בננות עזרה בבקשה

בננות עזרה בבקשה

מה עושים כשיש דלקת בשתן.. הרופא משפחה נתן אופציות מלחיצות.. אם תישאר עם הדלקת מסתכנים בלידה מוקדמת ואם תיקח זינט תסתכן במום לעובר.. בבקשה עצתכם. תודה אגב בבדיקת סטיק הוא לא ראה דלקת בשתן..

לא הבנתי

אם לא ראו כלום בסטיק, אז למה החשש שיש דלקת בשתן?
יש דברים אחרים, אני מניחה, חייבים להיות, שאפשרי לקחת בהריון שלא גורמים מומים בעובר, היא לא האישה ההריונית הראשונה שיש לה דלקת בשתן,
מי זה הרופא הזה?

אז ככה...

הרופא נשים לא נמצא אז שלחו אותנו לרופא משפחה.. והיא חושבת שזה דלקתכי כבר קרה לה בעבר והתופעות דומות

silione

New member
דלקת בדרכי השתן

היי תותיתות.
דלקת בדרכי השתן מאובחנת ע"י תרבית שתן ולא ע"פ הרגשה (למרות שזה מנבא). סטיק שתן הסבירה האחות לא תמיד שולל דלקת.
רופאת נשים הסבירה לנו שרק אם הספירה החיידקית מעל 10,000 , נותנים אנטיביוטיקה. הפונדקאית שלי קבלה אנטיביוטיקה בטרימסטר הראשון. לגבי זינט, מקריאה עולה כי היא מסווגת כ- B כלומר במידת הצורך, ניתן לתת בהריון, גם בטרימסטר השלישי.
בהצלחה (אנו גם שבוע 30 :)

שמחה2008

New member
יעיל ביותר

לבשל המון פטרוזיליה במים. אפשר להוסיף קצת אבקת מרק כדי שיהיה נסבל- ולשתות המון מזה.
מנקה את הכליות ודרכי השתן ויעיל ביותר.
גם מיץ חמוציות מצוין

טרולידי

New member
זינט

בתור אחות במחלקה גינקולוגית אני יוכלה לומר לך שזינט זאת אחת האנטיביוטיקות היותק בטוחות לשימוש בהריון. היא אומנם לא מסווגת כA כי אף אחד לא יעז לעשות ניסויים בנשים הרות אך לא הוכח מעולם שצפרוקסים גורם למומים.. לעומת זאת, דלקת בדרכי השתן יכולה להתפתח בקלות ללידה. לכן, אני אישית לא הייתי מהססת ובוחרת באנטיביוטיקה. אל תשכחי לקחת תרביות! בהצלחה ותרגישי טוב בובי!!

וואו הרווחנו

תודה רבה... למען הסר ספק.. אני האם המיועדת.. עזרת לנו המון

gami088

New member
תמיד עוקבות יחד

תותיתות קצת נלחצה.. אני אבהיר טיפה שלא יצא שיחשבו שהרופא טיפש.. הוא פשוט התלבט אם לחכות לבדיקת שתן שתהיה לה תוצאה כנראה רק ביום שלישי, או לתת אנטיביוטיקה שבכלל ידוע כלא מומלץ בהריון.. כשהוא שמע את השבוע הוא דיי נרגע מהעובדה שזה כבר מתקדם.. הוא לא ציפה לראות תשובה לדלקת שתן במקל סטיק, הוא פשוט אמר שיש כמה דברים בסטיק שיכולים להעיד שיש דלקת, כמובן שבדיקת תרבית אומרת רשמית כן או לא.. בסוף הוא החליט ללכת על זינת.. ניקח, נעשה הבדיקה בעצתך אוסנת ונראה מה הענינים..
תודה לכן בנות

guti30

New member
תוכלי חמוציות- לא מיץ כי מאוד קשה להשיג מיץ

שהוא לא נקטר בחלקו. ואם כבר אז יש גם קפסולות שמכילותאבקת חמוציות מרוכזת. עדיף מכל אנטיביוטיקה וטבעי ולא מזיק. אנטיביוטיקה למרות שאפילו מותרת בהריון עדיין תחליש את המערכות שלך שידוע כי גם ככה פגיעות וחלשותיותר בהריון.וכל עוד לארואים בתרבית שתן סימן שהמצב אינו חמור ולכןאתכן יכולה לטפל בחמוציות
בהצלחה ותרגישי טוב

גלדריאל

New member
ותשתי מלא מים. המון המון

ליהמונחים זה עוזר. אומנם לא בהריון, אבל מאוד עוזר

guti30

New member
לרגע לא התכוונתי שישתמע מדבריי

כי אני ממליצה על חמוציות בנקטם טעפול תרופתי! יצאתי מתוך הכתוב שלא אובחנה דלקת בבדיקה. סימן שיש תחוששה של טרום דלקת, אז זה מצב שניתן לטפל בתרופות סבתא כמו חמוציות וכורכום. ברגע שיש דלקת ממש חייבים להוסיף אנטיביוטיקה. מצטערת אם לא הובנתי נכון

ישוע ה

New member
כורכום אולי ?

לא מומחית להריון וכל דבר צריך לשאול

אבל כשיש לי דלקות מוסיפה כורכום למרק ובכל עובר מהר

MAMALY

New member
הולכים מיד לרופא נשים

יש אנטיביוטיקה שמותרת בהריון
את לא יכולה לשתות חמוציות אם יש לך דלקת בשתן ואת בהריון את מסתכנת בלידה מוקדמת

וכן את יכולה לקחת תרופות
רופא נשים שמומחה בהריון ולידה ירגיע אותך ותקבלי את הטיפול הנכון.

בונונית

New member
דלקת בשתן חייבת טיפול

רופאה במיון אמרה לי לא להזניח דלקת בשתן כי זה יכול להחמיר ולפגוע בכליות ועוד

למעלה