בנק ביציות, מה דעתכן?

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
בנק ביציות, מה דעתכן?

בנק ביציות, מה דעתכן?
בכתבה זה נראה לכם בכלל אפשרי? ואם כן, האם זה ישמש רק נשים שרוצות לשמר *לעצמן* את הפוריות או שגם יתנהלו דרכו תרומות?

שרון123

New member
עמית הקישור לא נכון../images/Emo9.gif

בנק ביציות, מה דעתכן?
בכתבה זה נראה לכם בכלל אפשרי? ואם כן, האם זה ישמש רק נשים שרוצות לשמר *לעצמן* את הפוריות או שגם יתנהלו דרכו תרומות?
עמית הקישור לא נכון

כתוב במפורש

אופס..
והנה הקישור הנכון
כתוב במפורש
הקפאת ביציות הינה בעייתית ביותר, מאחר ורוב הביציות אינן שורדות את ההקפאה ונוטות לההרס בעת ההפשרה. כלומר הרעיון הוא נפלא, אך הטכנולוגיה או הביצוע עדיין לא כאן... אולי הטכנולוגיה של עצם ההקפאה אולי קיימת, והיא בטח דומה להקפאת זרע ועוברים. אך הוכח שזרע טוב שהוקפא, יכול לשרוד את ההפשרה. ועובר טוב יכול לשרוד את ההפשרה. אך פרט למקרה אחד בלבד, ביצית לא תשרוד את ההפשרה. אז עוד ארוכה הדרך עד להצלחה המוכחת. אז לשמוח אפשר וטוב תמיד למצוא סיבה טובה לכך. אך עדיין לא בגלל האפשרות הזו שנשמעת כמו חלומות באספמיה, נכון לעכשיו.

אדוינה

New member
עמית ,ברוכה הבאה!

בנק ביציות, מה דעתכן?
עמית ,ברוכה הבאה!
אולי תספרי לנו קצת על עצמך? לגבי בנק ביציות מוקפאות לשימור ,אין לד"ר בר או למכון שלו, כל מונופול על בנק הביציות. וכשיוקם, הוא מן הסתם יוקם בכל בתי החולים שעוסקים בטיפולי פיריון. לגבי בנק ביציות לתרומה,הרי חוק תרומת הביציות שהכנסת עמלה על חקיקתו זה מספר שנים.כשיוקם הוא מן הסתם יהיה משותף לכל בתי החולים שעוסקים בטיפולי פריון.

אדוינה

New member
וגם מסכימה עם אור אך...

עמית ,ברוכה הבאה!
אולי תספרי לנו קצת על עצמך? לגבי בנק ביציות מוקפאות לשימור ,אין לד"ר בר או למכון שלו, כל מונופול על בנק הביציות. וכשיוקם, הוא מן הסתם יוקם בכל בתי החולים שעוסקים בטיפולי פיריון. לגבי בנק ביציות לתרומה,הרי חוק תרומת הביציות שהכנסת עמלה על חקיקתו זה מספר שנים.כשיוקם הוא מן הסתם יהיה משותף לכל בתי החולים שעוסקים בטיפולי פריון.
וגם מסכימה עם אור אך...
הטכנולוגיה אמנם בחיתולים ,אבל תיקון קטן: היו הרבה יותר מהצלחה במקרה אחד. גם בארץ כבר מספר הצלחות. וגם הבאתי בזמנו מאמר על נסיון באיטליה ומן הסתם בעולם,על הצלחות דומות.

עמית@

New member
אני בעקרון מגיע מהצד השני

וגם מסכימה עם אור אך...
הטכנולוגיה אמנם בחיתולים ,אבל תיקון קטן: היו הרבה יותר מהצלחה במקרה אחד. גם בארץ כבר מספר הצלחות. וגם הבאתי בזמנו מאמר על נסיון באיטליה ומן הסתם בעולם,על הצלחות דומות.
מטופלת פוריות שגם תרמה ביציות וגם עוקבת פה אחרי חברות יקרות. נכון שהיו הצלחות, אבל בבירור הסיכוי קטן בהרבה כאשר מדובר בהקפאת ביציות "נקיות"

וחברים יקרים../images/Emo13.gif

מטופלת פוריות שגם תרמה ביציות וגם עוקבת פה אחרי חברות יקרות. נכון שהיו הצלחות, אבל בבירור הסיכוי קטן בהרבה כאשר מדובר בהקפאת ביציות "נקיות"
וחברים יקרים

כתוב בכתבה במפורש

וגם מסכימה עם אור אך...
כתוב בכתבה במפורש
הרפואה מכירה מקרה אחד בלבד של הצלחה מהפשרת ביציות מוקפאות והפרייתן לכן כתבתי זאת. אין לי יותר מידע על הנושא ולכן אינני יודעת אם יש יותר מהצלחה אחת... כמו כן, נדמה לי שלד"ר אילה בר יש מכון ולא בית חולים. האין זה כך ? אגב, האם המכון לא נסגר עקב הסיפור של הסתבכותו עם רומניה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה