בננות מה קורה???????

שורצמן

New member
בננות מה קורה???????

אצלי שום דבר חדש אני מחר בבית החולים ואעדכן אתכן אחרי זה..... לפי דעתי יש לי כבר אלרגיה לכדורים שאני מקבלת כי אני כל הזמן מתגרדת, הכמות שאני מקבלת היא עדיין ענקית 6 כדורים ליום וזה הרבה.... מחר אני אראה מה קורה ואם מורידים את המינון. חוץ מזה אין לי ממש עדכונים..... מחכים מחכים מחכים....... ביייייי סיגל

מירבי*

New member
סיגל, את יודעת, אמרתי לבעלי השבוע

שאני מרגישה שכל הזמן אני עסוקה בלחכות, לחכות לתשובה של הבטא, לחכות לראות אם הבטא הכפילה, לחכות לדופק, לחכות לסיקה הראשונה, לשקיפות, למי שפיר, לתוצאה הסופית של המי שפיר..וזה לא נגמר, אני מקווה שגם את תחכי ותחכי לדברים האלה בקרוב.. מזל שהזמן עובר תוך כדי שמחכים... בהצלחה יקירה

שורצמן

New member
היי מירבוש!!

כן כן כל החיים אנחנו בממתינה..... יש דברים ששווה לחכות להם. ביייי סיגל

סלי1234

New member
הי סיגלוש....

כמה שאת צודקת, כל החיים אנחנו מחכים, אבל אם לוקחים את הצד החיובי של ההמתנה, אז לא משעמם. דרך אגב אני מבינה שנותרו עוד שלושה ימים לתשובה של ההחזרה שלך, ממשיכה להחזיק אצבעות, ומקוה לשמוע בשורות טובות..... ביי נשיקות סלי

בנדה1

New member
מחכים מחכים מחכים

גם אני מרגישה כך, מחכים לבדיקות מחכים למשובים מחכים לאישורים מחכים לועדה. לי כבר נמאס לענות שאנחנו ממתינים ל...כבר נשמע פטאטי. שוחחתי עם אביבה ביום חמישי כמדומני והיא הבטיחה לי שהתיק יעלה בוועדה המתכנסת ב 10 ביולי. והזמן שבד"כ טס לי נראה כאילו עמד מלכת. ורק ביום חמישי אני אדע אם זה בסדר. זהו, בעלי יוצא למילואים לחודש ימים, כמה עצוב. בקשר לאגודה אז ככה הטלפונים: 02-6781082 מתנ"ס גוננים אליעזר הגדול 4 ירושלים יום ב´ 1100-1300 1630-1830 03-6701415 רח´ אל-על 3 רמת גן יום ד´ 1000-1300 1600-1800 אני אצור קשר ביום רביעי הקרוב. פרט לכך פניתי למנהלת הפורום של משפחות חד הוריות אבל היא לא מעוניינת שהפורום שלה יהפוך לאתר לחיפוש אמהות נושאות אז ירדתי מזה. משגע אותי שיש בנות שיש להן את הרצון והיכולת והצורך לשמש כפונדקאיות והן בטח לא יודעות להגיע אלינו. מה עוד חדש חוץ ממה שקושר את כולנו, למשהי יש משהו מעניין לספר? אני למשל יכולה לספר שאני משחקת במחשב עם חברה מכל מני מקומות בעולם. היום יצא לי לשחק עם משהו ממצרים וכשהוא שמע שאני מישראל מיד התחיל עם רוצחים וכד´, ברחתי. זהו.

miri71

New member
בנדה, טוב עשית שברחת ממנו

מסכימה עם זה שיש הרבה נשים מתאימות ורוצות להיות פונדקאיות ואין דרך איזושהי לפגוש אותן.

מירבי*

New member
בנדה, איזה משחקים את משחקת?

היום סלי ואני הולכות לסקירת מערכות בבלפור בת"א, נדווח כשנחזור. יש אצלי בימים האלה קייטנה, 22 ילדים החל מ-8:00 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ. רוב הילדים הם ילדי הצהרון שלי, השאר נוספו לצורך הקייטנה, זה לא פשוט וקל אבל אני מצליחה להנות מהם, רוב הפעילויות אצלי בבית, אני מביאה לכאן מפעילים שמעסיקים את הילדים, מה אגיד לכם, לא פשוט.. יום נעים לכולנו..

סלי1234

New member
הי בנדה חמודה....

|תחזיקי מעמד חמודה, אני מאמינה שהכל יהיה בסדר במיוחד שאתם זוג מקסים, ולבסוף אתם תקבלו את כל אשר תרצו לו יהי, דרך אגב גם אני פניתי לפורום של משפחות חד הוריות, ורשמתי שדרושות פונדקאיות והמנהלת ענתה לי שזה לא מקום לפרסום, ולדעתי זה ממש חבל כי אני בטוחה שיש בנות שרוצות להיות פונדקאיות והן לא מודעות לכך, אילו יכולנו לדבר ברדיו, או בטלויזיה, אנחנו בצד של הפונדקאיות, ואתם בצד של ההורים המיועדים,זה היה עוזר מאוד... אז בנדה מה שנותר לומר שיהיה בהצלחה בהמשך נשיקות סלי....

ואצלי הכל כרגיל../images/Emo20.gif

ומה זה אומר: כרגע נמצאת בעיצומו של טיפול IVF,שמקווה שיניב פרי... המרכז מאתר לי פונדקאית: אך זה לא כל כך לחוץ לי,כי אני רוצה שיהיו לי דיי עוברים. אתם יודעות: אני התחלתי בתהליך של הפונדקאות,אבל כאילו אני לא שם. למה אני מתכוונת:התפקיד הנוכחי שלי הוא IVF,אני עושה את זה באופן כזה אוטומטי..... זהו בעצם. עוד משהו: יום חמישי הבא,ב25.7 אנחנו יורדים למלון הייאט בים המלח. מיום חמישי עד יום שני(סופשבוע ארוך) כזה קצת להשתחרר,ולחזור עם כוחות מחודשים. לסיכום אגיד: שאני בתוך התהליך של הפונדקאות באש ובמיים. אף אחד לא ימנע ממני עוד ילד/ים

למעלה