בסה"כ

Lucifer LightBringer

Well-known member
אם היה ישות יודעת כל ומודעת לכל.

קרוב שלא היה יותר קונפליקט בין אנשים ואמונותיהם.
כיוון שהן היו זהות.

אני מאמין שאסור לוותר אל האגו, כי זה האישיות שבנינו ובזכותה זכינו לכבוד שלו זכניו ימי חיינו.
אמנם יום טובא והכל ייגמר, אבל עד אז בואי נהנה... ;-)

דורי 1981

Well-known member
אני מאמין שאסור לוותר אל האגו, כי זה האישיות שבנינו ובזכותה זכינו לכבוד שלו זכניו ימי חיינו.
אמנם יום טובא והכל ייגמר, אבל עד אז בואי נהנה... ;-)
הפילאטיס שאני מתאמן בו אומר ככה: קונטרולוגי' (תורת השליטה) מלמדת אותך גם מתי להתעקש, אבל גם מתי להרפות. וזה קשור גם לאגו. יש פוליטיקאים רבים (גם בארצנו הקטנה), שלא היה מזיק אם היו מקצצים ב-20% את האגו שלהם. עוד כמה שנים בכיסא זה לא תמיד העיקר, לפעמים חשוב להיות בנאדם.

דורי 1981

Well-known member
הלוואי שנצליח להשיל את האגו ולפגוש את עצמנו באמת. |4U|
עצמי, זה שקר. אנחנו כל יום משהו ומישהו אחר וזה משתנה תוך כדי היום. אגב, אקטואליה גרמו לי בהתנהגותם הנפשעת לעזוב. הם הוציאו ממני, כולם, את הרע שבאדם. עד שמסלקים את כל מי שצלב אותי, לא חוזר.

סירוניטוש

Active member
עצמי, זה שקר. אנחנו כל יום משהו ומישהו אחר וזה משתנה תוך כדי היום. אגב, אקטואליה גרמו לי בהתנהגותם הנפשעת לעזוב. הם הוציאו ממני, כולם, את הרע שבאדם. עד שמסלקים את כל מי שצלב אותי, לא חוזר.
אל תחזור.
מקום שפוגע בך הוא לא המקום שלך.

מ ש ה 53

Well-known member
ותעזבי שהיתה לי שם התבטאות קיצונית. ממש ירדו לחיי. שימותו כל החארות.
דורי יקר
אמנם איני מנהל עוד באקטואליה, אבל ככל שזכור לשנינו, היו מקרים שבהם נסחפת בכתיבתך עד כדי חציית גבול הפלילים.
מזלך שבחלק מהמקרים דבריך נמחקו או שנענית לקריאה להסיר אותם. מקווה שכעת לא תמשיך ותפעל כך.
גם אם אתה שונא ומתעב אנשים כלשהם, לא כל דבר אפשר וראוי להעלות על הכתב לעיני כל.

דורי 1981

Well-known member
דורי יקר
אמנם איני מנהל עוד באקטואליה, אבל ככל שזכור לשנינו, היו מקרים שבהם נסחפת בכתיבתך עד כדי חציית גבול הפלילים.
מזלך שבחלק מהמקרים דבריך נמחקו או שנענית לקריאה להסיר אותם. מקווה שכעת לא תמשיך ותפעל כך.
גם אם אתה שונא ומתעב אנשים כלשהם, לא כל דבר אפשר וראוי להעלות על הכתב לעיני כל.
אי אפשר לדבר איתם כמו בני אדם נורמליים. חייבים לדרוס אותם מילולית. אני בחיים לא מדבר ככה מחוץ למסך ובפורומים אחרים רגועים (דוגמת סרטים וקולנוע או טלוויזיה).

