בסייעתה דשמיא

בסייעתה דשמיא

שלום לכם צדיקים בני אברהם אבינו אני פה בכדי להחדיר בכם מוסר וחכמה בקשר לאבולוציה הרי לא תיתכן אבולוציה, כי המפץ הגדול הוא שטות וזה כמו שעון בלי יוצר!!! חוץ מזה שאין דגים בלי סנפיר ועם קשקשת כמו שכתוב בתורה. ואין מאובן אחד מתקופת המעבר, או מתקופת שרה אימנו. וגם בגמרא כתוב בדיוק כמה כוכבים יש. חוצמזה שאפילו גדולי המדענים והמפורסמים חזרו בתשובה נגיד הרב אמנון יצחק, והרב אורי זוהר, ששניהם כבר צדיקים טילים, וזה. וגם בתורה כתוב איך עושים מוזיקה קלאסית. וכל בוד שאי פעם הי'ה. ובטח אתם יודעים שהוכח שזה שגבר ואישה לא נוגעים אחד בשני גורם ציבור החרדי להיות עם אחוז הגירושים הנמוך בעולם, ואין שם עבירות מין. ובכלל החרדים מושלמים אין להם סמים ואלימות ושנאה, ועצים גודלים בכדי שיהיה לנו חמצן וכדי שנוכל לכרות אותם ולייצר לנו דברים, הרי אין להם שימוש אחר. וגם הוכח מדעית שברית מילה מורידה את הסיכויים לאיידס, ולפסיכומטרי נמוך. ואיינשטיין חזר בתשובה לפני מותו, לא אריק, נו זה עם התורה שלו, הקוונטית, אלברט. והיו 60000 איש בהר סיני, שקיבלו את התורה, ואף אחד לא מתווכח עם זה, כי אבא שלו סיפר לאבא שלו וכך עד לדור יציאת מצריים. ובשואה אלוהים עשה רק טוב לעם היהודי. והביא לנו את המוסריות הישנה שלנו בחזרה. בקיצור, אם לא תחזרו בתשובה, יעופו עלינו טילים, ואפילו טיל אחד לא יפגע בבני ברק, רק בחילוניים. וכלכם תמותו, וחבל, בתודה הרב משה כץ

כל מילה בסלע !! רק תיקון קטן

המפץ הגדול לא יתכן, כי אבולוציה נוצרה מפיצוץ, ולא להיפך. אני קורא כבר כמה זמן פה (ופעיל בפורום אתאיזם) ואתה הראשון שגרם לי להגיב. כל הכבוד !

TFNM

New member
שאלה לי אליך הרב משה

אני בדרך כלל קורא סמוי בפורום הזה,קורא כאן ומזדעזע מן הבורות הנבערות והפחד של הגולשים מן האמת. אני מודה לך כלכך שאתה חושף אותנו אל עבר החזרה בתשובה,אכן מובטח לך מקום בגן העדן. יש לי קרובים רבים אשר נספו בשואה ועל כך אני מודה לאלוהים כל יום ביומו! ישר כך!

נניח לרגע שאתה אשכרה רציני וזאת לא בדיחה

לא ברור לי מדוע אתה חושב שאם אתה מתנסח ללא קללות או מילות גנאי זה מצדיק את הפעולות שלך. מה שאתה ודומיך עושים זו כפייה, אתה כופה את דעותייך על אחרים, ולא אתפלא אם גם צועד ברחובות יחד עם עדר הכבשים אחרי הרבי רועה הצאן משליך אבנים ואולי אף את ילדייך על הכביש כדי שלא יפתחו חניון בשבת. החברה החרדתית מטפחת בורות. ולא רק החברה החרדית, כל דתי קיצוני מכל דת שהיא מאולף ע"י העדר לנהוג כמוהם, בלי לשאול שאלות, בלי לפקפק, בלי לחקור ובלי להעמיק.(בימי הביניים האינקוויזיציה הייתה מענה עד מוות כל מי שנחשד בכפירה, האנשים לא ידעו אפילו לקרוא, רק אנשי הדת, כדי לשמור על הבורות והפחד של ההמון מהכנסייה הקתולית שאחזה במידע וטיפחה את טיפשות ההמונים). לדקלם כמו תוכי את מה שהרבי אומר ואת מה שהרבי לפניו אמר וחוזר חלילה. מתי שאלת שאלה אמיתית ידידי? מתי תהית והטלת ספק? מתי קמת בזמן שהאחרים ישבו, הישרת מבט לאלו שאמורים לתת את התשובות והפעלת את ההגיון האנושי שלך בהצבת שאלה אמיתית? לא סתם קוראים לזה לחזור בשאלה, אתה מתחיל לשאול שאלות, לתהות, לחקור, לא להסתפק בתשובות השיטחיות שמספקים לך, להתחיל לחשוב. להפעיל את המוח שהאלוהים שלך נתן לך שנועד להגשים כל כך הרבה ולנער אותו מהמנטרה האפורה שנכנסת אליה. הטבע האנושי האכזר הוא בכל מקום רק שבחברה החרדית לא מדברים עליו, כי לדעתם כשמשתיקים משהו הוא כאילו לא היה. כמה סיפורים כבר יצאו מהבונקרים האפלים של השתיקה על רבנים שהתעללו מינית בנערים, נשים שנאנסו וכתם נותר עליהן לכל חייהן, משמרות הצניעות שפורצות לבתים של אזרחים ומכים נערים כי העיזו לשוחח עם בחורות. קל מאוד להגיד שמי שעשה זאת הוא לא חרדי אלא חילוני עם כיפה. עוד תשובה שיטחית שדוקלמה מפיו של רב שנועדה להימנע מלהתמודד עם השאלה האמיתית על טבע האדם והאם יש להטיל דופי בשיטה החרדית. כל מה שמפעיל את הציבור שלכם הוא פחד, פחד ממה שיגידו, פחד אם יגלו, פחד לטעות. הפחד הזה משתק אתכם, הופך אתכם לרובוטים, ממלאים פקודות בסיסיות וחיים את הנתיב הצר שהוכתב לכם. בעולם החילוני מותר לטעות, וללמוד, ולפתח חשיבה ומוסר, וזה מה שהופך אדם לטוב באמת, אדם שראה את העולם דרך עיניים של בינה וחוכמה והבנה של המהות האמיתית שלו ושל הטבע האנושי, הטוב אם כי גם האכזר לפעמים, והבנה כי יש לו את חופש הבחירה אם להיות טוב או רע ולבחור בטוב, לא מתוך פחד אדיר ולא מתוך אילוף ולא מתוך חממה מרוכזת של אסור ומותר, אלא מתוך בחירה והבנה אמיתית. עצתי אלייך- הנח לאנשים לחיות את חייהם, הכפייה הדתית היא עוד זרוע של טיפשות ופחד והרצון לשתק את הצד האחר כדי שעדר הכבשים לא ייחשף לעוד ועוד השפעות של חופש ובחירה כמו שיש בצד החילוני. למה אתה חושב רבנים מנסים לשתק את הטלוויזיה והאינטרנט? כי משם מגיע המידע ידידי, הקשר לעולם החיצון, היחשפות לא רק לחילול השם וכדומה אלא גם למדע, להיסטוריה, לספרות, לאומנות לחופש ולחשיבה. אז תמשיך להנות בצד שלך, ואני אמשיך להינות בצד שלי. רק תישאר מעבר למחיצה בבקשה, כי לאף אחד אין כוח לשמוע את השטויות האלו.

למעלה