בננות

שני 4

New member
בננות

מה שלומכן? איפה אתן? לא שומעים לא רואים
טוב ביי ענת

שורצמן

New member
מה זה ??????????????../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

איפה אתן??????? מנסים לחזור לשיגרה אאהה???????? מה שלומכן????? אני מקווה ה כ ל טוף.......... ושימשיך טוב...... הרבה ........ בייי סיגל

מירבי*

New member
מה שלומך סיגל?../images/Emo140.gif

איך מתקדמים העניינים? רציתי לשאול אותך כבר לפני כמה ימים..עשית את הפונדקאות הקודמת דרך מרכז כלשהוא או פרטי? ואת הנסיון הזה את עושה באותה דרך? אנחנו מרגישים בסדר גמור..השבוע סוף סוף הפונדקאית שלי תפסיק לקבל זריקות, אני מזריקה לה כבר 3 חודשים יום יום זריקת גסטון.. מחכים לאולטרה סאונד הבא לראות את העובר.. מירבי*

שורצמן

New member
היי מירבי!!!!!!!!!

העניינים אצלי קצת איטיים. בחודש הצא כנראה (בע"ה) אתחיל את ההכנה שלי.. זריקות וכדורים ואח"כ החזרה.אנחנו כבר הרבה זמן ב"הליכים". אני כבר רציתי להתחיל שמונה חודשים אחרי הלידה ואז בוועדה התעקשו לחכות שנה מיום הלידה. בדצמבר העברנו את התיק העניינים זחלו שם...חתמנו לפני שבועיים. אני לא עובדת עם שום מרכז.אני לא כל כך צריכה הכוונה או משהו בסגנון ..אז אין להם מה לתרום לי...וחבל על הכסף של הזוג... עכשיו הזכרת לי את הזריקות....איזה סיוט!!!!! הבנתי שאת מטופלת באסף הרופא , תמסרי ד"ש ממני!!!!!!!! הם מכירים אותי טוב.... טיפל בנו פרו´ רון אל, והרופא שטיפל בי בהריון היה ד"ר שכטר שהוא.... אין מילים לתאר...........הכל קטן מידי כדי לתאר אותו... הלידה היתה בקיסרי , אבל איך שהם היו מאורגנים שם והיחס..חבל"ז!!!! באמת באמת זה היה ברמה של חו"ל!!!!!!!!!!!!! ותמסרי להם ד"ש חם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלת את המסר שלי לפני כמה ימים? אז שיהיה רק טוב!!!!!!!!! ביי בינתיים סיגל

מירבי*

New member
אני מצדיקה אותך בעניין אסף הרופא

הם באמת נפלאים שם, בי מטפל ד"ר רזיאל, הוא מלווה אותי שנים רבות ...רופא מדהים, אדם רגיש, איכפתניק, קשוב מאוד, ומבחינה מקצועית רק מלים טובות יש לי להגיד עליו, איזו מקצועיות...איך שהוא כיוון נכון את כל התהליכים אצלינו... לגבי המרכז, גם אני אומרת שלא צריך לעבוד עם מרכזים, חבל על הכסף ועל האנרגיה שמשקיעים... שיהיה המון בהצלחה.. אגב, עד איזה שלב קיבלת זריקות? מירבי*

