בנק הזרע

בנק הזרע../images/Emo35.gif

מישהי יכולה לתת לי פרטים כיצד מתנהל ההליך בקבלת זרע בבנק הזרע, הכי חשוב האם הזרע הוא רק של גוי בגלל ההלכה או שאפשר לקבל תרומה גם מיהודי? אני מתעניינת לגבי חברה שלי שרוצה סוף סוף להיות אם חד-הורית ואין לה בן-זוג.

ליברה*

New member
יהלום שלום

אכן העצה להיכנס לפורום חד הוריות מבחירה היא מצוינת, לדעתי. לא תצטרכי אפילו לשאול אלא רק לקרוא הודעות אחורה משום ששם יש הרבה פרטים טכניים, תיאור תהליכים, מספרי טלפון של בנקי זרע בארץ והמלצות אישיות. כעיקרון כל הליך מתחיל בפנייה טלפונית אל בנק הזרע שבו חברתך בחרה (על פי קרבה לבית או אם יש רופא מסוים אליו היא רוצה להגיע..), ומשם הכל מתחיל להתגלגל. לגבי הדת/לאום של התורמים: עד כמה שידוע לי בנקי הזרע הציבוריים בארץ (בבתי החולים הגדולים) מחזיקים זרע של תורמים יהודים (בד"כ סטודנטים). בהצלחה לחברתך

ליברה*

New member
יהלום שלום

אכן העצה להיכנס לפורום חד הוריות מבחירה היא מצוינת, לדעתי. לא תצטרכי אפילו לשאול אלא רק לקרוא הודעות אחורה משום ששם יש הרבה פרטים טכניים, תיאור תהליכים, מספרי טלפון של בנקי זרע בארץ והמלצות אישיות. כעיקרון כל הליך מתחיל בפנייה טלפונית אל בנק הזרע שבו חברתך בחרה (על פי קרבה לבית או אם יש רופא מסוים אליו היא רוצה להגיע..), ומשם הכל מתחיל להתגלגל. לגבי הדת/לאום של התורמים: עד כמה שידוע לי בנקי הזרע הציבוריים בארץ (בבתי החולים הגדולים) מחזיקים זרע של תורמים יהודים (בד"כ סטודנטים). בהצלחה לחברתך

לינלין1

New member
ליברה צודקת- ובנוסף-

בנקי הזרע בארץ אכן מחזיקים מאגר של תורמים יהודים, רובם סטודנטים. אבל אפשר לייבא זרע של גויים מחו"ל- באמצעות בנק זרע מחו"ל המשתף פעולה עם בנק בארץ. יש בפורום חד הוריות מבחירה מישהי דתייה שעשתה את זה בצורה הזאת, ובהצלחה. אני יודעת שאסף הרופא עשו את זה- לא יודעת אם עדיין זה אפשרי כי אם אינני טועה היתה איזו בעיה בעבר הלא רחוק עם משרד הבריאות בנושא. בכל מקרה שווה לבדוק אצלם- הטלפון שלהם זה 08-9779690 (יעל, שריתה או אנה) והן מאוד נחמדות. בהצלחה!

למעלה