אתם עבדתם עליי. כל הזמן חשבתי שהיא בזגורי, בסוף הלל בזגורי?! זה יותר נורא משמואל מרדכי.
למה לספר לו? הוא אמר "זיכרונה" לברכה? שקט, טוהר, לא צריך שתצעקי, מספיק שאביגיל צועקת. שיט, אף פעם לא נראה לי שהן צעקו יחד. זה בעייתי. מה הוא כבר יכול לעשות?
אמרתי שלא צריך לצעוק. די. אני לא ידעתי שיהלי היה בפסטיגל 2020 עם רומי. הם גם היו זוג כמעט...? לא משנה.
איפה אמא? אני לא הבנתי, הראו את החדר של מיקה והיו שם דברים מוזרים כמו ספרי תהילים. והיא חילונית. כן, כן, אנחנו קוראים פה לחיות בשמות, מיתר הכניסה. ברור שאמא ייעצה. רק היא יכלה לתת עצה כזאת נהדרת.
אימפריה? כמו מי? ציון הזה נעלם. יערה מתזזת את כל הבית. זה כאילו רצו להגדיל את נויה אבל אמרו שלא מתאים שיהיו משפחה של טוהר.
מעניין למה לא הכריזו על הסדרה הבאה. אני מהמר "תראו אותי", אבל מעניין אם נתנו לבני מצווה עוד שבוע. תמיד משהו נתקע.
אוי לא, הוא שוב מרוויח כסף על חשבוננו!
בנות היא אוהבת הכי מכולן. פעם ראשונה בעצם שאבישג קיימת לצד דמות אחרת של חן. זגורי משנה הכל. היא מזמינה את יהודה? את מי? את הרב?
עם מי אתה מדבר? איפה כל השאר?
אבל טליה, אל תינעלי בחוץ! אוקיי, תקראי לאסף אם צריך. כמו תמיד. לא הייתה להם סצנה יחד. חבל. על שוקי אני סומך.
אה, אז הוא לא נעלם. איזה קרובים? אני לא יודע מי זה! איך אתיופי צריך להיראות? מה זאת הגזענות הזאת?! סליחה.
לאן היא נעלמה העונה? אני גם לא הבנתי מה היא קשורה. אז כולם משקרים הפרק.
לכם אין זוגיות? מה איתכם? איפה ההוא מהעונה הקודמת?
הוא קרא ליונה?
מה פתאום! מה זאת הגזענות הזאת? מה זה יותר כהה?! אוי, אביגיל מסכנה.
היא הייתה צועקת על אביה. ברור.
אבל טובה בהמון דברים אחרים. אה, סליחה, אביגיל, מה זאת הגזענות הזאת?! טוב, לפחות אסף חזר.
היי, השיר ששיר מאוד אוהבת או אהבה פעם. נו?
טוהר, אמרנו לך לא לצרוח כל כך חזק. אוי, שיט.