../images/Emo32.gif הי בנות

מקווה שכולם עברו בשלום את החגים... רק רציתי לעדכן קצת: דיברתי עם אביבה בסוף השבוע שעבר. היא אמרה לי שהנוהל כיום הוא שלפני שאנחנו מפרסמים מודעה ומתחילים בתהליך אנחנו צריכים קודם להעביר לה את מכתב ההמלצה של הרופא ואת הפרטים שלנו. עם החומר הזה היא ניגשת לועדה והם מחליטים באופן עקרוני האם לאשר לנו פונדקאות או לא. היא אמרה שביום רביעי הועדה מתכנסת והיא תעלה את הבקשה שלנו, ואז ביום רביעי היא אמורה לחזור אלינו עם תשובה. מצד אחד זה קצת מלחיץ (נו, שיגיע כבר יום רביעי) ומצד שני אני חושבת שזה די חיובי, כי תארו לעצמכם מה היה קורה אם היינו עוברים את כל התהליך (מציאת פונדקאית, בדיקות, חתימת חוזה וכו´) ורק אז היו אומרים לנו שזה לא מאושר ?! ככה נוכל למעשה להתחיל בתהליך בראש שקט. אז תחזיקו איתי אצבעות !!!!!! שיהיה בהצלחה לכולם ושבוע טוב.

מירבי*

New member
דניאל יקרה, ככה זה היה תמיד,

אי אפשר להתחיל את התהליך ללא אישור עקרוני מהוועדה. השלב הראשון תמיד היה ועודנו מכתב המלצה מהרופא המטפל לפונדקאות, רק אח"כ מתקדמים ומתחילים לחפש פונדקאית ומריצים את כל שאר העניינים.. שיהיה לכם בהצלחה דניאל מירבי*

תודה מירבי ../images/Emo9.gif

משום מה חשבתי שברגע שיש המלצה של הרופא ניתן להתחיל בתהליך ושאת אישור הועדה מקבלים רק אחרי שמוצאים פונדקאית... לא נורא, טעות ! מה שלומך מירבי ? מקווה שהכל בסדר אצלך.

מירבי*

New member
הכל בסדר דניאל, חיים מבדיקה

לבדיקה, האולטרה סאונד הבא בשבוע הבא ירגיע אותנו קצת אני מקווה..ככה זה כנראה יהיה עד סוף ההריון..בעצם מהנסיון שלי אני יכולה להגיד לך שגם אחרי שהם נולדים לא נגמרות הדאגות.. בהצלחה יקירה.. מירבי*

תחזיקי מעמד עד השבוע הבא

מקווה שהבדיקה תראה שהכל בסדר מחזיקה לכם אצבעות להמשך קל וחלק !!!

תודה אינס ../images/Emo140.gif בהצלחה גם לך !

אם אני לא טועה את הולכת על הכיוון של תרומת ביצית, נכון ? איך הולך לך ? הבנתי שבארץ מאד קשה להשיג תרומה ושצריך לפנות לחו"ל. האמת היא שהרופא שלנו המליץ לנו לשקול תרומת ביצית אבל אנחנו החלטנו לנסות קודם עם הביציות שלי (עם פונדקאית) ורק אם זה לא ילך נחשוב על הכיוון של תרומה. בכל אופן - שיהיה לך המון
דניאל

שני 4

New member
דניאל זאת שני רציתי לשאול אותך?../images/Emo92.gif

הבעיה ממנה אצ סובלת מה זה בדיוק (סליחה על הבורות) זה קשור לקרישת דם? את לוקחת קומדין? אני שואלת אותך מישום שאני סובלת מקרישת דם ויש לי מספר ועדות אני מקווה מקרב לב שהכל יעבור לך חלק ביי ביי ענת

הי ענת

יש לי אנדומטריוזיס, זה אומר שרקמה מרירית הרחם נמצאת גם במקומות שהיא לא אמורה להיות (מחוץ לרחם) וגורמת להדבקויות קשות, אנדומטריומות (כמו ציסטות) ואיכות ירודה של ביציות. בנוסף לזה יש לי קצת בעיה של קרישיות יתר אבל זה לא משמעותי (ערכים די גבוליים) ובינתיים אני לוקחת אספירין אחד ליום (אבל אני לא אצטרך לקחת כל החיים, רק עד שאני אסיים עם כל טיפולי הפוריות). שיהיה לך בהצלחה בועדות !

