרהרת ב"איך לא חוזרים על הטעויות". נגיד בעבודה. מאז התרסקות העסק שלי, החלפתי את מקום העבודה 3 פעמים (בשנה, כולל המקום הנוכחי), ואני יודעת, שכדי שמקום העבודה הבא יהיה סופסוף האחרון והקבוע,כדאי לבדוק - מה היה חלקי שלי בסיום העבודה במקומות האחרונים, וגם - מה היו חלקם של הבוסים שלי, או במילים אחרות - ממה להזהר כשאני בוחרת את הפרק התעסוקתי הבא. את אותו דבר אני אנסה לעשות גם עם זוגיות (למרות שאין להשוות כמובן) - אבל אם אמרנו עבודה - אז הנה אני מתחילה
2 אני: * לא לבנות על מקום העבודה הררי ציפיות של עניין וקריירה שנייה. להתמקד במטרת הפרנסה, לעשות את המיטב שלי בתפקיד שניתן לי, ואם צריך לבוא משם יותר, לתת לזה לקרות לבד. * להקשיב. לחכות. לתת לבוס ללכת בדרכו גם אם מבקש את עצתי. ואם יש לי דיעה אחרת או שיטות עבודה שונות - לשים אותן בצד, אפשר גם ללמוד לא מעט מאחרים. 2 של המקום - לשים
ולפקוח עיניים לפני שמתחייבת על משהו: * שהתפקיד מתאים לי בלי "עיגולי פינות" ו"יהיה בסדר" , כולל מה שכן מובטח ולא מתאים לי - מה שלא הובטח לא יקרה, וחבל להתאכזב אחר כך. * להקשיב לאזהרות העובדים במקום (וכאלה יש תמיד) - להתייחס לסיפורים על הלנת שכר סדרתית או פיטורים סדרתיים בהתאם לקפריזות הבוס בשיא הרצינות -אם זה קרה בעבר, אין סיבה שייפסק דוקא איתי, ואני הרי רוצה להישאר שם לאורך זמן... זהו. איפה כל זה פוגש אתכם?
בימים אלה של סיומים והתחלות מעבר לפינה, מוצאת עצמי מהרהרת ב"איך לא חוזרים על הטעויות". נגיד בעבודה. מאז התרסקות העסק שלי, החלפתי את מקום העבודה 3 פעמים (בשנה, כולל המקום הנוכחי), ואני יודעת, שכדי שמקום העבודה הבא יהיה סופסוף האחרון והקבוע,כדאי לבדוק - מה היה חלקי שלי בסיום העבודה במקומות האחרונים, וגם - מה היו חלקם של הבוסים שלי, או במילים אחרות - ממה להזהר כשאני בוחרת את הפרק התעסוקתי הבא. את אותו דבר אני אנסה לעשות גם עם זוגיות (למרות שאין להשוות כמובן) - אבל אם אמרנו עבודה - אז הנה אני מתחילה