בסגילות הבוקר...

בסגילות הבוקר...

אימצתי לי שמש ,מעוטרת כנף , מתחייכת אלי כשעננות דומעת ושיבריי החושך מהדהדים בדפנות סדוקות . יום חדש באופק... סומק חדש מתמלא... בוקר נפלא לכולם... שיהייה :)

נוצה סגולה !!!!!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. צבע סגול הוא צבע מועדף כאן (רק לידיעה...) מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. יום חדש הוא תמיד הבטחה למשהו טוב... והשמש בוודאי תחמם אותך ותגרש את שברי החושך. שאי ברכה ורק טוב!!!

אהבתי אותך..../images/Emo141.gif

כמה אופטימיות.. כמה משמעות במילים המעטות. שיהיה לך בוקר נפלא ויום מאושר...הכי בעולם.

לוקח את המשוש ומשחת הברקה ...

למשושים, מתישב בתנוחת הסנדלר מבוורלי הילס, ומתחיל בהברקה תוך כדי נהול שיחת חולין על עניני הכלב... סגול(עם קריצה).

(עם קריצה כפולה)

"האו ... האוו דו יו דו" שאל הפסיכודוג את כלבו של זה המתחיל בהברקה. "אממממ...." ברצינות יתרה עונה כלבו של זה , בעודו מתלקק בעסיס צוף מתפזר מכנף גחלילית קסומה... "DO BE DO BE DO " "שללה לה לה" איזה יום נפלא....." אכן רוקדת הרוח באהבה ..

*pank

New member
סגולה לחיים ארוכים!!!

לדודה שלי הייתה שכנה, שמהעקב ועד הנוצה תמיד בסגול, מהבית יצאה, מעולם בצבע אחר לא נתפסה, וכמובן שקראנו לה סגולה שלא בידיעתה. וסתם חשבתי שאילו מישהו היה פורץ לדירתה ופותח את ארון הבגדים שלה. היה חוטף בבת אחת מכת סגולים סגולות, ושוקע במדטציה עמוקה, נוטש את חיי הפשע ונוסע להודו להסתגף לפחות לאיזו שנה. וסתם מחשבה פרועה הייתכן שסגול מתעקש הוא אחד מנפגעי הגרדרובה שלה?

שיחת הכלב ../images/Emo3.gif

אממממ הגחלילית כה אוהבת את ההברקה הזו
וגם את הטיולים עם הכלב, כשהיא יכולה לשבת על אוזנו ולנמנם קלות... מפזרת כוכבים סגולים ברקע
רק טוב!!!

יודע ש...

New member
אני מבקש להבין

מה יש לכולכם עם הצבע הסגול הזה?? מה יש טורקיז לא טוב? איףףף

למעלה