בננות שלי!!!!!

kittycatbone

New member
בננות שלי!!!!!../images/Emo24.gif

(חח אני נשמעת כמו סבתא
) לצערי הרב... כנראה שמהיום, אחרי שאני יצא מהאתר. אני לא יהיה הרבה מאוד זמן בפורום...
יש סיכויים שיהיו לי כאן ביקורים חטופים, פה ושם. כמו למשל ביום ראשון או שני, או ב-17 או ה-18 לחודש הזה... אבל בעקרון... כנראה שמהיום, אני לא יהיה כאן עד ה-4 לאוגוסט..
פשוט... ביום ראשון יש לי מבחן קיץ במתמטיקה (כדי לנסות להיות 5 יח'), אז מחר ומחרתיים אני צריכה חזק חזק להתכונן ולחרוש לאותו מבחן. מאחר ולא התכוננתי עדיין על תרגיל אפילו..
ביום שלישי יש לי כנס של התזמורת, כמו בכל איזה שלוש-ארבע חודשים...
והוא יגמר ב-17. רק שב-19 בערב אני טסה לצרפת, ואני יחזור רק ב-4 לאוגוסט... ויש לי מלא דברים לעשות בשביל שכשאני יהיה בצרפת... אז לא יהיה לי כנראה זמן למחשב, או לפחות לאינטרנט...
אז......... אחרי הסיכום הארוך הזה, אני מנסה לומר לכם שאני יתגעגע מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
אני מקווה שתסדרו הכל עם המפגש בפורום (אם זה יהיה ב-17 או ב-19). ואני מקווה שהפורום ימשיך להיות כזה פעיל כמו עכשיו........
אהה, ואל תשכחו לעשות כל שבוע סיכום שבועי! כדי שאני יוכל לאסוף את כוווווולם ולקרוא!!!
להתראות לכם פורום יקר (זה נשמע עכשיו כמו מכתב התאבדות.. o_O), איי לאב יו סו מאץ'
מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!

little bry

New member
יסמינוששששששש../images/Emo70.gif *מוחה דמעה*../images/Emo7.gif

תחזרי אלינו כמה שיותר מהר בובע!!! את ממש ממש אבל ממש תהיי חסרה פה, ואני אתגעגע אליך המון המון המון! מתה עליך בובעעעעע תהני בחו"ל, ובהצלחה במבחנים ובתזמורת! לאב יהההההההה תחזרי מהר מתההההה עליך!

Number One1

New member
אווווווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נתגעגע אליך נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזרי אלינו כמה שיותר מהר, או ש! סתאםםםם חחחחח בייייי מתגעגעת אליך מאד!!!!!!!! |חיבוקי!!!!!| הנה תמונה של אורלנדו למקרה שתשכחי אותו, (חלילה וחס חלילה וחס! טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו!)

יאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אופה אופה. נתגעגע
תהני ותבלי - אבל תחזרי מהר

Galadriel 3000

New member
וואי מאמי...

אני ממש אתגעגע... טוב נו אבל גמני עכשיו הולכת הביתה מה שאומר שאני גם בקושי אהיה פה...

karin byrne

New member
יסמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

אני אתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלייך בוביתתתתתתת!!!!את תחסרי מאוד מאוד בפורוםםםםם!!!!
*סניף סניף*...
במבחןןןןןןןןןןן!!!!ותהני בכנס ובצרפת...!!!!לאב יהההההההההההההההההההה......!!!!

33emily33

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

תיראי אני לא ממש מכירה כאן את כולם וכל כחברות וכל זה נווו אתם יודעים למה אני מתכוות אני לא ממש מדברת איתכם באיי סי קיו האמת שהייתי רוצה אבל לא משנה...... בקיצור אני לא ממש מכירה אותך אבל אני רואה שאת כותבת והכל אז תחזרי מהר וחפשה כיייפית אני הייתי לפני כמה זמן ביום העצמאות בפריז היה מה זה כיייףף אז בסוף תביאי תמונות נכון?????? בהצלחה במבחן שיש לך וישר שתחזרי ושתיגמרי הכל אז תחזרי מהר לפורום!!!!!!!!!!! ולכל הילדות בפורום בא לכם קצת להכיר.....??? לדבר...???? אז האיי סי שלי הוא: 272564325

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifבהצלחה במבחן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תחזרי מהר

SailoR VenuS

New member
ביי! נתגעגע!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo86.gif

ואל תעבדי יותר מדי קשה, ובהצלחה!

little bry

New member
אמממ בננות זה לא כזה נורא

אם פעם ב... פותחים שירשור... לא צריך לדחוף תאומנות השירשור לכל מקום

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמה הקשר?

היא לא שירשרה נכון בגלל זה "דחפתי" לה את זה שם...

little bry

New member
נמנמ התכוונתי

שאנחנו שמות את אומנות השירשור יותר מדי פעמים *למרות שנראה לי כאילו כולם זוכרים את זה בע"פ
* ואממממ שמתי
שההודעה הקודמת יצאה טיפה תוקפנית אז סורי חחחחחח
נא לקרוא בנימה רגועה

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנימה תוקפנית? לא שמתי לב

כתבת שבסך הכל היא פתחה שירשור חדש ולמה אנחנו דוחפות את ה'שרשר נכון' לכל פינה. אז אמרתי שאין קשר, כי שמתי את ה'שרשר נכון' לזאתי שלא שירשרה נכון [לא זוכרת מי] חח זהו ~אילו היו זוכרים את זה בע"פ היו יודעים לשרשר נכון
~ חח זה בסדר לא שמתי לב אפילו שזו נימה תקיפה

little bry

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif

דווקא שקראתי את זה, זה נשמע לי כאילו עוד שניה אני מעיפה משו על מישו
חחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה, במת אין קשר למה שאמרתי ולמה שאת אמרת
*מוח של נעל חיחיחי* פשוט חשבתי ששמת את השרשר נכון ליסמין על זה שהיא פתחה שירשור חדש
sorry than מואהה!

moshit1

New member
ביייי ../images/Emo24.gif !!!!!!

בהצלחה במבחן, מקווה שתעברי אותו. תהני בצרפת ותביאי תמונות. נתגעגע וממש תחסרי פה
בייייייי! (ואל תשכחי שאנחנו מחכות לך... וגם אורלנדו...)

למעלה