אני לגמרי מסכימה איתך
החלטה להביא ילד לעולם היא החלטה של מי שצריך לגדל אותו. אם את חד הורית את חד הורית. אם את בזוגיות, זאת צריכה להיות החלטה של הזוגיות. אם הזוגיות שלך היא עם אדם שיש לו ילדים מהתקופה שלא הכיר אותך קבלי אותו, קבלי את ילדיו, אך קחי בחשבון שיש עוד אדם שקשור לילדים האלו. בנק הזרע בהחלט עדיף, ככה אפשר להגיד לילד חד משמעית, אנחנו לא יודעות מי הגבר שמזרעו נוצרת, יש לך שני הורים ממין נקבה. אני גרושה, ובן זוגי לשעבר מגדל את הילדים, גרושתו השניה, שלא יצאה מהזוגיות איתו, אלא רק מהחוזה ברבנות, לא מקבלת את העובדה הפשוטה שלילדים שלו יש אמא, ואני לצערה הרב לא מתה. היא נדחפת לכל מקום שהוא מקומי, מפעילה מניפולציות ואולטימטומים אינפנטיליים על הגרוש שלי. ולי אין כח למלחמות, אני מוותרת. אבל המצב אבסורדי. את ההמחאה שרשמה אימי על שמי כמתנת בר מצווה לבני אני לא ראיתי, כי את המתנות האדון פתח איתה ולא איתי. נכון שכרגע הילד במשמרתו, והיא בת הזוג שלו... אבל אני האמא שלו. ואמא שלי היא האמא שלי. רשמה את ההמחאה על שמי, זכותה. אני אמרתי בלי למצמץ, ורד ראתה את ההמחאה, שורד תביא את הכסף. בקיצור בלוז, החיים לא כ"כ פשוטים. אם בת הזוג שלך רוצה ילד פרי בטנה ואת מוכנה לקחת חלק פעיל בעול הגידול אז תחסכו מעצמכן עוד מבוגר שחושב שמגיע לו כי... ביולוגית הוא האבא והוא יודע את זה.