זה בעיות עם גברים, אתן לא תבינו../images/Emo6.gif
רוצה שיתוף, בסדר. אבל תזהרי, זה ארוך מאוד! החבר של האיש עבר לגור אצלנו (זמנית בלבד) והוא מאוד נחמד, באמת שאין לי שום בעיה איתו, אבל מאז אני נהפכתי לאויר בבית. הג'ינג'י חזר לתקופת הרווקות שלו, חוזר הביתה, מתישב עם החבר להוריד כמה בירות אח"כ לשחק בפלייסטיישן ואח"כ למיטה. אני בינתיים, צריכה כל היום והלילה לטפל באמה, לבשל לגברים שלי וחלילה לא להתלונן. כשהחלטתי שדי ואני רוצה לדבר איתו אז אמרתי לו שאני צריכה עזרה כי אני מתמוטטת, אז הגאון אמר לי, אין מה לעשות, זה החיים עכשיו, תתמודדי. באמת שניסיתי לא לחנוק אותו. הוא לא מתעסק עם אמה. בקשתי ממנו שישכיב אותה לישון וייקח אמבטיה אחת עליו. לא עובד. אמה ב- 9 פוצחת במרתון צעקות ולא מוכנה לראות אף אחד חוץ ממני, אמבטיות הוא לא אוהב לעשות וחוץ מזה הם את הבונדינג שלהם עוד יעשו כשהיא תגדל. אמרתי טוב, אז אני רוצה עוזרת פעם בשבועיים לפחות כי הבית נראה כמו מזבלה. אמר לא צריך, אני יכול לנקות, כמובן שלא עשה כלום. ביקשתי חדר כושר, אמר טוב ובזה זה נגמר. ונוסף לכל שני הרכבים שלו עושים בעיות אז הוא כבר שבועיים משתמש באוטו שלי אז אני תקועה בבית. והשיא היה לפני כמה ימים כשישבתי לאכל, כמובן שאחריהם, הם דיברו על איזה סרט והתווכחו באיזו שנה הוא יצא, אז הוא מסמן לי עם הראש, עלאק לכי למחשב ובדקי. האוכל כמעט ועף עליו, אבל אז חשבתי שסתם יהייה לי יותר מה לנקות אז חבל... בקיצור, אלו הם חיי עכשיו, ולמרבה האירוניה החבר שלו עושה יותר ממנו (מוציא זבל, משחק עם הכלב ואמה) ונמאס לי להיות שוטר וגננת כל היום ולהגיד לו מה אני צריכה. יהרוג אותו לחזור הביתה ולשאול מה שלומי ואם משהו שהוא יכול לעשות? למה הכל בכח? ואחרי זה הוא עוד יטען שאני מנדנדת. אז שלשום עוד פעם הלכנו לישון בפרצופים והתפוצצתי ואמרתי לו שנמאס לי, אז אתמול הוא חזר הביתה וניקה. נראה כמה זמן זה יחזיק. זהו
התעייפתי לקטר. לכי להנות לך מהסופ"ש