בסדר...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
בסדר...

היום עשיתי סיבוב רגלי של 3 שעות במרכז באר שבע, ויש לי שרלה לליאור - מה כל - כך לא בסדר בב"ש, שאתה יורד עליה כל הזמן??? דווקא מקום נחמד... במיוחד הטיילת החדשה ליד היכל המשפט
אם זה אומר למישהו משהו...
בכל מקרה, בדיוק כשחזרתי לבית של סבאסבתא שלי, ובאתי לצלם ת´חתולים, המצלמה החליטה להידפק...
למזלי צילמתי את כל מה שרציתי לפני שזה קרה...
אז, ביום ראשון, התמונות (יש בערך חמישים ומשהו
)...

fireman

New member
זה אומר המון, גם לליאור

הסתובבתי איתו במרכז העיר פרק זמן בהחלט לא מבוטל.... ד"א באותה טיילת אמורה להיות מזרקה חדשה שהחלה לפעול לפני כשבועיים, יצא לך לצלם אותה? לי עדיין לא יצא לראות אותה בכלל..... לגבי השאלה מה יש לליאור נגד באר שבע.... ובכן העובדה שזה באר שבע היא זאת שמפריעה לו. נ.ב אני רוצה לראות את כככככככככככככככל התמונות שצילמת כאן בפורום

kyle

New member
המממ... לא צילמתי את המזרקה..../images/Emo163.gif

נ.ב. חכה ליום ראשון...
כי רק אז אני יכול להעלות את התמונות למחשב שלי...
אבל אני מקווה שאחרי זה תהיה גלריה לבאר - שבע, כי אז גם אסף יכול לקחת את התמונות...

TheIllustrator

New member
אני ממש לא שונא את ב"ש!

מאז הסיור בה, דעתי שונתה מן הקצה אל הקצה.
זה שערן אוהב לנסות לסכסך ביני לבין העיר, זה משהו אחד, אבל המרחק בין נכונות הדבר לתחושה האמיתית זה משהו אחר לחלוטין.

kyle

New member
ידיעה שעכשיו הגיעה!

מסתבר שבסוף אני נשאר בב"ש עד יום שני... התכוונתי ללכת ולצלם מהאנדרטה, אבל המצלמה המפגרת שלי נדפקה!...
בכל מקרה, אתם תראו את התמונות היום בערב, או מחר...
התמונה הזאת לא יצאה כל - כך טוב, אבל בכל מקרה אהבתי אותה...
...!coming soon

fireman

New member
היום היום!!!!!

מחר אני בצבא ד"א איפה סבא וסבתא שלך גרים? מה הבעיה של המצלמה?

kyle

New member
טוב... אני אנסה היום...

סבאסבתא שלי גרים ברחוב ברק, שכונת נווה עופר, ממש ליד כיכר הרמב"ם... והמצלמה המפגרת? כשרציתי לצלם ת´חתולים של סבא שלי פתחתי את המצלמה, ומיד אחר כך סגרתי בטעות, אז כשאני פותח אותה העיגול הזה שמצלם מסרב לצאת!!!

kyle

New member
לא הבנת...?

אני מניח שאתה יודע שבצילום לילה הצמצם פתוח יותר זמן, משהו כמו שנייה או שתיים, אז כשמכונית עוברת במהירות, רואים את האור שלה על כל הדרך שהיא עברה מהרגע שהצמצם נפתח עד שנסגר... קאפיש!?

reshef

New member
חחח איזה אוטו נחמד ציירת

וגם אני חושד שיש משהו מוזר בתמונה הזו!!! המכונית נעלמה לגמרי ועם כל הכבוד לצמצם - בשבילי זה מוזר מדי... לדעתי אתה מנסה להסתיר משהו!!

kyle

New member
אילו ורשף....../images/Emo13.gif

תגידו לי, קרה לכם משהו!?!?!? טוב נו... צודקים... זו חללית האם של זן החיזרים "באר-שבוס"...
והמכונית נעלמה כי היא הייתה בעלת צבעים כהים! זה מה שקורה בצילום כזה, תנסו בעצמכם...

stan_southpark

New member
אור מה זה האורות האלה

מה אתה רומז שמצאת איך לקבוע מהירות צמצם וכל הח*א הזה?

kyle

New member
לא...

בלילה אוטומטית בכל מצלמה הצמצם נשאר פתוח יותר זמן...

TheIllustrator

New member
אל תהיה מצחיק!

אבר נראה כאילו לשובלי האורות(שהשאירה מכונית...!?), יש צל, וגם לא רואים שום זכר למכונית שעברה. זה די מעניין.

למעלה