בננננננוווות!!!!

danina the 1

New member
בננננננוווות!!!!

הבטחתי לספר לכן מה קרה בערב יום ראשון אז ככה- הגעתי למסיבה עם החברות שלי... המסיבה הייתה שכבתית ובבצפר אז כל השכבה הייתה!!! קיצר איך שהגעתי ניסיתי להתחמק מחן שלא יראה אותי אבל בסוף הוא לקח אותי כזה לקומה למעלה של הבצפר {יש 2 קומות} ואז הוא בא לנשק אותי אבל הוא קודם חיבק אותי ואז הצמיד אותי כזה לקיר ונישק אותי... התחלה זה היה מפחיד אבל אחר כך היה כיף.. ממש ממש כיף!!!!

טוב...

שמחה שנהנת :] זה נראה שנהנת... ואם לא... אז למה החיים מסובכים {לפי השם במסנג'ר}??? לאב יו... לילושית

danina the 1

New member
מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נהנתי

היה לי ממש ממש כיף!!!!!!!! ממליצה בחום!! והחיים מסובכים כי עכשיו אני וחן לא יודעים מה לעשות... אם להיות ביחד או לא!!

<---->

אם שתיכם רוצים אז למה לא? את רוצה? הוא רוצה? זאת שאלה שצריך לשאול לפני כל זוגיות.. (אני נשמעת חשהה... אז אני לא חח)

danina the 1

New member
15....

ובנות תבינו שהוא אמר לי שהוא צריך לקבל את כל מה שהוא צריך ממישהי כדי להיות איתה... ואני עוד לא מוכנה לכל מה שהוא רוצה אז אני מנסה לשכנע אותו עכשיו שרק ננסה

danina the 1

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה חמודה!!!! ת'אמת שמקודם סיפרתי לחברות שלי {יותר נכון לשאר החברות שלי} והן לא לקחו את זה כל כך קשה... והן נתנו לי עצות דיי טובות!!!

SweetOrSexy

New member
יפה..

אני דברים כאלו משתדלת לא לפרוס. אבל, יפה שאת פתוחה.

danina the 1

New member
את האמת....

אני לא כל כך פתוחה אבל אני מרגישה פה ממש בנוח לספר לכולם.... ואני קודם סיפרתי פה בפורום על זה ואחר כך סיפרתי לחברות שלי... החברות שלי לא כל כך אוהבות אותו אז הן לא היו מפרגנות אבל בסוף הן כן!!!
ובנות - זה נגמר!!!!!!

danina the 1

New member
נגמר ביני לבינו!!!

נגמר לפני שהתחיל... חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח מה חשבת שנגמר???

למעלה