שני 4

New member
לדניאל

למיטב ידיעתי אם את לא לוקחת קומדין אז מצבך טוב
(תודה לאל) אני שאלתי אותך כי אני בגלל בעית קרישת הדם שלי משרד הבריאות לא מפסיק לבדוק אותי, אז קודם כל אני שמחה בשבילך עוד שהטיפול באספירין הוא קצר ד.א היתה לך ועדה ל "הסכם נשיאת עוברים"? אני מבינה ממך שאת עדיין לא אמא אני צודקת? יש לי עוד שאלה? למה את בכלל בפורום זה??? אולי בעזרת טיפול אפשר להתגבר על הבעיה שמפריעה לך, אני מציעה לך שתשמעי הרבה חוות דעת אני אם רופא בודד היה אומר לי שאני לא אסכן את חיי בהריון- אני הייתי נכנסת להריון. אבל אצלי זה חד משמעי. אין חילוקי דיעות הריון נוסף משמעו- סיכון חיי בצורה משמעותית. ביי ביי דניאל ענת

הי שוב (זהירות ארוך)

עדיין לא היתה לי ועדה, מחר אני אמורה לקבל אישור עקרוני מהועדה, בתקווה שהכל יעבור בשלום ושנקבל את האישור. אני עדיין לא אמא, ודגש על העדיין... למה אני בכלל בפורום הזה ? טוב, לא אלאה אותך עם רשימת התלאות שעברתי, אבל בקיצור - עברתי כבר 10 פעמים הפריות מבחנה שלא הצליחו (בכל המקרים הוחזרו עוברים יפים ואף פעם לא נקלטתי להריון). לדעתי ולדעת הרופאים שלי (ותאמיני לי ששמעתי הרבה יותר מחוות דעת אחת) אין כרגע דרך להתמודד עם הבעיה שלי מלבד לנסות לעקוף אותה בדרך זו או אחרת. האמת היא שקצת נפגעתי מהשאלה שלך. מה את חושבת שסתם אני בפורום הזה למען הכיף שלי ? תאמיני לי שהייתי מעדיפה לא להיות פה (בלי לפגוע בפורום הנהדר הזה ובבנות הפורום המקסימות), ואם תחשבי על זה קצת תביני שמן הסתם קיבלתי חוות דעת נוספת וגם בדקתי את הנושא לעומק לפני שהחלטתי החלטה כל-כך חשובה. נכון שהריון לא יסכן את חיי אבל אם אמשיך בטיפולים כנראה שלא אהיה בהריון בכל מקרה. אני מבינה שאת משליכה את המקרה שלך עלי, אבל מה לעשות שזה לא אותו דבר. לא רק סכנת חיים בהריון היא סיבה לפנות לפונדקאות. בי ובהצלחה לך.

שני 4

New member
דניאל היקרה

קודם כל מצטערת ששאלתי אותך" מה את עושה בפורום זה " תביני אני חשבתי שיש עוד סיכוי, אפילו קטנטן שתהיי בהריון, זה הרעיון הכללי. אהיה דוגרית איתך, אני לא מבסוטה שאני עושה את התהליך אבל חייבים אתן לך דוגמא: למשל אשה בהריון לא מבסוטה שהיא צריכה לעבור את הלידה, וכל מה שכרוך בכך, אבל חייבים להוציא את התינוק. טוב דניאל אני שוב מצטערת אם העלבתי אותך, חמודה זאת לא היתה הכוונה! הכוונה היתה לתת לך רעיון ולמצוא דרכים אחרות שיאפשרו לך להרות. שוב אני מצטערת

הבנתי למה התכוונת

ההתנצלות התקבלה מוחקת מהזכרון ופותחת דף חדש יום נעים !

שני 4

New member
שכחתי , אבל אני רוצה להגיד לך ב

בהצלחה מחר, נראה לי שיאשרו , אין לי סיבא לחשוב למה לא ?

תודה

כנראה שבאמת אני סתם מודאגת אבל הייתי מעדיפה להיות כבר מחר אחרי התשובה החיובית !

למעלה