בנק

NEO83

New member
בנק

אני רוצה לעבור לבנק אוצר החייל... איך אתם מציעים לעשות את זה? לפני? אחרי?

deathcaster

New member
תשובה

בואנה יש לך שאלות על כל דבר קטן אהה ?
בכל מקרה, זה ממש אבל ממש לא משנה, אתה הולך לסניף של אוצר החייל, והם עושים לך הכל אבל ממש הכל......

NEO83

New member
זוהר, אם אתה לא רוצה...

אל תענה, אף אחד לא מכריח אותך... אבל בשביל זה קיים הפורום! שאנשים שיש להם ידע בזה ונסיון מסויים יענו על השאלות ששואלים! גם אם זה שאלה על כל דבר קטן... תודה בכל מקרה.

NEO83

New member
סליחה על התגובה החריפה

פשוט הייתי מפון ולא ראיתי את הסמיילי

deathcaster

New member
עדיין

היית צריך לשים לב שעניתי לך ללא כל קשר לסמיילי. בוא נעשה הסכם , אל תגיב לי עד שאתה רואה סמיילים טוב
? הנה
- אחד במיוחד עבורך

NEO83

New member
אבל

רוב הפעמים אני גולש בפורום מהפלאפון ואני לא רואה שום סמיילים! אז סליחה שאני ככה!

מ ס ט י ק

New member
לא הבנתי את השאלה של לפני או אחרי..

אתה יכול לעבור לבנק בכל רגע. סתם המלצה קטנה - אם אין ך סניף של אוצר החייל קרוב לביתך אל תעבור... עדיף להיות בבנק שקרוב לבית.

NEO83

New member
אני אסביר את המצב

כרגע החשבון שלי בבנק הפועלים, אני נמצא במינוס... השאלה היא, האם לחכות למשכורת הראשונה שתכנס ואז להעביר את החשבון לבנק אוצר החייל או לכסות עכשיו את המינוס ולהעביר לאוצר החייל ולקחת אשראי של חבר שם ישר שתכנס המשכורת הראשונה?? נ.ב. בנק אוצר החייל נמצא 10 דקות נסיעה ברכב מהבית... זה שווה את זה? ועוד שאלה, אם אהיה בבנק אוצר החייל כאיש קבע ואוריד כסף בכספומט של בנק אחר, הם יורידו על זה עמלה?

מ ס ט י ק

New member
לגבי העמלות של הוצאת כסף מכספומט..

אני אישית לא משלמת עמלות בכלל, אני נימצאת בתוכנית של חייל משוחרר ככה שאין לי עמלות.. (כמה טוב שבבנק הכירו את סבא שלי, יש לי פרוטקציות) לגבי לעבור אחרי שאין מינוס.. זה ניראה לי עדיף כי אז לא יעשו לך בעיות עם הוצאת כרטיס ויזה. לגבי המרחק של הבנק - אני אישית לא הייתי הולכת לבנק שנימצא 10 דקות נסיעה. הבנק שלי נימצא 10 דקות הליכה ברגל וזה מאוד נוח כי אני יכולה תמדי ללכת אילו. חשוב לבדוק גם שהבנק פועל בשישי ובשעות מאוחרות יחסית ע"מ שתוכל להגיע שתצטרך. תיראה, אני לא חושבת שזה נכון לעבור בנק, אם אתה מרוצה מהפועלים תישאר בו, לעבור סנק זה משהו לא נחמד במיוחד (אני עברתי פעם בנק וזה היה די בלאגן, וזה עוד היה שהייתי בסדיר). אני יודעת שהתשובה שלי יצאה מבולבלת לגמרי - אבל ההמלצה שלי, אם אין לך בעיות מיוחדות עם הבנק שלך תישאר בו.

NEO83

New member
הוא לא עובד בימי שישי

ואין לי גם הרבה סיבות להגיע לבנק, כך שזה לא ממש משנה לי המרחק של הנסיעה כי זה פעם ב... השאלה היא אם אני אשלם עמלה על משיכה מכוספומט אחר, כי אם אני אעבור וכך זה יהיה, אני אוכל אותה!

מ ס ט י ק

New member
הכי טוב זה להתקשר לבנק אוצר החייל

ולשאול אותם... הם בטוח ידעו לענות לך (אתה יכול לנסות גם לבדוק באתר שלהם) אני בדיסקונט, אני מוציאה כסף מכספומטים של כל הבנקים ולא משלמת על זה אגורה.

מ ס ט י ק

New member
זה לא יותר מידי פרוטקציות...

וגם ככה זה אמור להיגמר בקרוב.. תברר בבנק שלך אילו הטבות הם יכולים לתת לך, יבדוק גם בדיסקונט ותשווה בין הבנקים וככה תדע מה לעשות.

צור82

New member
אין כמעט הבדל בין הבנקים....

בסופו של דבר, בנק הפועלים הוא הבעלים של בנק אוצר החייל, כך שסביר להניח שהתנאים שהוא מציע דומים. בכל מקרה, הכי חשוב בבנק זה יחס אישי- אם יש פקיד קבוע שאתה יכול לגשת אליו והוא מטפל בך תמיד- זכית........

למעלה