מ ש ה 53

Well-known member
אי אפשר לדבר איתם כמו בני אדם נורמליים. חייבים לדרוס אותם מילולית. אני בחיים לא מדבר ככה מחוץ למסך ובפורומים אחרים רגועים (דוגמת סרטים וקולנוע או טלוויזיה).
לפי מה שראיתי שכתבו עליך בחורזים, הבנתי שמשהו ממה שכתבת נמחק ואיני יודע מי האחראי לכך: האם זה היית אתה, יבגני, האדמין או רוח הקודש. בכל מקרה, וככל שאיני מקבל את דעותיו של השחר היורד, במקרה הזה הוא בהחלט צודק בכל מה שכתב לגביך.

לפי מה שראיתי שכתבו עליך בחורזים, הבנתי שמשהו ממה שכתבת נמחק ואיני יודע מי האחראי לכך: האם זה היית אתה, יבגני, האדמין או רוח הקודש. בכל מקרה, וככל שאיני מקבל את דעותיו של השחר היורד, במקרה הזה הוא בהחלט צודק בכל מה שכתב לגביך.
ברור שדורי שינה את הכתוב ובמקום הכותרת ההיא שכתב לא בחוכמה רבה, הוא שינה לכותרת "תהנו, ניצחתם - פרשתי. שלום ולא להתראות. "
הערה: שאר השרשור נשאר ללא שינוי.

מ ש ה 53

Well-known member
ברור שדורי שינה את הכתוב ובמקום הכותרת ההיא שכתב לא בחוכמה רבה, הוא שינה לכותרת "תהנו, ניצחתם - פרשתי. שלום ולא להתראות. "
הערה: שאר השרשור נשאר ללא שינוי.
תודה על העדכון. כולי תקווה שדורי למד סוף סוף מה מותר ומה אסור לכתוב, ככל ששינאתו כלפי אדם זה או אחר יוקדת בו, שיגיד את זה לעצמו בשירותים או שיפזם זאת לחברתו בעת שהייה בתשמיש. אבל ככה? לעיני כל? זה כבר עובר כל גבול.

סירוניטוש

Active member

התכוונתי לניצוץ שבתוכנו |4U|

דורי 1981

Well-known member
במציאות לא אדבר ככה לאיש. פה אני מוצא פורקן לתחושותיי ולתסכולים שלי. וזכותי לקלל פוליטיקאים (ואנשים שרוצים להגיע לפוליטיקה) שלדעתי מהווים סכנה לביטחון המדינה וקיומה. זה חלק מחופש הביטוי. ככה אני מרגיש שאני משתתף בהפגנה בלי להיות בה. ועמדי הרוויח את זה. לפעמים צריך לדעת לסתום.

פולגאר

Well-known member
במציאות לא אדבר ככה לאיש. פה אני מוצא פורקן לתחושותיי ולתסכולים שלי. וזכותי לקלל פוליטיקאים (ואנשים שרוצים להגיע לפוליטיקה) שלדעתי מהווים סכנה לביטחון המדינה וקיומה. זה חלק מחופש הביטוי. ככה אני מרגיש שאני משתתף בהפגנה בלי להיות בה. ועמדי הרוויח את זה. לפעמים צריך לדעת לסתום.
אם היית צופה בסרט עליו ששודר היום (אתמול) בערב, היית כנראה מתנסח אחרת.
היית רואה את אשר עבר ואת אשר הוריו עברו שלהם זה היה שידור חוזר, כי גם אביו נפצע בעזה כשעמדי היה בן 5.

מ ש ה 53

Well-known member
אם היית צופה בסרט עליו ששודר היום (אתמול) בערב, היית כנראה מתנסח אחרת.
היית רואה את אשר עבר ואת אשר הוריו עברו שלהם זה היה שידור חוזר, כי גם אביו נפצע בעזה כשעמדי היה בן 5.
1. בוא ונצא מהנחה שלא ראיתי את הסרט ומראש לא הייתה לי ואין לי גם דעה שאותה אני מנסה לנסח פה.
2. ציטוט: "כי גם אביו נפצע בעזה כשעמדי היה בן 5." אז... היות שגם אביו הוא עמדי. היית אמור לרשום "עידן".

למעלה