בסדר

Wonder goat

New member
בסדר

כמו שכולכם יודעים אני ילד בן 14 ואין לי שום דרך להגיע לטוור רכורדס כי אני גר במושב ושמו בני דרור במושב הזה יש לי רק קישורים ל"צליל" ןשהלכתי לצליל ראיתי דיסק של אריק קלפטוןאני יודע אני בור ואני לא מבין כמוכם ורציתי לדעת עד כמה הדיסק הזה טוב בישביל שאני יוצא את הפרוטות שיש לי אליו:d אז מה אתם חושבים? לקנות או לא לקנות זאת השאלה נ.ב זה היה אוסף להיטים שלו

DUDE5

New member
בקניון דרורים?

אני בא לשם דיי הרבה, מקום נחמד אבל אין להם הרבה דיסקים. על אריק אני לא יודע כל כך הרבה, אבל תשאל את המוכרות יש שם כמה רציניות שמבינות עניין.. תעשה שם מנוי.. ממילא טאוור רקורדס זה הרבה יותר יקר. אגב קניתי בטאוור (בקניון עזריאלי) היום שני דיסקים, הראשון של הסטוג'ס שנקרא fun house, שאותו אני שומע עכשיו שוב והוא עושה רושם דיי טוב, וגם את live של אליס אין צ'יינס... סתם התחשק לי לשתף..

Wonder goat

New member
יש לי מנוי

וכן בקניום דרורים יש לי סימפטיה למקום אבל אין דיסקים

DUDE5

New member
אתה בכל זאת יכול להזמין שם

כמעט כל דיסק שאתה רוצה...

ganooov

New member
לדעתי, ../images/Emo13.gif

כדאי שתחכה עד שתהיה לך הזדמנות לקנות בטאוור רקורדס, גם אם זה ייקח חודש.

noosh

New member
חח המוכרות שם אחלה ../images/Emo13.gif

אחת המליצה לי על דיסק של קאראוון, ממש מעולה
אני אישית קונה בדיסק סנטר.... פשוט מזדמן לי להגיע לסנטר די הרבה, והחנות ממש חביבה! היא היחידה שהצלחתי למצוא בה את thick as a brick, אפילו באוזן השלישית לא היה... וגם לא בטאוור רקורדס :p

איזה אוסף של קלפטון

לאריק היקר יש המון אוספים חלקם מעולים וחלקם אההם...פחות מעולים, מאוד תלוי בטעם המוסיקאלי שלך ובסוג השירים באוסף

nute kram

New member
יש לי חבר מבני דרור

ושאלה... איפה הדיסק סנטר נמצא? הייתי בסנטר לא מזמן, ונראה כאילו פירקו את המקום.

Wonder goat

New member
כן אני מכיר אותו

הוא הולך לביתספר לאומנויות בתל אביב נכון? לא לא לאומנויות לקולנוע

noosh

New member
המממ בעקרון

זה בקומה למטה... אני ממש לא מצליחה להזכר ליד אילו חנויות כי לא הייתי שם כבר חודשיים או יותר (אררר עם הבי"ס הזה!!! כבר אי אפשר ללכת לשיעורי ספרדית באופן סדיר!) פירקו את המקום? באמת? מוזר

למעלה