לעוף, וואו. כל הרעים בעולם היו רוצים את זה. הנה היא. קחו אותה לשיחה.
זאת אינטרפטציה ריאליסטית קוביסטית לרגע.
השבת כבר נכנסת. עוד פעם החרימו לו את הכדורגל? יהודה, עכשיו אתה בעלילה הזאת? עזבו את אימא, מסכנה. שימו לב לשגיאה ב"מעמולים". אבל אימא נשמה.
תלמדו ילדים- אוצרות יהודיים עתיקים לא תמיד עובדים בסדרות. זה מזכיר לי את השיבוט של טוהר בסדרה אחרת על נצר. עד היום לא הבנתי ניקו היא הנצר של מי. אוי לא, עכשיו זה מזכיר את החולמים.
אני אף פעם לא הבנתי אותם. וחבל שאת אימא שלהם לא ראינו יותר.
טיפה ברבאק? אבא של שבת. צדק דויד. היא כתשה אותו. אני הייתי בטוח שהמגפון המובנה זה בצד של טליה במשפחה... אופס.
ימימה? אז בגלל זה הוא התחיל לחלות. הכל היה משאלות לב.
אבל איך שמעון מימרן הפך לאריה צ'רנר? זה מסבך לי את השמינייה. אתם מבינים? המנורה חדלה לנצח.
הוא הצהיר מראש שזה שלו מהבית. כן, יהלי, אתה צודק. מי אלה? להלל בטח פנוי בלי ההורים שלו שעשו את הסדרה. והוא גם מאוד מאוד חתיך, וגבר נהדר ונדמה שעשו אותו עם חשק. וזה בכלל בכלל לא מה שהתסריטאית כתבה לי להגיד.
זה שלא התמקדו מספיק בג'ייד העונה זה חבל. אבל המאמולים... כלומר... מעמולים! אויש, אויש, אויש, אויש, הכל נהפך לפחם. היי, חבר. אגב נצר.
כמה יומנים האיש כתב?! מה אתה אנה פרנק?!
אני חש שיערה תצליח בצבא. היא תהיה מפקדת או משהו.
אם אני מתגעגע להצגה של שש השעות שלך, זאת בעיה חשובה? כל העושה מצווה מצווה הוא עושה.
טובים השלושה מן השניים אבל זה מכראמל בכלל ויהודה עסוק.
מורן וזיוי. נכון?
אז זה היום הזה שאבא של רויאל נחמה כפרה עליה יכול לראות אותה.
אנחנו כבר יושבים ומדברים! אה, אז הרב יעזור? חבל, אני אהבתי את הטוקי שוק. שוקי, זה פשוט. תתחתן עם היוצרת. לצערי זה קצת בלתי אפשרי. נכון? אבל תתנחם בזה ששיחקת אחלה עורך דין.
זה נשמע כמו שלומי שבן. שלמה סבן עלק... הילד זה... אה, אז מימרן אבא של צ'רנר?