בסוף אני אשם

bundy1

New member
בסוף אני אשם

לא הרבה חברים יש לי, יש כאלה שחשבתי שהם חברים שלי, אחד מהם אמר דברים שלא הייתי מצפה מחברים שלי, כשזה בא מחברים זה פשוט מעליב, אבל מה היתה התגובה שלי? לא עניתי יותר, הפסקתי להתייחס אליו נכון, הפסקתי להתייחס אליו בכל ניסיון התקשרות, הרגשתי שכדאי בשביל כל הסובבים שלא אגיב, לא פגעתי חזרה, לא העלבתי, לא לא הגבתי, אז קיבלתי טלפון, למה אתה כועס עליו? שאלת, אמרתי שאני אסתדר בעצמי, אבל אתה מכיר אותו , אפילו אם הוא עשה משהו הוא לא התכון, לא צריך לעשות מכל דבר סיפור, זה מה שהיה לך להגיד, מה כבר עשיתי? זה לא אני שהייתי לא בסדר, אז הוא הרגיש שאני כועס, אבל זה הוא שהיה לא בסדר לא אני, מה לעשות, בסוף אני אשם.

tutit1005

New member
bundy ערב טוב

אתה יודע איזה שכר יש לך מהשמיים רבי נחמן מברסלב אומר ישמע בזיונו הידום וישתוק ואתה ..ביזו אותך..ולא ענית ושתקת..אשרייך צדיק..ישועה בטוח שתקבל.. חמוד פשוט זורמים הלאה ולא מתייחסים הרי כל רצונו של חברך היה שתגיב תענה ולהגיע איתך לשלב שממנו אין דרך חזרה ואתה..לא הגבת ..!!!! אבל מצד שאני אולי היתה בינכם תקשורת לקוייה אתה לא הבנת את כוונתו ופירשת דברים כפי שנראה לך והוא התכוון למשהו אחר...יש מצב??.. אולי כדי להבהיר את העניינים צור קשר ותברר מה בדיוק פשר כל הסיפור הזה? אתה יודע כל עוד הנר דולק אפשר לתקן אולי הוא מתחרט ? אז לשיקולך..דעתי היא לנסות לגשר שוב ולברר יותר נכון לשקט הנפשי שלך...

bundy1

New member
היי

היי, אני לא חושב שהכוונה שלו היתה שאגיב, הוא פשוט אמר משהו מעליב, וכדי שלא אחשוב שרק יצא לו, מי הוא השלים במשפט נוסף לא היתה תקשורת לקוייה, לא יודע אם הוא התכוון למה שאמר או לא, אבל זה לא משנה, מחברים אני מצפה ליותר, לשמוע את זה ממי שהחשבתי לחבר זה פוגע הרבה יותר, לברר? אין לי מה לברר, הוא שם לב שאני כועס, במקום ללכת להתבכיין ולשלוח אחרים לשאול למה, שיבוא ויתנצל. מתחרט? אותו סיפור, אבל לא...עדיף להמשיך כך.

tutit1005

New member
אוקיי הבנתי אותך...

אתה צודק ..!!! אבל חשוב לי להבהיר לך שאם נפגעת מחבר אז החבר הזה חשוב לך כי אם הוא היה סתם אחד בטח שלא היית מייחס לכך חשיבות .. אז נכון אפשר להשאיר זאת כך..ולראות איך התגלגלו העניינים..ואפשר בצורה יותר נעימה פשוט ליצור שיחת טלפון ולא לחפש אשמים ונאשמים פשוט להגיד ממה נפגעת ושלדעתך זה לא אמור להיות כך בין חברים .. שוב זה לשיקולך האישי נכון שזה מגעיל להתבכיין ןלשלוח אחרים ..קטנוני ביותר אך אתה ..כן אתה...תהיה הבוגר למרות הכל..

הם עדיין חברים שלך..........

הם פשוט לא התנהגו כפי שציפית, הם פגעו בך, אבל למה להרגיש אשם? אם הוא הרגיש שאתה כועס תן לו את הזמן להתנצל, ואם לא אז באמת תדע עד כמה חבר טוב הוא. לפעמים כשמעירים זו מתוך כוונה טובה ודרך לעזור, אבל אפשר לומר נפגעתי ולא ציפיתי ממכם להתנהגות כזאת, אלא להודות בטעותכם ולהתנצל. טוב שלא הגבת, ולא פגעת חזרה, כנראה יש בך אישיות מיוחדת, החברות חשובה לך, ואתה נאמן לחברך. תן לזמן לעשות את שלו, אני מאמינה שהעיניינים ביניכם יסתדרו, אם החברות חשובה לו, הוא יתנצל, אבל אל תרגיש רגשות אשמה ולתת לו את הסיפוק הזה, כך לעולם לא תוכל להגיב באמת כשיפגעו בך רציני יותר. חברים תכיר לכל אורך חייך, ואיתם תאלץ להתמודד ולבחור את האמיתיים ואלה שבונים חברות כנה.

למעלה