בננות

Tully Is Here

New member
בננות ../images/Emo24.gif

תהנו לכן היום במפגש. תאכלו עוגת גבינה אחת בשבילי ותחזרו לכאן מהר עם חוויות ותמונות. כל כך מקנא שאני לא יכולה להיות שם איתכן... טולי|אייקון של יושבת לבד בחושך בלי סוודר|

בוקר טוב מתוקה

חבל לי שלא תהיי איתנו ודרך אגב, לאחרונה לא שמענו ממך הרבה אני הולכת להתקלח להתלבש ויופפפפפפפפפפ לעזריאלי ביי בנות אהיה פה רק אחרי המפגש באדי

Tully Is Here

New member
אני יודעת שלא שומעים ממני

עברתי תקופה קצת מעוכה אבל נראה לי שאני מתחילה לצאת מזה ולחזור אליכם

ShirShir

New member
קבלי חיבוק../images/Emo24.gifושיעבור לך בקלות!

תרגישי חופשיה לשתף, בשביל זה אנחנו כאן, בחממה המשפחתית שיצרנו לנו

Tully Is Here

New member
זה בעיות עם גברים, אתן לא תבינו../images/Emo6.gif

רוצה שיתוף, בסדר. אבל תזהרי, זה ארוך מאוד! החבר של האיש עבר לגור אצלנו (זמנית בלבד) והוא מאוד נחמד, באמת שאין לי שום בעיה איתו, אבל מאז אני נהפכתי לאויר בבית. הג'ינג'י חזר לתקופת הרווקות שלו, חוזר הביתה, מתישב עם החבר להוריד כמה בירות אח"כ לשחק בפלייסטיישן ואח"כ למיטה. אני בינתיים, צריכה כל היום והלילה לטפל באמה, לבשל לגברים שלי וחלילה לא להתלונן. כשהחלטתי שדי ואני רוצה לדבר איתו אז אמרתי לו שאני צריכה עזרה כי אני מתמוטטת, אז הגאון אמר לי, אין מה לעשות, זה החיים עכשיו, תתמודדי. באמת שניסיתי לא לחנוק אותו. הוא לא מתעסק עם אמה. בקשתי ממנו שישכיב אותה לישון וייקח אמבטיה אחת עליו. לא עובד. אמה ב- 9 פוצחת במרתון צעקות ולא מוכנה לראות אף אחד חוץ ממני, אמבטיות הוא לא אוהב לעשות וחוץ מזה הם את הבונדינג שלהם עוד יעשו כשהיא תגדל. אמרתי טוב, אז אני רוצה עוזרת פעם בשבועיים לפחות כי הבית נראה כמו מזבלה. אמר לא צריך, אני יכול לנקות, כמובן שלא עשה כלום. ביקשתי חדר כושר, אמר טוב ובזה זה נגמר. ונוסף לכל שני הרכבים שלו עושים בעיות אז הוא כבר שבועיים משתמש באוטו שלי אז אני תקועה בבית. והשיא היה לפני כמה ימים כשישבתי לאכל, כמובן שאחריהם, הם דיברו על איזה סרט והתווכחו באיזו שנה הוא יצא, אז הוא מסמן לי עם הראש, עלאק לכי למחשב ובדקי. האוכל כמעט ועף עליו, אבל אז חשבתי שסתם יהייה לי יותר מה לנקות אז חבל... בקיצור, אלו הם חיי עכשיו, ולמרבה האירוניה החבר שלו עושה יותר ממנו (מוציא זבל, משחק עם הכלב ואמה) ונמאס לי להיות שוטר וגננת כל היום ולהגיד לו מה אני צריכה. יהרוג אותו לחזור הביתה ולשאול מה שלומי ואם משהו שהוא יכול לעשות? למה הכל בכח? ואחרי זה הוא עוד יטען שאני מנדנדת. אז שלשום עוד פעם הלכנו לישון בפרצופים והתפוצצתי ואמרתי לו שנמאס לי, אז אתמול הוא חזר הביתה וניקה. נראה כמה זמן זה יחזיק. זהו
התעייפתי לקטר. לכי להנות לך מהסופ"ש

ShirShir

New member
טולי, מה הפקס/המייל של בעלך??../images/Emo123.gif

אני עכשיו מפקססת לו את כל תוכן ההודעה שכתבת כאן!!!!
ועוד טיפ - במקום לבקש ממנו - תתחילי לעשות
תצרי מציאות חדשה ושיתרגל אליה, הרי "אין מה לעשות, זה החיים עכשיו, תתמודד"
למשל: החל משבוע הבא את נרשמת למכון כושר ומודיע לו חגיגית שבימי ב' ו-ה' הוא משקיע בקצת "בונדינג" עם אמה
, כי את באותו זמן תעבדי על עיצוב הגוף ושחרור המתחים [ ותאמיני לי - זה שווה כל רגע של זיעה....]. מה את אומרת
יצאתי מדעתי או שהגיע הזמן לעשות שינוי חיובי בחיים
אוהבת אותך, מרחוק!!

Tully Is Here

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

זה בדיוק מה שהחלטתי לעשות!!! לקחת יוזמה ולעשות סדר בחיים בלי לחכות לו. ברגע שהוא יחזיר לי את האוטו

ShirShir

New member
../images/Emo73.gifהייתי באה לאסוף אותך אבל.....

קצת רחוק לי ועדיין אין לי רישיון טייס
אבל יש לי שאיפות, מי יודע - אולי עוד אטיס מטוס בעצמי יום אחד........
בהצלחה על הכל!!!!נשיקה|

Tully Is Here

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

עוד קצת ואני כבר איתכם. אולי אני אוסיף לחתימה שלי "נובמבר כבר כמעט פה"?

