בננות

SandySandy

New member
בננות

אחרי שאני גומרת מאוננות, אני מרגישה סחרחורת כאשר אני קמה מהר מן המיטה. מוכר למישהי ?

חופ שיה

New member
הגיוני שכך

בעת אורגזמה משתחררים סמים טיבעיים לגוף כגון אנדרופינים (משככי כאבים) שעלולים לגרום לגוף להיות בתחושת אפופה לכמה שניות. לא כל אורגזמה משחררת את אותם סמים שאני מדברת עליהם ולכן התחושות שלנו לאחר אורגזמה שונות מפעם לפעם.

אני בזמן האחרון אחרי שאני גומרת

אני מתחילה לבכות. מתגעגעת לבד מדוכאת.. בכל אופן כן זה קורה שיש סחרחורת במיוחד אם את קמה מהר מידי ואז אין מספיק חמצן למוח איזה חלקיק שניה (שזה משהו שיכול לקרות גם אם סתם את רגועה ושוכבת במיטה וקמה מהר אבל במצב מוחלש של הגוף אחרי אורגזמה זה מחזק את הקונטרסט)...

dvr38

New member
פשוט רוב הדם מתרכז שם כמו אצל

הגברים , כך שיש אפשרות להרגיש מן עילפון כזה. 1. תני לעצמך כמה שניות / דקות מנוחה 2. למה לאונן ?, תמצאי מישהו, חחחחחחח עדיף ביחד בכיף , לא ?

דבר ידוע..

אבל לא תמיד.. תלוי ברמת האורגזמה.. אני פעם קמתי לשירותים ונכנסתי בטעות בארון..חחחחח

dvr38

New member
זה מזכיר לי בדיחה על ארון

אישה אחת מתקשרת לנגר ואומרת:קניתי היום ארון חדש, אבל יש בו בעיה... בכל פעם שעוברת מונית ברחוב הוא נפתח. הנגר מגיע לביתה של האישה ובודק את הארון. להפתעתו מגלה שבכל פעם שעוברת מונית, הארון נפתח. הנגר מציע לאישה שיכנס לארון ויבדוק מבפנים מדוע הארון נפתח. בינתיים, מגיע הבעל ומבחין בתנועה חשודה בארון. הוא פותח אותו ומוצא את הנגר בפנים. שואל הבעל את הנגר: מה לעזאזל אתה עושה כאן? עונה הנגר: אם אספר לך שאני מחכה למונית, תאמין לי?

למעלה