בננות כנסו...

litalg06

New member
בננות כנסו...

אם שמתן לב, אני כותבת פחות מסדרך כלל בזמן האחרון.. זה כי יש לי עומס בבצפר ועוד כל מיני סיבות.. אני יודעת שכולן אומרות שהתדרדרנו... זה לא נכון! אנחנו פשוט צריכות להתאפק! ולשמור על הפורום כי יש לנו פורום מדהים! אני ברישמי והיום הצטרפתי להייד פארק, ובשום פורום זה לא אותה הרגשה כמו פה! כאן אנחנו אחיות, אנחנו מגובשות, ואנחנו חייבות לנצל את זה לטובתינו... אז בגלל שלא הייתי פה מלאמלאמלא זמן, הבאתי לכן מתנה קטנה ממני אליכם! אוהבת כ'כ הרבהה! ליטליי

ליטלללללללללללייי

אהובתיייייייייי איזהה יאפהה כפרעלייך! והבובי שליי צודקתת!תקשיבוו להההההההה שימדורהההההההה בוביי יאפהה שלייייייי אני אוהבתת אותךךך

litalg06

New member
אני אוהבתת אותךך יותררר אחות מושלמת

שליייי

litalg06

New member
אני כ'כ התגעגעתייי ועכשיו אני מבטיח

ה להיכנסס מלאא ולכתובב מלאא ו... אנני מקווה שתאהבו את המתנה.. מסדרך=מבדרך*

נכון צודקתתתתתתת

גם כל הפורומים לא מובנים =\ נרשמתי לפורום שכולם קוראות לה הפורום הרשמי חח =\ ולא הבנתי שם כלוםם! וגם לא כיף שם אין כמו פה! אוהבת אותם המוןןןןןןןן

litalg06

New member
אף אחד לא אומר כלום על המתנה

אז הנה אני שמה שוב ותגידו לי איךך זהה ומהה אתםם חושביםם... אהבתם?

את מ'זה צודקת כנסוווו

אני גם רשומה ברשמי ובהייד פארק {בהיידפארק אני כבר כמעט לא כותבת} שם יש כזה כאילו אפ'חד לא מכיר ת'שני וכאילו אתה כל הזמן מחפש מה לעשות.. פה תמיד יש אקשן וכיףףף על הכיפכיפאק.. חחח דוגרי? שם אני לא מוצאת את הראש ולא ת'יד... ברשמי אני עוד מתחילה ללמוד אבל בהיידפארק? איפה אני ואיפה הם... הם מזמן החליפו מילניום חח
ביו'ש אחיות שלייייי {איזה יבשה אני אה?}

את מ'זה צודקת.. כנסו

אני גם רשומה ברשמי ובהייד פארק {בהיידפארק אני כבר כמעט לא כותבת} שם יש כזה כאילו אפ'חד לא מכיר ת'שני וכאילו אתה כל הזמן מחפש מה לעשות.. פה תמיד יש אקשן וכיףףף על הכיפכיפאק.. חחח דוגרי? שם אני לא מוצאת את הראש ולא ת'יד... ברשמי אני עוד מתחילה ללמוד אבל בהיידפארק? איפה אני ואיפה הם... הם מזמן החליפו מילניום חח
ביו'ש אחיות שלייייי {איזה יבשה אני אה?}

צודקת וגם אני עכשיו בתקופה לחוצה מע

ט...שבוע הבא אני צריכה להגיש שורשים והתחלתי רק אתמול! והסיפורים של סבתא שלי...אל תשאלו!

חחחח מסכנה!אני עברתי ת'סיוט ההזה!

עבודת שורשים זה עבודהה קשה וסיוטט חחחח אבל התוצאה יפה!

למעלה