בסוף החודש הזה

בסוף החודש הזה

כפי שכבר כתבנו,הפורום שלנו יהיה בן שנה. נכון זה פורום די קטן.באיכות ובמיוחדות שלו ואני לא משוחד
הוא פורום מוביל ובעיקר מיוחד. הרבה בזכות כמה חברים עקשניים במיוחד
יש לנו 34 דפים עמוסים בניגונים,במאמרים,ברעיונות ובכל מה שקשור לנושא שלשמו התכנסנו כאן. כן.זה בהחלט פורום מקצועי.בנושא הזה במדיית האינטרנט ולא רק בישראל אלא בכל העולם אנחנו במפורש מובילים.שוטטתי בפורומים בחו"ל שעוסקים בנושא.אנחנו במפורש כפי שכתבתי מובילים ובגדול. אותי באופן אישי זה נורא משמח.חלק גדול מההשראה שלי לקלטת החדשה שכבר מוכנה לשכפול באה מהפורום הזה. לכבוד חגיגות היומולדת יקבלו החברים הקבועים בפורום את הקלטת במתנה.הם יוכלו להאזין ל"סקיצה" לק'ה אכסוף ולעוד ניגוני כליזמר. אין כל ספק שלכבוד הוא לי להעניק את הקלטת במתנה לחברים הקבועים בפורום
לכשתצא הקלטת החברים יקבלו מסר אישי בעניין
בתום שנה. יש לנו רשימת קישורים עם עשרות ניגוני כליזמר.גלריה מכובדת. מאמרים ועוד ועוד... אני רוצה לברך את החברים העוסקים במלאכה ובראשם את בן אהרון ולומר להם חיזקו ואימצו!

מבולבלת../images/Emo13.gif

אףפעם לא מאוחר מידי. את מומנת להצטרף לכוחותינו ואז נוכל לשלוח לך גם את הקלטת:))

ora11

New member
יישר כח איש../images/Emo45.gif

|ערב טוב איש הרוח. אחרי 3 ימים שלא הייתי פה אני חוזרת לכתוב . הנכד שלי בן שנה ו 3 חודשים עבר ניתוח והיום הוא כבר בבית תודה לאל והכל בסדר. אז אחרי ההתנצלות אפשר לכתוב. איש בפעם הראשונה קראתי את דבריך לפתיחת הפורום, מרגש מאד ואני מאושרת שנכנסתי אליו. אני מוצאת פה חוויות שהיו חסרים לי מימי בית אבא. תודה על הכונה לשתף אותנו בעבודתך במוזיקה, ניגונים ובעקר כלייזמרים. טוב לי בפורום אני מאד נהנית אף על פי שאני לא מורידה קישורים של שירים לכולם (אני פשוט לא יודעת איך) אני חושבת שאני תורמת לפורום ומקוה שאתם מסכימים איתי. תודה לך ולבן אהרון ולכל החברים המשתיכים לפורום הנפלא "כלייזמרים" תמשיך במלאכה וכולנו נודה לך בברכה

לא רק תורמת לפורום

אלא הרבה יותר מזה. גם בזמנים שהפורום לא בשיא פריחתו,אורה תמיד איתנו. אני יודע גם להעריך את הדבר
בחול המועד פסח בימים ראשון ושני אנחנו ננגן בפסטיבל ברובע היהודי בירושליים.אימי ואנוכי הקטן נשמח מאוד לראותך וגם להעניק לך קלטת:)) אנחנו כמובן יחד איתך ועם כל החברים ממשיכים במלאכה

בפסטיבל

ינגנו כמה תזמורות. לא ידוע לי בדיוק מי ומי
אנחנו נהיה שם מ10 ועד 6 בערב. אשמח מאוד לראותך:) פרטים מדויקים אני אדע בשבוע הבא. אני אשלח לך ב"נ מסר בעניין.

למעלה