בני רגב - כישלון!!!

cuybheu

New member
בני רגב - כישלון!!!

אני לא מבין איך למר רגב יש את התעוזה להתמודד לראשות העירייה כשהוא כבר שלושה חודשים לא מצליח לשלם משכורות לעובדים. מדובר באוכל למשפחות!!! איך הוא רוצה שניתן לו אמון?! ואני לא עובד עירייה, ממש לא, רחוק מזה, אבל ליבי ליבי אל כל אותם עובדים שסובלים על לא עוול בכפם!!! ומה שעוללו למאבטח דהן זה גועל נפש אחד גדול, מדובר הרי בבן אדם שכואב לו בגלל שמדובר בלחם שלו. בני רגב - תתבייש, לך הביתה לנוח. לוד צריכה משהו הרבה יותר טוב ממך!

קודם כל חודשיים ולא שלש

ואתה לא מהניפגעים אבל אני כן כי אישתי עובדת עירייה וזה קשה קשה מאוד אבל גם אני מבין שהבעיה היא פוליטית ואחרי ה28.10.03 יהיו משכורות וזה לא משנה מי ייבחר הור יצטרך לבצע תוכנית הבראה ולפטר עובדים ורק אז יועברו הכספים למשכורות ע"י משרד הפנים לגברת אבלין לא יהיה צורך יותר לתקוע את העניין כי למועמד שלה לא יהיה עניין בדבר כי הוא אומר שלום לפוליטיקה לא ראשות ולא מועצת פועלים ניראה כמה הוא יהיה שווה .....

תגובה לחודשיים ...ולא שלוש

זה ממש לא משנה חודשיים או שלוש העיניין הוא שאין משכורות לעובדים וזו עובדה ! בני רגב לך הביתה! יש מועמד שהרבה טוב ממך !

ולא שאלת את עצמך איפה מר

גבי אסרף בכל העניין זה תפקידו לעזור לעובדים למה הוא לא דואג לסיים את כל העניין כיזה נוח לו שהעובדים סובלים כדי לאסוף עוד תומכים רוב עובדי העירייה יודעים בדיוק מי אשם בזה שלא קיבלו משכורות וב28.10.03 הם יגידו לו לך לחפש את החברים שלך הבנת את זה גבי אסרף!!!!!!

תגובה לרואה בקלפים

עניין המשכורות לא קשור לגבי אסרף , ושוב, גבי אסרף תפקידו לדאוג לעובדים ולא לראשויות ובני רגב הנכבד בלי שום קשר לבחירות, לגבי אסרף או לעמוס חג'ג' צריך לדאוג בתור ראש עיר בראש ובראשונה לכח האדם שמפעיל את העירייה ואלו העובדים ולשלם להם משכורות,ואם זה דבר בסיסי ועיקרי שהוא לא עומד בו אז הוא נכשל בתור ראש עיר, נקודה.

בתגובה ליחיד

במידה ואתה לא מבין כיצד העירייה מתפקדת אז לפחות על תגיב לידעתך משרד הפנים מעביר כספים למשכורות .כספים אלה לא קשורים לכספים אחרים שמקבלת העיריה שהם תברים למינהם תקציבים לפיתוח וכיו' משרד הפנים הודיע לעירייה שבשביל לקבל כספים היא צריכה לבצע תוכנית הבראה . תוכנית ההבראה כללה פיטורים של 180 איש.ראש העיר במשא ומתן הצליח להוריד את כמות המפוטרים ל120 איש. משרד הפנים הודיע במפורש שעד שתוכנית ההבראה לא תצא לפועל לא יוזרם הכסף למשכורות. גברת אבלין דהן שהיא פעילה של גבי אסרף מכשילה את המשא ומתן יש וועדות יש בגצים ויש דרכים רבות כדי למשוך זמן כדי שהמצב הקיים יישאר עד לבחירות וכל זה במתרה אחת בלבד לנסות לצבור קולות נגד ראש העיר המכהן במידה ולא היו בחירות היה יושב מר אסרף יחד עם אבלין ויחד עם בני רגב יושבים ויושבים עד שמגיעים להסכמה אבל במקרה זה מר אסרף ביכלל לא התערב גם לא למען העובדים. זאת עובדה וכל הספקולציות למיניהם הם ספקולציות בלבד.ובמידה וגבי אסרף כל כך מוצלח בתפקידו?!כיצד ייתכן שכל כך הרבה חודשים הוא לא מצליח לפתור את הבעיה כמו בכל שאר המקומות.כי הוא לא יגיד לאבלין תסכימי ואני איתך כמו שהוא עושה במקומות אחרים.

למעלה