בני סלע נתפס! ב"ה *נושמים לרווחה*
D DreamS_HunteR New member 8/12/06 #2 בנות יכולות לצאת לרחובות...../images/Emo121.gif http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337645,00.html
בנות יכולות לצאת לרחובות...../images/Emo121.gif http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337645,00.html
M moran filan for ever New member 8/12/06 #5 תודה לאל, וזה בזכות עירנות האזרחים. העיקר שתפסו את החלאה.
A a Warming Sign New member 8/12/06 #6 במשדר המיוחד../images/Emo194.gif היו כמה קטעים ממש מצחיקים ,לא נעים לומר. בעיקר כשאחד הכתבים שאל את המפכ"ל אם הוא הגיע לתחנה בנהריה כדי להצטלם עם בני סלע..סוף סוף מישהו יודע לתקוף
במשדר המיוחד../images/Emo194.gif היו כמה קטעים ממש מצחיקים ,לא נעים לומר. בעיקר כשאחד הכתבים שאל את המפכ"ל אם הוא הגיע לתחנה בנהריה כדי להצטלם עם בני סלע..סוף סוף מישהו יודע לתקוף
M moran filan for ever New member 9/12/06 #7 חח נכון וגם אהרלה נראה שמח ומחויך וזה היה די מצחיק בקטע מסוים כשהוא חזר בפעם ה-10 בדקה על המשפט :בני סלע נתפס ועכשיו הוא במקום שבו הוא צריך להיות! כל הארץ הזאת זה 'שכונה' אפילו בחדשות זה נראה ככה P:
חח נכון וגם אהרלה נראה שמח ומחויך וזה היה די מצחיק בקטע מסוים כשהוא חזר בפעם ה-10 בדקה על המשפט :בני סלע נתפס ועכשיו הוא במקום שבו הוא צריך להיות! כל הארץ הזאת זה 'שכונה' אפילו בחדשות זה נראה ככה P:
M mAAyAn 1 New member 9/12/06 #8 אוי כן... הבנאדם הזה קורע אותי כל פעם מחדש... גם בסוף הוא אמר שהוא מקווה שלא תהיה בריחה נוספת, או משהו בסגנון...
אוי כן... הבנאדם הזה קורע אותי כל פעם מחדש... גם בסוף הוא אמר שהוא מקווה שלא תהיה בריחה נוספת, או משהו בסגנון...
A a Warming Sign New member 9/12/06 #9 כן,הוא גם אמר../images/Emo194.gif משהו על זה שדווקא עכשיו שהוא בידי המשטרה- צריך לפחד.. וגם אחד הכתבים אמר שבני סלע שותק ומדבר ערבית.זה קצת סותר
כן,הוא גם אמר../images/Emo194.gif משהו על זה שדווקא עכשיו שהוא בידי המשטרה- צריך לפחד.. וגם אחד הכתבים אמר שבני סלע שותק ומדבר ערבית.זה קצת סותר
D DreamS_HunteR New member 9/12/06 #11 דאמט אין מועדון לילה../images/Emo121.gif עוד דבר רע בבני סלע הנכה!!
T Taam YutvatA New member 9/12/06 #12 ואו הוא היה בנשר../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif (העיר שלי) אימאל'ה, הסתובבתי לי בעיר שהוא היה פה?
ואו הוא היה בנשר../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif (העיר שלי) אימאל'ה, הסתובבתי לי בעיר שהוא היה פה?
T Taam YutvatA New member 9/12/06 #14 ../images/Emo6.gif מי יודע אולי יש בינהם../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif קשר... או סיוע מהצד