בני רגב בנאות יצחק

בני רגב בנאות יצחק

בכנס היו כ 100-150 איש אני שולח לפורום מס' תמונות מהכנס שהיה היום בנאות יצחק

zuuz

New member
../images/Emo179.gifאני מתנגד העצים מסתירים

לאחר ספירה חוזרת נמצאו עוד מאזינים לא ראו אותם העץ הסתיר ואני נגד עצים באספות היו בהערכה זעירה לא לגזיפ 539 לא כולל הנואם ועשרים המלווים 15 המאבטחים 5 עובד במה שלא היית אני נגד החישוב

יש להבליט את התמונות הללו

על מנת להוכיח שהתומכים היחידים ברגב הם: אלי סער כמה ילדים ואולי המנהל שנכח שם

המנהל תומך ב.....

בוא נירא!!! המנהל היה בכנס של גבי אסרף? כן היה אז הוא תומך בגבי אסרף המנהל בקשר עם יגיל לוי? כן המנהל בקשר עם יגיל לוי אז הוא תומך גם ביגיל. המנהל היה בכנס של בני רגב? כן הוא היה אז הוא תומך גם בבני רגב . שבוע הבא עמוס בנאות יצחק המנהל גם יצלם שם ? כן גם שם המנהל יצלם אז הוא תומך גם בעמוס. אז ידוע בציבור יקר המנהל משתדל להיות בכל מקום כשיוצא לו וזאות בשביל לתת בפורם קצת חיים ושאתה תוכל לכתוב לרוב שטויות . גיא

מנהל יקר

בינתיים לא ראיתי שום תמונה מאף כנס של מועמד אחר למרות שאני יכול לנחש במי אתה בוחר...(לא ברגב) חבל שאתה מזלזל בדבריי!

zivsb

New member
אהלן ידוע בציבור

אני חושב שאתה מגזים האתר לשרותנו כולם פה נהנים חוץ ממני אני מקצוען בא נהנה נתקוף בעדינות נהרוג בלי דם

מספיקה 1-2 תמונות

ברור במי אתה מצדד אבל אין צורך להעמיס את האתר בתמונות. הרבה תמונות הן לא סימן להרבה תמיכה....

מני05

New member
מה? אתם לא יודעים לספור?

הרי לכם ההוכחה (התמונות) לא היו 120 ולא 150 ולא 539 ולא 15 אני הייתי נוכח.

ג ו ב נ י

New member
תהייה הגון העצים מסתירים../images/Emo94.gif

טעות של מארגנים עושים כנס בחורשה עם עצים היו מאות איך אתה הידוע בציבור רואה ילדים? תרכיב משקפיים השמן כן זה הגדול לא שווה 50 את האמת והשמן השני לא שווה 30 והילדים אם תרכז אותם חזק לא נותנים 10 ואלי סער לא נחשב? ואתה אומר להפיץ את התמונות באמת?

למעלה