בנץ הוא שטן רשע!

KING OF POP

New member
בנץ הוא שטן רשע!

החקירות שלי העלו לאחרונה את התמונה הזו של מייקל ג´קסון הצעיר עומד עם בנץ כאשר האחרון מתעסק באיזור חלציו.מתברר כי בנץ התעלל בו כילד. בראיון עם אשתו לשעבר של מייקל, ליסה פרסלי, היא התוודתה שמייקל הכריח אותה להתפשט כאשר הוא רק ישב והסתכל מהצד. ניסינו לראיין גם את "מלך הפופ" בעניין זה, אך כל מה שהוא אמר זה - אני ג´נטלמן.

אחי אתה דפוק....

מהיכן אתה מביא את השטויות האלה, ודרך אגב איזה מצחיק מייקל נראה בתמונה פחחחחחחחחחחחחחחחח....

Butterflies

New member
זה כאילו מן הסתם

תמונה לא אמיתית. זה סתם. הוסיפו את בנץ אחר כך. וכבר דיברו על הנושא על זה בעבר. סתם שטויות. ובאשר לליסה, זה בכלל לא נכון, והיא סתם ממציאה עליו דברים כי היא זבל ואני שונאת אותה על זה שהיא שנאה את מייקל.

KING OF POP

New member
למה ליסה ומייקל התחתנו בכלל?

בשביל כסף? בשביל לשפר את התדמית של מייקל או מה?

Butterflies

New member
כן, בישביל ליסה

זה היה רווח גדול. הכירו אותה בגלל החתונה הזאת. וגם כל אחד מהם שיפר את התדמית שלו, כי ליסה אחרי הכל הבת של אלוויס פרסלי.

Butterflies

New member
היא לא משהו

ראיתי תמונה שלה בלי איפור. היא לא ניראת ממש טוב.

pulpula

New member
חברה אני רוצה להגיד לכם

שאתם ממש מגעילים שאתם מפרסמים דברים כאלו! התמונה הזאת הגיעה מאתר "אנטי מייקל" ואם אתם קוראים לעצמכם מעריצים , או לא זה לא משנה , אבל לפחות תכבדו אותו ואל תפרסמו דברים מחליאים כאלו! זה ממש עצוב!

eranmc

New member
בואו נחסוך מריבה אבל יש צדק בדבריה

קודם כל זה לא יפה להגיד לחברינו מגעילים. אבל לא נורא אנחנו
אותך וסולחים. בכל אופן מכיוון שזה מאתר אנטי מייקל ג´קסון אז באמת אין צורך ליחס לזה חשיבות וחבל שלא אמרתם לי את זה לפני.

HU Man

New member
קצת הומור...

זה לא מאתר אנטי מייקל ג´קסון זה מאתר שהמטרה שלו היא להוכיח כי בנץ הוא יצור רשע! יש שם תמונות שלו בכל מיני פוזות מרושעות ביותר. קצת הומור לא יזיק לאף אחד
במיוחד בזמנים כאלו...

KING OF POP

New member
נכון

זה לא מאתר אנטי מייקל, מצאתי את זה באתר "בנץ הרשע". לדעתי בנץ הוא באמת רשע.

Marty McFly

New member
לדעתי אף אחד לא מגעיל...

דבר ראשון, זה לא מאתר "אנטי מייקל" אלא, כמו שאמרו, מאתר "אנטי בנץ", שמאשימים אותו בכל מיני דברים... אם אני לא טועה גם רצח ג´ון אף קנדי... לא משנה, בקיצר, זה הכל בצחוק וגם הציטוט כביכול של ליסה מארי לא נכון, אלא זה הכל בצחוק ושטויות וסאטירות... וגם, גם אם זה מאתר "אנטי מייקל" צריך לקחת את הכל בצחוק, בהומור, בנחת ופשוט לצחוק על זה! כי תודי, זה בכל זאת מצחיק... בנץ מתעלל במייקל... לא צריך לקחת הכל אישי - פשוט תצחקו!! זו הדרך הכי טובה לחיים טובים - וזה מוכח! אז יאללה, אם למישהו יש עוד דברים מצחיקים (שלא באים על ירידה על מייקל במכוון כמו הקטע של "Where a black boy is grown to be a white woman - only in america") כי זה באמת סתם דבילי - אז שימו! בכיף!

למעלה