בננות !!!

בננות !!! ../images/Emo124.gif../images/Emo71.gif

תקשיבו,זה לא יכול להימשך ככה. הפורום מת!!!!!11 יעלי עזבה,לוטן עזבה[כבר ממקודם] ואפחד כבר לא חושב על להיכנס יותר. לינויוש,מה עם נבחרי הפורום?! איפה לי לעזאזל ?! [שיר שמחים שחזרת
] מה עם כל הפינות? אני עכשיו פותחת שירשור התפקדות חודש אפריל וחסר לכן שאתן לא כותבות בו! אני אפתח עוד שירשורים! ושמישי תתנדב לעשות סיכום שבועי ואם לא תהיה היענות אני אכתוב שם .. עכשיו אני אשלח את הקישור הזה לכל הבנות שיש לי ברשימה באיייסי ואני מקווה מאוד שהפורום יקום לתחיה ... אוהבת אתכן

בנות כנסו, חשוב !

אם לא הבנתם למה זה ככה למה אני פחות בפורום תקראו ת'שיחה שלי ושל ענבל ותבינו ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:07)‏ : טופ לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:08)‏ : הבנתי אותך אממ טוב שמעי משהו לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:08)‏ : להגיד לך ת'אמת ? לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : קשה לי עכשיו להיות בפורום לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : לא יודעת למה ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : כן גמליי לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : מאז שפגשתי את הראל ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : פגשת את הראל?!??!!? לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : יש לי הרגשה מוזרה ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : ולא חפרת על זה?!?! ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : ספרי ספריייי לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : חפרתי מזמן לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : ופשוט נהיה לי הרגשהמוזרה לגביו ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : כיאלו את לא אוהבת אותו יותר? לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : אוהבת אוהבת ברור שאוהבת לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:09)‏ : אבל נהיה לי הרגשה מוזרה כזאת לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:10)‏ : לא יודעת איך להסביר לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:10)‏ : אני כ"כ בכיתי שראיתי אותו ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:10)‏ : חח מאושר? לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:10)‏ : מאושר מהתרגשות מפחד חח לא יודעת ענבלית D:‏ (‏PM‎ ‏04:11)‏ : חח לינננוי'וש‏ (‏PM‎ ‏04:11)‏ : ומאז ? משהו בי כזה גרם לי ל..לא יודעת פשוט שונה לי וזה לא שהוא לא היה חמוד, הוא היה חמוד וזה לא שאני לא אוהבת אותו יותר, אני אוהבת אותו אבל זה גרם לי להשתנות אני אפילו לא יודעתמה השתנה בי .. מוזר לי ..

אני גם חושבת כך ../images/Emo204.gif

הפורום מת [כי לא הייתי פה עד שלשום בערך ] נו באמ צריך להחיות אותו בנות 1 איפה נבחרי הפורום? איזה הפינות איפה הכלל ?! "בקשה.. תחזרוו אני מתחנןןן לפניכםם בקשה תחזרווו" מהפיג'מות סטייל ! : ]

נשמות שלי כנסו דקה =]

גמאני מרגישה ככה וזה לא רק שלא פותחים שרשורים תשימו לב שאני פתחתי שרשור שמירת קשר לפני מלא זמן ובקושי בנות הגיבו ואמרתי שתגיבו ושזה חשוב וכאילו אפחת לא שמה על זה..וזה לפעמים קצת מעצבן שאתה מנסה להשקיע כדי שהפורום יהיה מגובש וישמור על קשר ובסוף אפחד לא שם על זה.. אז אני מבקשת תשתפו פעולה תענו לשרשורים פתחו שרשורים =] גמאני אפתח שרשורים בזמן הקרוב ואנסה יותר שהפורום לא יהיה שומם ואכנס יותר ואגיב.. :]

i love skat

New member
../images/Emo45.gif מסכימה במיליון אחוז!../images/Emo155.gif

אני יודעת שגם לי יש חלק בזה שהפורום כבר לא בדיוק חי כמו פעם.. והרחבתי על זה יותר בהודעה שלי אל יעל. אבל בנות, אסור להתייאש. אני אפתח בקרוב [אפילו עוד היום בלילה או משהו] שרשור מנהלתי שיפורסמו בו רעיונות חדשים שיש לי לפינות ולדברים שיחיו את הפורום. אני מאוד מקווה שתשתפו פעולה עם הכל. ובאמת בהזדמנות הזאת>> אני כל0כך מוזה לכן שהפורום כל-כך חשוב לכן ושאתן דואגות לו.. חג שמח.
אוהבת עד כלות.
אביב

לאו14

New member
בנות,זה ממש לא קשור אלינו../images/Emo141.gif

לדעתי.. כאילו..ברור שבתכלס הפורום לא ממש עיירני בגללנו.. אבל זה פורום על הראל..ועכשיו..חוץ מהופעות הראל לא עושה שום דבר חדש[לא שזה רע חס וחלילה..] וחוץ למפרסם על הופעות אין הרבה מה להפרסם.. ואין הרבה דברים חדשים.. וזה לא מה שצריך למנוע מאיתנו להכנס לפורום..פשוט צריך למצוא משחקים חדשים.. שאלונים..ושרשורים אחרים.. זה קצת קשה להעיר ת'פורום כי הוא על הראל והכל צריך להיות די קשור אליו ועכשיו הוא לא עושה דברים ענקיים אז...פסדר...הפורום ריק..אין הרבה מה לעשות... זאת דעתי...

שירה 94

New member
אני מסכימה אם חלק ממה שאמרת..

נכון שעכשיו כל מה שיש לדבר עליו זה הופעות..ונכון שהפורום של הראל..אבל זה לא אומר נגיד שחייבים לדבר רק עליו כל היום.. ובנוגע למה שכתבו פה מקודם..אני נכנסת לפה בערך 3 פעמים בשבוע..אני מוכנה לענות לכל שירשור שיעעלה..רק כדי שהפורום ייתפתח יותר.. וסתם שתדעו בתור מישהי שנכנסה לכאן לא מזמן..ממש יש פה אווירה כיפית..וכיף להגיע לפוורום הזה..כיף להכנס..כיף לשמוע מה קורה בעולם..וכיף לשמוע מה קורה אצל הראל..אני יודעת שאני לא כ"כ פעילה..לפעמים פשוט אין לי זמן לענות וגם אחים שלי יושבים לי תמיד על הווריד שאני אלך מהמחשב..אבל אני מוכנה לעשות מאמץ.. שכל אחת תיתחייב אצלה בלב..שהיא מעלה את הפורום כמה שלבים למעלה..וזהו..

simhit

New member
אני מסכימה בהחלט =]] ../images/Emo214.gif

אממ אני הייתי פעם עושה עם ליאור את השאלון השבועי... אני מוכנה לחזור לעשות את זה ואם צריך אז עוד פינות רק תגידי לי ואני אעזור..נשתקם :]

למעלה