בננות שללי?

בננות שללי?

אני יודעת שהזנחתי את הפורום המדהים הזה.. אז אני חושבת שאני חוזרת לשיגרה.. כמה דברים.. הטובים? 1.דיברתי אם בעלי(נולי).. 2.התכתבתי אם דניאל בצ'אט והוא ענה לי על השאלוות.. וראיתי אותו במצלמה.. היה מדהיםם.. וקצת מבואסת בגלל שאני מתגעגעת לשרוני.. פלורינושלי אישתי היפה הביאה לי לדבר אם סקסינולי.. כפרעליייו איזה מדהים הבן אדדדדדדדדדדדדדדדם.. אז אוהבת אותככככן

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifנונייייייייייייייייי

חיים חיים שלייייייייייייייייייי מה קורה יפה שלי???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח געגעתי אליךךךךךךךךךךך

../images/Emo110.gifכה אורטלע שלייייי

גמאני אתמול דברתי עם דמושלי אעאע כפרעליו
חחחחחחח כפרעל פלורין הזאתתתתתתתתתתתתתת אורטלעע עם לא תחזרי לפורום את תקבלי מכות!!!חחחחחחחחחחחחח לאב יו יפשלי
......

hen love noli

New member
מה??????????????

ש-ק-ר-נ-י-תתתתתתתתתתתתתת דיברתתתתתתתת עם נולנולוןןןןןןןןן?!?!?!?1 לאאאאאאא אמאאאא איזה כייףףף לךךךךךךךךךךך
אני גם רוצההההההההההההההההה שמחהה בישבילךךך כפרעע... יואוווו אבללל באמתתת דיברת איתו?!?!אמאאאא שאני ימותתתתתתתת

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחח חנוששש

כהה זה היה אתמול מתי שאני דברתי עם אדם גם היא דברה עם שרון חחחחחחחחחחח איזה יום אתמוללל הכי מושלםם שהיה לי בחיים אעאע
...

../images/Emo118.gifשמחה בשבילך אוררטלליי

שללליי אה ותגידי אמרת לשרון עללי ? חיחי ירבו עוד ירבו...

../images/Emo15.gifאורטללללי אישתתתי ../images/Emo99.gif

כפרעלייךך דיברת עם שררוןןןןן??? וואי איזה יופפפייי :C שמחה בשבייילך ובמת הגיע הזמן שתחזרי אלינווווו
מתגעגעעיים :] אוהבת אותך מלאך שליייי

יא אורטלי איזה כיף לך...ו...

מתי דיברת עם נולי?!למה לא סיפרת לי?האאאאא דיברת עם נולי כשדושית הביאה לך.. עכשיו ניזכרתי חחח איך היה לדבר איתו?חחח על מה דיברתם? ספרי ספרי חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo187.gifאורטלוש../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך יאפה שליייי גמני דיברתי אתמול עם אדםםםםםם
בזכות פלורין כפרעלייה

למעלה