בננות, אני צריכה עוד עצה

לולי80

New member
בננות, אני צריכה עוד עצה

כן זו אני.... ועוד פעם יש לי קושיה, מה לעשות הכנסתן אותי תחת כנפיכן ועכשיו אתן תקועות איתי... לטוב ולרע. והקושיה היא כדלקמן:(איזו מילה נהדרת זו כדלקמן... תנסו להגיד אותה זה פשוט תענוג צרוף). יש לי ביום רביעי פרזנטציה באריגה (אני לומדת עיצוב טקסטיל לכל המשתוממות ששואלות מי לעזעזל לומדת אריגה בימינו...אני) ANYWAY. המורה שלי היא רווקה זקנה וממורמרת שמצאה לה את הקורבן שלה לשנה זו: אותי... ובכן אני אספר קצת על עצמי בכדי שתבינו עד כמה זה לא מגיע לי... אני שונאת לאחר, אף פעם לא מאחרת לשיעור (לרוב מקדימה בשעה), לא מתחצפת, מנומסת.... וכל השנינויות והצחוקים שאתן שומעות פה זה רק במקומות שבהן אני מרגישה נוח... תהיו בטוחות שזה לא ככה לידה או ליד כל מורה... והבחורה פשוט נטפלת לחיי, לפי דעתי זה כי אני היחידה שיותר נמוכה ממנה... בנות משנים מעלי אמרו שככה היא כל שנה מוצאת לה קורבן... מצאה לה את מי לשנוא... את חובבת האמהות... (אותה אני לא סובלת בגלל יחסה אלי כמובן...) בכל אופן פרנטציה... אני צריכה לעמוד מולה עם ביטחון עצמי מלא, לא להראות חולשות... (אני חסרת ביטחון...שמראה חולשות)...אחרת היא תצלוב אותי מול כל הכיתה... (לא בא לי.... מוריד לי את הבטחון עוד יותר).. אני יותר מאשמח לרעיונות....

i m a s h e l o

New member
../images/Emo22.gifפעם איש אחד ממש חכם אמר לי

כשאת באה לפגישה חשובה עם מישהו שאת קצת מפוחדת מתגובותיו...תדמייני לך אותו בתחתונים על הכורסא מול הטלויזיה... אז את המפלצת שקופצת ומלמדת אריגה תדמייני כך שתגרום לך לחייך מבפנים ולזכור שהיא רק זקנה וממורמרת ולך...אין שום קשר לזה. וחוץ מזה, זרק עוד פרזנטציה אחת מיני רבות שהיו ויהיו לך ... אז יללה שיהיה בהצלחה

לולי80

New member
אני מסוחררת מגואל../images/Emo67.gif

אני אצלם אותה רק כדי שתראו במה מדובר... צימוק ממורמר... אבל תודה בכל אופן על ההצעות... אני אנסה את הרעיונות, זה יכול להיות משעשע פלוס... אני כמובן אדווח איך היה... שוב רוב תודות... עברה שעת השינה שלי ממזמן... אז לילה טוב חברות יקרות... CU לולי מגנובי

מיקימק

New member
לולי, ההודעות שלך

הן הכי מצחיקות פה, גם כשהם עצובות... אז נראה לי שפשוט תשתמשי בחוש ההומור שלך, פשוט תצחקי על הסיטואציה (לא בפניה כמובן)

לולי80

New member
חוש ההומור שלי הוא המגן שלי...

בו בטוח לא תהיה לי ברירה אלא להשתמש בו... תודה על המחמאה דרך אגב..

בעיות עם המורה

קודם כל אם את לומדת עיצוב טקסטיל אז את בוודאי לא תלמידת בית ספר - אלא לומדת מקצוע שמעניין אותך ומשלמת על כך במיטב כספך. אם זה ככה תתפסי את המורה ופשוט תגידי לה באופן שאינו משתמע לשתי פנים שאם היא לא משנה את ההתנהגות שלה כלפייך את פונה להנהלה... ועשי זאת... אם את משלמת כסף ולומדת מקצוע, כספך משלם את שכרה, ועלייך להבהיר לה את זה חד משמעית. אם לחילופין את תלמידת בית ספר - פני ליועצת בית הספר או למורה אחרת שאת סומכת עליה וספרי לה על הבעיה שלך... אל תתני לדברים להמשיך בצורה כזו... אין לאף מורה בעולם סמכות "לרדת" על מישהו אפילו אם הוא "אידיוט" משולם שלא מבין כלום... כי בדרך כלל כשהתלמיד לא מבין- הבעיה היא אצל המורה שלא יודע ללמד כמו שצריך ולא מצליח להסביר את עצמו כמו שצריך.

tdr1

New member
שלום לאורגת...

מלבד ההתייחסות למורה המוזרה הזו יש פה גם את העניין של פרזנטציה. עצם הנושא הזה הוא די מלחיץ, לא משנה מול מי עומדים. אז בתור אחת שעברה כזה קורס באוניברסיטה (קורס פרזנטציות פני קהל ועוד באנגלית!) אני אוכל לתת לך כמה טיפים אם תצטרכי (רק תבקשי). כשאת מציגה אל תתרכזי במורה אלא במלאכה או שמישהו אחר יותר נחמד, ואם היא תעיר הערות מעצבנות שלא קשורות ישירות לאריגה, אמרי באסרטיביות שתשמחי לקבל התייחסות לעצם העניין עצמו. באופן כללי בלי קשר למצגת אל תתני שיורידו לך כך את הבטחון. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

eldarpri

New member
תודה לך

מבטיחה שיוד אבקש טיפים...:) אני אנסה להיות אסרטיבית...

למעלה