בננות איפה אתם??

שירן 2

New member
בננות איפה אתם??

כשאני נכנסת אף אחד לא נמצא ואני לא נמצאת כולם כאן באסה!!

שירן 2

New member
לאאאאאא

למי יש כוח ככה שאלות איך אני יזכור את כולם???!!! הרי אני סבתא לא??חחחחח

שירן 2

New member
לטם הנה התשובות חיחיחי לקח לי זמן

1. מה שמכם? שירן 2. בני כמה אתם?14 וחצי בשבילכם 3. באיזה פורומים נוספים אתם גולשים?שרית חדד,ופרומים כללים..בלי שם ובלי נושא 4. את מי אתם הכי אוהבים מחמסה?נעמהההההההה אני חולה עליך!!! 5. מי החבר\ה הכי טוב\ה שלכם?רותם ויעל! 6. האם את\ה רושמ\ת בפורום החברתי? אם כן,באיזה תדירות?לא הבנתי חהח חה חה 7. מהו החפץ הכי אהוב אליכם?דיסקים לא משנה של מי.....העיקר דיסקים 8. בדירוג של 1 עד 10,כמה הייתם נותנים לחופש הגדול האחרון?6 זה המספר האהוב עליי 9. מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה סטן נכון חמוד??!!! חחחחח 10. איזה סגנון לבוש אתם מעדיפים-הספורטיבי\אלגנטי\פריקי\אחר ?בעיקר אני אוהבת לראות בגדים פריקים וללבוש לא אבל בעצם אני מעדיפה הכל! לא משנה מה העיקר שהיה באופנה!! 11. איזה חנות הכי אהובה עליכם?אין לי שום חנות העיקר בגדים יפים!!! 12. איי סי קיו או מסנג'ר? [email protected] 262597238 13. תכונה טובה אחת שיש בכם? רחמנות ונדיבות 14. אתי ושבי או יסמין וניצן?לא משנה העיקר מה שמשנה שהם מחמסה ושהם זוגות חמודים!!!אל תגידו שלא דיר באלק!!!

Love benja

New member
אממ חבר'ה

בשאלה : אייסיקיו או מסנג'ר? לא התכוונו שתתנו אותם אלא שתגידו מה אתם מעדיפים יותר.ח חחחחחחחחחחחחחחח

GlitterKitten

New member
אז מסן!!! אל תצחקי עלינו בגלל

שאנחנו בלונדיניות חחחחחחחחחח סתם

שירן 2

New member
תודה תודה חיחיחי

זאתי לא אני חחחחחחחחחח סתם סתם זאתי אני לא אתם אני!!!אנייייייייי!! אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! נ.ב משעמם לי צריכים להבין נ.ב. נעמה אני חולה עליך יכוסית, ישווה ,ימלכה, מה עוד שכחתי??? אמ....אין לי מושג בכל מקרה אני חולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה שרופה!!!

GlitterKitten

New member
מה מו מי?

שירןןןןןןןן תנ ילי בבקשה להבין מה זה הייתה היציאה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתת?????????

שירן 2

New member
חחחחחחח

אני בעצמי לא הבנתי חחחחחחחחחחייייייייחחחחחחחחיייייייחחחחח

שירן 2

New member
אני ראיתי שירדן

עשתה את שניהם אז גם אני עשיתי כמוה.....מה נעשה העתקתי ממנה אני "קנאית" חחחח טוב אני אוהבת אייסיקיו הכי טוב!!

למעלה