בני תורה.. אברכים..

בני תורה.. אברכים..

אני היום קניתי מכשיר נוקיה דרך פורום מסוים.. כשפגשתי את זה שמסתתר תחת הניק הייתי בהלם!!! פשוט אברך! מכנס פנסים.. חולצה פשוטה.. ציציות בחוץ.. מגבעת חליפה זקן.. ו אן 95 ביד.. וואלה מה אני יגיד לכם?? מיום ליום כשאני רואה סתם אברך עם מכשיר לא כשר נהיה חשוד בעיני.. נראה שבסוף יהיה מותר הכל! יאאאלה.. במה הם אברכים???? בני תורה?? וזו לא פעם ראשונה.

כולם צבועים מסריחים ת

תאמין לי אבל אין חשש כי אם כבר הוא ימצא מישהי בנט ויפגשו היא רק תראה אותו ומיד תברח ואם לא אז היא רק תריח ו... חח:)

מיסטר

אין אדם רואה בזולתו אלא את נגעי עצמו. לא כל הצרות שיש לך עם היצר הרע יש לכל אחד.

קשוט עצמך.

למה נדמה לך שלהם אסור מה שלך מותר? במה האברכים יותר צבועים ממך? זה מזכיר לי את החילונים שברגע שיש איזו פרשית אונס/שחיתות בציבור החרדי הם מיד נזעקים ``אצל החרדים!``... כאילו לחילוני הממוצע זה מותר... בקיצור, קשוט עצמך, דחוף!

אל תדבר שום דבר נגד אברכים ובחורים.

המכשירים הכשרים דפוקים. ויש כאלה מעדיפים טלפון טוב ואיכותי בשביל חדשות ותמונות. מה לעשות, ניסיון.

גם מי שיש לו כשר.

יכול להיות שיש לו אינטרנט בבית ואני אומר מידיעה בקיצר כולם צבועים מסריחים...אין תקנה עד שיבוא משיח

ילדונט 1

New member
אז ככה,

א.תבדוק במילון מהי ההגדרה של צביעות. ב.מה אתה מצפה שיעשה אחד שיש לו נט בבית,כדי לא להיות צבוע?? שישים שלטי חוצות המודיעות על הנט שבביתו??! ג.איך הגעת למסקנה שלכל האברכים יש נט בבית?? או כי אתה אולי לא מכיר הרבה אברכים. או כי אתה פשוט בטוח שכולם כמוך...

ילדונט 1

New member
נו..אז מה אתה בא להגיד בזה??!

אם בנ``א נכשל במשו מסוים,אז דיי..הוא כבר צריך להפסיק להיות אברך? אולי גם עליו להוריד את הכיפה?? למה אצלך קימות רק האופציות של או שלמות או כלום?? אברכים/בחורי ישיבות הם לא בנ``א?? גם אתה כשאתה נכשל באיזו עברה מסוימת,אז אתה כבר מוריד תכיפה??? כי הרי אם לא אז תהיה צבוע..לא???

19אריאל

New member
תגובות זועמות. ישפה הרבה אברכים אה?

אל תנסו להצדיק את עצמכם!

למעלה