בסוף הגעתי להחלטה

astrok

New member
בסוף הגעתי להחלטה

שאיני מוכר את אלבומי גרמניה אחי 95' ולוקסמבורג... מצטער, תמיר.

לדעתי - החלטה נכונה.

אני לא מאמין שהיית מצליח לקבל תמורה הולמת עבור האוספים האלו, ובתמורה הולמת אני מתכוון כזו שתקח בחשבון את הזמן והמאמצים שהשקעת באיסוף. מצד שני, אני בטוח שהבולים יביאו לך תועלת בעתיד - או שיום אחד תחליף אותם תמורת משהו אחר, או שתמשיך לפתח את האוספים, או שסתם תהנה לתת אותם למישהו אחר. אבי ז"ל היה אומר - ממילא הם לא מבקשים אוכל ולא מחמיצים, אז למה לא לשמור אותם? ולסיום, כיוון שהפורום קצת רדום בימים חמים אלו, מה דעתך, כאחד הצעירים בחבורה, לנסות להעלות שאלות או התלבטויות שמעסיקות אותך כאספן, וננסה לפתח מהן דיון?

ymgil

New member
המשך איסוף....

כפי שכבר כתבתי לך.... אני חושב שההחלטה שלך נכונה. מקווה שאוכל לסייע לך בהמשך ..

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאני חושב ש

שאני אתחיל בקרוב לאסוף בעיקר בולי קולנוע. יש לי כבר הרבה כאלה (בעיקר בולי שחקנים) ואני חושב לפתח את זה יותר.... מה דעתכם?

נושא נחמד מאוד.

יש אספן בולי קולנוע בתל אביב, שמו זוהר נוי. אני חושב שאפשר לראות את האוסף שלו באינטרנט, דרך אתר התאחדות הבולאים.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifתוכל לתת לי את האתר?

ודרך אגב - החלטתי סופית לאסוף בולי קולנוע. הוצאתי את בולי הקולנוע שלי מהאלבומים ושמתי אותם באלבום נפרד. יש לי בינתיים בולי מרילין מונרו, צ'ארלי צ'פלין, אלביס פרסלי, ועוד הרבה שחקנים נוספים והרבה בולי וולט דיסני.

samuel b

New member
לאבא של נועם

דרך אגב באתר ebay מוכרים אוסף שלם של בולי כלבי מזחלות האסקי סיבירי וכו" עם אתה יודע או לא. בנוסף אני מצרף תמונה של חלק מיהבולים שמוכרים שם

למעלה