בני רגב והעיר לוד 1

• פותח הנושא r68
  • פורסם בתאריך

raf60

New member
המצגת שאינה מוצגת../images/Emo31.gif

מביני עניין רואים שיש כאן השקעה עצומה ואולי גם ידע ויכולת רבה, אבל התוצאה לא משביעת רצון (בלשון המעטה) אם המטרה היתה להציג מצגת אחת שלמה. וחבל, כי אכן החומר נאסף בצורה מענינת, אבל, הצגת מצגת בפרקים קטועים - בהחלט לא נכון!!! וזו עצה של בר-סמכא בנושא. והערה אחרונה: איני מתייחס לנשוא המצגת (מועמד לראשות העיר) אלא לצד הטכני שלה בלבד! שנה טובה וגמר חתימה טובה.

r68

New member
בתגובה למצגת שאינה מוצגת

אם היית שם לב אז היית מבין שיש אשפרות לשלוח קטעים של עד 250 kb והמצגת היא 4.99mb אז אין הרבה אפשרויות רק להשכלה כללית

raf60

New member
למדתי משהו חדש

תודה על התשובה - למדתי משהו חדש. שנהטובה ומבורכת

r68

New member
בתגובה ללמדתי משהו חדש

שמחתי להסביר שתהיה לך שנה טובה

goldizel

New member
שקף מס' 6 לאחר תיקון בבקשה R68

כפי שבקשת מנהל יקר תוכל להוריד את בני רגב והעיר לוד 6 לסדר הטוב?

zivsb

New member
הקוץ של היום??מ יהייה פרח מחר???

גם הקמפיינר מודה!!!!! בני רגב קוץ של היום!!!!!!!! וביחד נתפלל בעזרת ה' שהוא יהייה פרח מחר ולי יש כבר פרח!!!!!! נכון????????????????

goldizel

New member
zivsb חייב לדעת משהו

תומר לי בבקשה למה אתה כל הזמן עוקץ ומזלזל בכל אחד שלא חושב כמוך למה אתה חושב שאני טועה? ומה בדיוק לא מתאים לך ? לא מתאים לך תעבור להודעה אחרת אתה לא חייב לפגוע בכל אחד שלא תומך באיש שלך . גולשת בפורום ביקשה עזרה ואני שמחתי לעזור לה גם שאני והיא לא תומכים באותו האיש זה לא הוריד מכבודי ולא פגע לי באגו תלמד גם לעזור ולהקשיב ולקבל את השונים ממך בחשיבה הפוליטית שלהם . בקשה לי ממך תפסיק ללפגוע כאן באנשים ותגיב בצורה מתורבתת אתה יכול לכתוב כמה שאתה רוצה על כל אחד מהמתמודדים לראשות העיר אבל לא בכותב את השורות האחרונות אני מכוון גם לשאר החברים בפורום שבוע טוב וחג שמח ראובן

zivsb

New member
לא היה שמץ של פגיעה בך!!!

ואם נפגעתה אני מבקש סליחה ואתה בהחלט צודק אני גלשתי מעט וזה לא מתאים לי סליחה

goldizel

New member
כך הרבה יותר טוב

כולם ביחד נקפיד תמיד לפחות כאן בפורום ותכתבו
נשמור על כבוד אישי בנינו רק אנחנו נרוויח מכך לפחות אנחנו נשמור אחד על השני ואני בטחו שכך הביקור כאן יהי נעים הרבה יותר . ראובן

noigl

New member
בתגובה

מה לעשות שממך אנחנו לא בדיוק מבקשים להבין מסר כמו שהוא מועבר כי אתה תעוות כל דבר רק אתמול מסרת שאתה בחוץ ומהפורום ניפרד אבל מה לעשות שאתה חסר עמוד שידרה וזאת הוכחת לא פעם היום אתה פה מחר אתה שם ומחרתיים עם מי?

noigl תסלחי לי גם לך לא חסר

רק לא מזמן בקשנו להפסיק ולכבד את הגולשים בפורום ואת ממשיכה . אז בבקשה תקראי שוב את מה שכתב ראובן ובדף המאמרים יש את הכתבה של RAF60 גיא

r68

New member
בנושא הקוץ של היום

לפחות הקקטוס שלנו יהפוך לפרח כי זאת המטרה לשמה הוא נוצר אבל אתה אני מצטערת שאני חייבת לומר חוץ מלהשמיץ לא נישאר לך דבר החיים עברו מהר מידי בשבילך ולא הצלחת להגיע לדבר ולכן אתה כל כך ממורמר אז בסך הכל אין לי כלום ברמה האישית אלייך וזכותך הלגיטימית לבחור במועמד כרצונך .אבל לפעמים צריך גם קצת כבוד גם לאנשים שלא מסכימים עם דעתך

למעלה