ברוכיתתתתתתת
M my soperstar New member 31/1/06 #1 בננות היי!!! אני חדשה פה..ורציתי לשאול אם מישהי יכולה לעשות לי תמונה של שרון תגיבו ואני יתן לכן את האיסי כדי לשלוח את התמונות לאביו!!!!
בננות היי!!! אני חדשה פה..ורציתי לשאול אם מישהי יכולה לעשות לי תמונה של שרון תגיבו ואני יתן לכן את האיסי כדי לשלוח את התמונות לאביו!!!!
נ נועוW New member 31/1/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo214.gif התמכרות נעימה לא הבנתי מה את רוצה סתם תמונה של שרון
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo214.gif התמכרות נעימה לא הבנתי מה את רוצה סתם תמונה של שרון
M my soperstar New member 31/1/06 #6 לא... אני רוצה תמונה שעושים בכל מיני תוכנות עם כל מיני אפקטים כאלה הבנת? אם לא אני ישים פה תמונה לדוגמה..
לא... אני רוצה תמונה שעושים בכל מיני תוכנות עם כל מיני אפקטים כאלה הבנת? אם לא אני ישים פה תמונה לדוגמה..
M my soperstar New member 31/1/06 #2 דרך אגב.. אני חחחחחחווווווללללללהההההה מממממתתתתתההה על הגיים בויז מושלמים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N NavooShiT New member 31/1/06 #10 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני יכולה לעשות לך,אבל שימי פה ת'תמונות.. לא סובלת ששולחים תמונות באיסיקיו.. ומזל"ט על המומולדת ביום חמישי
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני יכולה לעשות לך,אבל שימי פה ת'תמונות.. לא סובלת ששולחים תמונות באיסיקיו.. ומזל"ט על המומולדת ביום חמישי
M my soperstar New member 31/1/06 #11 תמונות בשביל NavooShiT אני קצת מתלבטת אני לא יודעת מה לבחור חחח.. אז את יכולה לעשות איך שבא לך ואיזה סגנון ואיזה תמונות שאת רוצה אני ישים לך תמונות שלי סבבה? ודרך אגב.. אני מעדיפה שנדבר באיי סי.... אז דברי איתי סבבה?
תמונות בשביל NavooShiT אני קצת מתלבטת אני לא יודעת מה לבחור חחח.. אז את יכולה לעשות איך שבא לך ואיזה סגנון ואיזה תמונות שאת רוצה אני ישים לך תמונות שלי סבבה? ודרך אגב.. אני מעדיפה שנדבר באיי סי.... אז דברי איתי סבבה?
M miri2102 New member 31/1/06 #13 ברוכה הבאה..מאמי..! דרך הגב גם אני אוהבת את שרון אבל את אושרי יותר...ברוכה הבאה כפרע..
א אדווה המאמי New member 31/1/06 #14 ברוכה הבאה מותק..... אני אדווה.. תהני פה חתימות ועיצובים על תמונות אני לא יודעת לעשות... אבל תבקשי חופשי עזרה
ברוכה הבאה מותק..... אני אדווה.. תהני פה חתימות ועיצובים על תמונות אני לא יודעת לעשות... אבל תבקשי חופשי עזרה