בני מתגיס

ענתדוד

New member
בני מתגיס

בוקראור בני מתגיס המשפחה מוזמנת מחפשת רעיון לפעילות או ענין אחר צודה מראש ושבת נפלאה לכולם

אדרת2

New member
הבן שלי התגייס לפני 3 חודשים ואז

כמסיבת משפחה לפני הגיוס עשינו ארוחת צהרים בה כל המשפחה הוזמנה+מצגת+ברכות.
לחברים עשה מסיבת גיוס בפאב שהחברים הזמינו.

אדרת2

New member
לפעמים יש בי תחושה שהחיל היקר שלי

לפעמים כן שואל אמא מה שלומך? אבל בגדול כשמתקשר מדבר מספר ומבקש מה להכין מה לקנות מה לעשות. לא קצת אגואיסטי מצידו??

r i n i

New member
למה לא להעיר לו?

לא ב"פולנית" אלא בקטנה שיבין שכמו שאת מתעניינת בו גם הוא יכול לגלות קצת עניין...

בלה שור

New member
ומצד שני זאת בדיוק התקופה הקשה בחיים

שהוא זקוק לפינוק הזה, רוצה לדעת שהוא מגיע הביתה יש אוכל חם, מים חמים להתקלח... הוא עובד שם כל כך קשה ביום יום שהוא צריך את הפירוק הזה עם אמא וזה דווקא טוב שהוא מרגיש איתך בנוח כל עוד זה לא נעשה בחוצפה. לא יודעת, אולי זו רק דעתי.

r i n i

New member
בגלל זה צריך לחשוב קודם

ולא לתקוף באגרסיביות אחרי מסע כומתה של 40 ק"מ: ואני לא מעניינת אותך? (עם קול של פולניה שיושבת לבד בחושך
)
אלא אחרי טלפון של היי וביי להגיד שיהיה נחמד שגם הוא ישאל לשלומי...

ופינוק זה נחמד וגם התחשבות זה נחמד כי אמא היא גם בן אדם ולא רק מבשלת, מכבסת, מנקה ומפנקת.

אדרת2

New member
הוא ממש לא חוצפן,ובהחלט נמצא בתקופה קשה לו

מבינה אותו כן, יחד עם זאת גם אצלי יש נפילות . אתמול והיום אני במקום של דאון והגעגועים אליו גדולים מאוד. היום לא דיברנו, אני יודעת שהוא לחוץ ועובד קשה. טוב...אולי הלילה יתקשר.

אדרת2

New member
RINI את מקסימה ביותר. אוהבת אותך.

אתמול שוחחתי עם בני היקר, הבנתי מה עובר עליו. אחרי שהעביר איזה שעור הרגיש טוב יותר וקל הרבה יותר. מפה לשם הוא כנראה ראש גדול שם...לוקח על עצמו הרבה מאוד דברים לעשות.. נעבור גם את זה. תודה רבה ריני על העידוד ועל השיר נמדהים.

למעלה