בסוף מעגל........

בסוף מעגל........

ובסוף מעגל בצל שמש בוערת כיביתי לך בוקר הדלקתי לך ערב ובסוף מעגל התחממנו על קרח ציירת לי שיר ערש דיקלמתי לך פרח שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שרנו בעשב התקרבנו רחוק רק בסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי ובסוף מעגל באביב של שלכת הלכת לעזוב אך שכחת אייך ללכת עונה בחידות על תשובות ששאלתי חפשי מסביב ולבסוף תגלי שבסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי עונה בחידות ושותקת סודות חפשי מסביב ובסוף תגלי שבסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי מלים ולחן:קני יאנג נוסח עברי:יהונתן גפן
סתם אוהבת את המילים פחות את הביצוע...

מעגל האהבה

ישן שלי... ואני נקרע בתוכי כי חרב עליי עולמי, שומע זעקות ליבי מרגיש הלמות כאבי. יושב ושואל עצמי מדוע נפלה כך רוחי, ומדוע כך אני מרגיש הן מעולם לא פגעתי באיש. מסביבי העולם סב ואני ממנו מאוכזב, מדוע לא יצרפני למעגל הרי גם אני לאהוב מסוגל. אך הוא אינו שומע קולי הוא אינו מרגיש בקיומי, הכל זורם כאן לידי ואני מתחיל לאבד את עצמי.

מחול .......

את המובילה בחייו כרגע אין הוא רואה אחרת מלבדך בניחוח אהבתך מובל הוא על פני ימים וחלומות קורמים עור מביאים רצונות דמיונות לידי גוף ונשמה .... קחי אותו אל חיקך , עטפי אותו בכל לבך פזרי שמש של בוקר וקרניים חמימות ריחות אביב ותפרחת הפרחים שבחצר העירי את חייו לחיים , האירי לו דרך בשבילים המפותלים אליך אחזי בו חזק ..... כי את האהבה , כי אותך אווה כל לילותיו ובריחך ביקש להתבשם אל תענוגותייך ביקש לשלוח יד אל נפשו מרגוע יחל הבה יחל המחול..... בין אדם לאהבה.... פנט .... שלי- בשבילך ממני.....

סו

New member
חחחחחחחחח עד כאן

מה זה??? חחחחחחחחחחחח המחיקון נתקע לכם באמצע או מה? אז יקרתי באמת אבד לי
אבל הבנתי שאת לא משהו בזה נ.ב. לכיוון ההנהלה סורי פשוט מאודדדדדדדד מתחשק לי

למעלה