בננות, אני צריכה עוד עצה
כן זו אני.... ועוד פעם יש לי קושיה, מה לעשות הכנסתן אותי תחת כנפיכן ועכשיו אתן תקועות איתי... לטוב ולרע. והקושיה היא כדלקמן
איזו מילה נהדרת זו כדלקמן... תנסו להגיד אותה זה פשוט תענוג צרוף). יש לי ביום רביעי פרזנטציה באריגה (אני לומדת עיצוב טקסטיל לכל המשתוממות ששואלות מי לעזעזל לומדת אריגה בימינו...אני) ANYWAY. המורה שלי היא רווקה זקנה וממורמרת שמצאה לה את הקורבן שלה לשנה זו: אותי... ובכן אני אספר קצת על עצמי בכדי שתבינו עד כמה זה לא מגיע לי... אני שונאת לאחר, אף פעם לא מאחרת לשיעור (לרוב מקדימה בשעה), לא מתחצפת, מנומסת.... וכל השנינויות והצחוקים שאתן שומעות פה זה רק במקומות שבהן אני מרגישה נוח... תהיו בטוחות שזה לא ככה לידה או ליד כל מורה... והבחורה פשוט נטפלת לחיי, לפי דעתי זה כי אני היחידה שיותר נמוכה ממנה... בנות משנים מעלי אמרו שככה היא כל שנה מוצאת לה קורבן... מצאה לה את מי לשנוא... את חובבת האמהות... (אותה אני לא סובלת בגלל יחסה אלי כמובן...) בכל אופן פרנטציה... אני צריכה לעמוד מולה עם ביטחון עצמי מלא, לא להראות חולשות... (אני חסרת ביטחון...שמראה חולשות)...אחרת היא תצלוב אותי מול כל הכיתה... (לא בא לי.... מוריד לי את הבטחון עוד יותר).. אני יותר מאשמח לרעיונות....
כן זו אני.... ועוד פעם יש לי קושיה, מה לעשות הכנסתן אותי תחת כנפיכן ועכשיו אתן תקועות איתי... לטוב ולרע. והקושיה היא כדלקמן