בסוף מסתבר...

Kryptonite

New member
בסוף מסתבר...../images/Emo168.gif

שהמחרוזת של שירי מהפסטיגל כן נמצאת בדיסק. לפי דעתי זו החלטה נ - ו - ר - א - י - ת.
במקום שההופעה הזו תקדם את הדיסק, אנשים ייראו ישמעו יאהבו ויקנו את הדיסק של שירי - הם מקבלים את המחרוזת הזו במחיר של שני קורנפלקסים בחינם.

אבל זה בעצם מה שהיא עושה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שהיא עושה בפסטיגל.. היא מתאחרת שם עם שרים שלה היא אמרה שזה מחרוזת ואז מה אם הם יקבלו לא ניראה לי שכל שיר שם זה שיר שלם בטח חלק....

החלטה לא נוראית בכללל

כל עוד מי שקונה את הדיסק של הפסטיגל- יקנו את הדיסק של שירי..

yaki123

New member
זה קטעים משירים,לא המלאים../images/Emo13.gif

ככה שיהיה יותר שווה לאנשים לקנות את הדיסק,הם ישמעו מהמתנה של הדיסק ויילכו לקנות את הדיסק בשביל לשמוע שירים מלאים

Cm 2004

New member
תראה.. (וכנסו גם כולכם)

קודם כל במחיר של 2 קורנפלקסים כבר עדיף לקנות את הדיסק עצמו. דבר שניה המחרוזת עצמה היא מחרוזת של 3 שירים ששניים מן השירים במחרוזת כולם כבר מכירים ושמעו.. ככה שהמחרוזת בעצם מקדמת את הדיסק.. אנשים שומעים,מתעניינים,מסץקרנים.. ומחליטים ללכת ולרכוש את הדיסק. להיפך! אני דווקא חושב שזה עוזר לקידום הדיסק. תחשוב על זה ככה.

גיא246890

New member
וגם זה לא כאילו שיש בעיה למי שרוצה

לצרוב... בדרך כלל אנשים שקונים את דיסקים זה אנשים שמעונינים שיהיה להם את המקורי משום שהמקורי נשאר לטווח ארוך.. וזה הסביה שאני קניתי...

Woogyman

New member
יש משהו בזה, ../images/Emo110.gif

אבל רוב הסיכויים שמי שלא מתכנן לראות את הפסטיגל עצמו, גם לא יקנה את הדיסק. מה שאומר שכבר היה עדיף לה פשוט לתת לאנשים לראות את השירים בהופעה, ואז אם הם רוצים את זה בדיסק, הם ילכו ויקנו את הדיסק שלה. ככה אם מישהו סתם יתאהב פתאום בלאן שלא תלכי שהוא ראה בפסטיגל, הוא לא צריך לקנות את הדיסק שלה בשביל זה.

mor sh

New member
הדיסק של שוגי הוא לא הדיסק המלא..

בפסטיגל יוצא דיסק מלא עם כל השירים ולא חלק, מלבד זאת את הדיסק בפסטיגל מקבל כל מי שקונה את הDVD כך שבכל מקרה את הדיסק אפשר לקבל בחינם מי שקונה את הDVD..

למעלה