Tully Is Here

New member
וכמובן שבאמצע מרתון הקיטורים שלי

הגיע שליח עם זר פרחים ושוקולדים כי יום ראשון יום האם פה...

ענתי 10

New member
את רואה, יש גם דברים טובים ../images/Emo13.gif

[איזו דרך אלגנטית מצידי להתחמק מההודעה הקודמת]
קודם כל קבלי
חזק ו-
כמה זמן החבר הזה אמור להיות אצלכם? ואולי הוא (החבר) יעשה לך הפתעה ויבשל לך ויעזור לך קצת? למה מה קרה? ומצד שני, תחשבי שגם בעלך זקוק להתפרקות הזאת, ואולי הוא גם רוצה לעשות "דאווינים" בפני החבר שלו שהוא כזה "מאצ'ו" שוביניסט
אבל את הרי יודעת שהוא לא כזה. נכון?

Tully Is Here

New member
../images/Emo13.gif

ברור שיש גם דברים טובים. כנראה שזו סתם מן תקופה כזו וחסר לי הלבד והביחד שלנו. החבר שלו עוזב עוד שבועיים ובאמת שהוא לא מפריע והוא דווקא כן עוזר, אפילו יותר מהג'ינג'י מה שכמובן רק מרגיז יותר. וכן, אני יודעת שהוא צריך לעשות דאווינים, אבל עכשיו, כשאני מתמוטטת פיזית (והרי אף גבר לא יבין אף פעם כמה מעייף זה להניק) אני לא ממש צריכה את זה. אבל לא נורא, נשימה עמוקה ועוד מעט יהייה בסדר

ShirShir

New member
"והרי אף גבר לא יבין אף פעם....."

הנה סיפור נחמד: אמא הולכת לישון אמא ואבא צפו בטלויזיה, ואז אמא אמרה: "‏אני עייפה, וכבר מאוחר, אני חושבת שאלך לישון". היא הלכה למטבח להכין סנדוויצ'ים לארוחות הצהריים של מחר. ‏שטפה את קערות הפופקורן, הוציאה בשר מהמקפיא לארוחת הערב של מחר, ‏מילאה את צנצנת הסוכר, שמה כפיות וקערות על השולחן והכינה את קנקן הקפה לבוקר. ‏אחר כך שמה קצת בגדים רטובים במייבש, הכניסה ערימת כביסה למכונה, גיהצה חולצה ותפרה כפתור רופף. היא הרימה כמה צעצועים שנשארו על השולחן , החזירה את ‏הטלפון אל המטען, ואת ספר הטלפונים החזירה למגירה. היא השקתה את העציצים, רוקנה את הפח ותלתה מגבת ‏לייבוש. היא פיהקה והתמתחה והלכה לכיוון חדר השינה. היא עצרה ליד שולחן הכתיבה וכתבה ‏פתק למורה, הכינה קצת כסף קטן לטיול, והרימה ספר לימוד שהתחבא מתחת לכסא. ‏היא כתבה כרטיס ברכה ליום הולדת של חברה, כתבה את הכתובת על מעטפה והדביקה ‏בול. ‏רשמה פתק מהיר עם כמה דברים שצריך לקנות במכולת. את שני אלה שמה ליד התיק שלה. ‏אמא ניקתה את הפנים עם קרם שעושה שלוש פעולות שונות באותו תכשיר, מרחה קרם ‏לחות מעכב הזדקנות, צחצחה שיניים והשתמשה בחוט הדנטלי ואחר כך שייפה ציפורניים. ‏אבא קרא: "חשבתי שאת הולכת לישון?!" "‏אני בדרך", אמרה אמא . ‏היא מזגה קצת מים לקערה של הכלב והוציאה את החתול החוצה. אחר כך בדקה שכל ‏דלתות הבית נעולות ושהאור במרפסת דלוק. היא בדקה כל אחד מהילדים וכיבתה את מנורות ‏הקריאה שלהם ואת הטלויזיה, תלתה חולצה, זרקה כמה גרביים מלוכלכים לסל הכביסה, ‏וניהלה שיחה קצרה עם הילדה שעדיין הכינה שיעורים. ‏בחדר השינה שלה, אמא כיוונה את השעון המעורר, ובחרה לעצמה בגדים ליום המחרת. ‏היא סדרה את ארון הנעליים, והוסיפה שישה דברים לרשימת "הדברים שהכי חשוב ‏לעשות". ‏בערך באותו זמן, אבא כיבה את הטלווזיה וקרא אל חלל האוויר: "אני הולך לישון". ‏והלך. בלי מחשבה נוספת. ‏אתם תוהים למה נשים חיות יותר זמן? ‏כי אנחנו נוצרנו למסלול הארוך ......... (ואנחנו לא יכולות למות יותר מוקדם כי יש לנו ‏עוד כמה דברים לעשות!)

Tully Is Here

New member
../images/Emo6.gif

וכמה נכון. האיש שלי, שיחייה, עזב את הבית בגיל 17, חי מאז לבד, עשה צבא בארה"ב (שזה טיפה יותר קשה מהצבא שלנו), עשה הכל כל חייו לבד ופתאום אחרי החתונה זה כאילו שייפלו לו הידיים אם הוא ייקח יוזמה. או שתוקף אותו עוורון זמני שתקף רק לערמות כביסה וכלים בכיור. אבל אני עדיין מתה עליו, מה לעשות...

g u r a

New member
...../images/Emo62.gif האור בקצה המנהרה

אם את רואה אותו...סימן שאת בדרך הנכונה! אנחנו פה כולנו מחכים לך. ולא לשכוח שגם בימים רעים וקשים...הכתף שלנו פנויה

למעלה