בסוף אני עוד אלמד לשרשר

חזרתי אליך יוסי,בשפה לא ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

מקצועית. שמן מוליך הינו שמן צמחי והוא נקרא גם שמן בסיס.אלו שמנים בכבישה קרה שמן חמניות,שמן קוקוס,אבוקדו,והרשימה ארוכה. יש רק 2 שמנים אתריים שמותר למרוח אותם ישירות על העור,והם שמן אתרי הלבנדר,ושמן אתרי עץ-התה-האוסטרלי-טיטרי. את שאר השמנים אסור למרוח ישירות על העור, לכן משתמשים בשמנים צמחיים-בסיס-מוליך,ולתוכם מכניסים את השמנים האתריים,ולכל שמן צמחי יש את האיכיות שלו. יש כתבה במאמרים על השמנים הצמחיים. אני שמחה שמתחום המוליכים באלקטרוניקה אתה מתעניין במוליכים מהטבע. יום נעים.

שמן זית בכבישה קרה

גם הוא שמן מוליך,אבל,,, יש להשתמש רק בשמן זית כתית מעולה בכבישה קרה. יש 3 דרגות חומציות בשמן זית. בשמן כתית מעולה בכבישה קרה יש את דרגת החומציות הנמוכה ביותר.רציתי לציין שלאנשים שיש אבנים בכיס מרה אסור להשתמש בשמן זית,לשמן יש תכונה להוציא רעלים מהגוף,

Sonata Of Tears

New member
לא יודע לאיזה צרכים

אבל שמן מוליך טוב יותר זה שמן שקדים,אבל הוא לא מיועד לשימוש פנימי

sonata of tears,אתה צודק ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

ששמן שקדים מתוקים מוליך יותר טוב. שמן הזית אינו נעים על הגוף. ואין צורך להשתמש בו חיצוני עם משתמשים בו פנימי,בסלט וכ"ו זה כבר עובד חיצוני . השמן משפיע מבפנים החוצה. יש אימרה לגבי שמן עץ הזית. "האב הזכרן"-שמן הזית מועיל לזכרון. והבן-השכחן"הזית עצמו-אכילה מוגזמת של זיתים עלולה לפגוע בזכרון. לא מומלץ לאכול יותר מ-7 זיתים ביום.

Sonata Of Tears

New member
האמת שלא

היה לי ילד בשכבה בשם טיראן,מה זה באמת אומר? בכל מקרה טיר - דמעה באנגלית ובגאלית טיר אומר בטחון,אבל לא ידעתי את זה עד שארדן האיר את עייני ,תודה לך:)

היי טיר../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifאני מאחלת לך

רק דמעות שמחה. וטיראן ,אם אני לא טועה זה אי לכיוון שארם,יש שם שני איים סנפיר וטיראן.

והכי חשוב לגבי שמן זית../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה. שומר על איזון של הכולסטרול הטוב,והרע. השמן מכיל חומרים מונעי-חימצון. מרחיב את כלי-הדם,מדלל-דם. מונע טרשת-עורקים. ומשפר זיכרון. השמן מגביר כוח גברא. מונע היווצרות תאי-סרטן בגוף. מונע היווצרות מומים בעובר ,כשאישה בתחילת ההריון צורכת שמן זית. נשים מניקות שצורכות מינימום 25ג"ר שמן ביום ,התינוקות שלהם בריאים ומחוסנים יותר. מונע בריחת סידן אצל נשים. וטוב לגברים ,כשיש בעיות בדרכי השתן.

0 אור 0

New member
שמן שקדים הוא השמן הכי נפוץ ומקובל

אבל לכאבי שרירים ופרקים אני חשה שלשמן זית יש ערך מוסף בפני עצמו (כמובן תלוי עם איזה שמן אתרי - לא עם כולם הוא מסתדר) ואני גם לעתים משתמשת בשמן זרעי ענבים שיש לו איכות מיוחדת ומאד נעימה.

0 אור 0../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifאת צודקת לגבי

שמן שקדים מתוקים שהוא נפוץ ומקובל. וגם אל שמן זית יש לנו אהבה מיוחדת. אבל שמן צמחי שומשום ממש מיועד לכאבי פרקים ,ולכאבי שרירים. ועוזר להגביר ספיגה של סידן בגוף. שמן שעשיר בויטמינים ומינרלים,בעל השפעה רפואית. שמן צמחי זרעי ענבים השמן יותר מיימי פחות צפוף יותר מעודן,אך מכווץ עדין. .

bflygirl

New member
ד.א- אף אחד לא היזכיר, אז אני יזכיר

יש היום בשוק חברות מעולות שמוציאות תערובת של שמנים למטרה ספציפית והריח משו משו וגם הכי בטוח! ועולה פחות למי שלא רוצה להתעסק עם השמנים יותר מידי, או לא בטוח כיצד לערבב, או איזה שמן מתאים למה, או שסתם לא בא לו להתאמץ כל כך....

למעלה